- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
Cnm ben Sezaryan dan 3 gun sonra yapmaya basladim dikis yerine su geçirmeyen bant yapiyorlar sana yapmadılar mi
Arkadaşlar sizin de ameliyat yerinizde uyuşukluk var mi?
aslında hoş gözüküyoruz bence de şu an kilolar var biraz toparlanalım incelelim giyinip kuşanalım onlara gösterelim nasıl da hoş olduğumuzu hala:):)Dekolte geziyordum. Aslında hoşta gözüküyordum. Sordum seksı buluyormusun dıye? Koca cım da yok onlar bana artık seksi degıl cocuğumun besın kaynağı olarak görüyorum dedi....
Ben de yapamadım daha 19eylulducanım ben varım daha yapmadım.iyice strese girdım ne zaman yapıcam her gun beklıyorum ama yok gelmıyor ogluşum
canım okudugum bi kitapta tam da anlattığın şeylerden bahsediyodu ve diyodu ki aslında kolik bebek diye bişey yoktur, bazı bebekler dış dünyaya alışma zorlugu çeker ve o yüzden aslında her bebekte olan sorunlar yüzünden çok ağlar. bunu çözmenin tek yolu da bebeğe anne rahmindeki ortamı sağlamaktır. 4 şeyi içerir bu: 1. anne sıcaklığı, kucağınıza almalısınız. 2. ses, anne rahminde suyun içinde oduğundan bi uğultu duyarlar sürekli, ona benzer sesler duymalılar, şşşşşş diye pışpışlamak olabilir. (saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesi severlermiş, araba ise hem ses hem titreşim yerine geçiyo sanırım:) ) 3. sallamak, anne rahmindeyken anne hareket halinde olduğundan ona benzemesi için sallamak gerekirmiş. ve 4: kundaklamak, rahimde sımsıkı bi pozisyonda oldukları için ilk kundaklarken ağlasa bile hemen susar çünkü anne rahminde olduğunu sanar. kitap bunları söylüyodu, ama bunların dördünü de aynı anda yapmak gerekirmiş. senin söylediğin şeyler de çok benziyo kitaptakilere. bütün bunlar ilk 3-4 ay için geçerliymiş kitaba göre, çünkü bu sürenin sonunda bebek artık dış dünyaya alışıyomuş...
kızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
bana dikiş yerine bant yapıştırdılar ertesi gün yıkanmaya başladım canım. sende var mı öyle bant varsa yıkanabilirsin
sana cvp yazarken ağlamaya başladı meme vermeye uğraştık çığlığı kopardı bende ağladım oda sonra mama verdim. olan sütümde gidicek. bu kadar ağlanır mı yaaanne memesini nasıl istemez
Evet canım ben de iki saatte bir uyandırmaya çalışıyorum bazen de kendi uyanıyorAllah analı babalı büyütsün, benim oğlum bugün tam bir aylık oldu. Eşim gelince aşıya gidicez. Benim oğlum da ilk günler sarılık olmuştu. Doktor iki saate bir emzir muhakkak uyandır demişti. Sen de çok uyutma. Kıyamıyor insan ama napacaksın el mecbur
Âmiiin sağol canım, uyuşmama sebebini ben de anlayamadım bünye meselesi mi bilmiyorum soramadım uyandığımda gözlerimde hala yaş vardı ama şimdi geçti etkisi bebeğim bütün zamanımı alıyor ve unutturuyor sağolsunCanim cok gecmis olmus epidural neden oyle olmus senin icin zor bir tecrube olmus cok üzüldüm ama neyseki bebeginde sende iyisiniz önemli olanda o allah anali babali buyutsun insallah
Evet benim ki de uyuşuk ne zaman hissederiz acabaArkadaşlar sizin de ameliyat yerinizde uyuşukluk var mi?
19 eylülde doğum yaptım ertesi gün hastaneden çıktım ve hemen duşumu aldım su geçirmeyen bant vardı. Ayrıca eşimle aynı yatıyoruz ama bı yararı olmuyo uykusu çok ağır olduğu içşn sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo zaten ben kızımı hiç ağlatmıyorum ıhh demeye başladı an memeyı ağzına basıyorum ağlamayı öğreenmesin diye hiç fırsat vermiyorum ağlamasına Ayrıca dikışlerım şişti doktoruma gösterdım sorun değil normal dedi
Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinnAyni gun dogum yapmisiz canm. Bizde baslarda esimle ayri uyuduk uykusunu alsin die sonradan yeter dedim iki gundur duzene gectik yanimda. Arada kuzum durmadimi hemn kalkip veriyor kızımı kucagima.
Bizde birazdan doktora gidecegz dikislerim alinacak. Daha dus almadim ben. Yasak dedi doktorum. Bolgesel yikiyordum heryerimi. Dikisler alindimi ilk is hemen dusa girmek.. Kızımında kontrolu var bugun. Bakalim kilo almismi cook merak ediyorum..
kaçıncı haftandasın canım? ben de daha doğurmadımcanım ben varım daha yapmadım.iyice strese girdım ne zaman yapıcam her gun beklıyorum ama yok gelmıyor ogluşum
süper, teşekkürler tavsiyen için, bulgur pilavını da çok severim:)Arkadaşlar size tavsiyem süt için incir ve bulgur pilavı acayip süt yapıyo ben yiyorum 2 saat sonra taş gibi oluyo gögüslerim mutlaka yiyin
Bozma canım moralini iki memeyi de mi almıyo? Tutuşundan da kaynaklanabilir tam sarmalamaya özen göster kucağına alırken acaba emer mi diye tereddüte kapılma inan hepsini anlıyolar ve bizi parmaklarında oynatıyolar... Sağdığın sütü içiyor mu bi de öyle dene bakalım sütün tadını mı sevmiyo acaba bütün bu süreç çok zor biliyorum ama üstesinden geleceğine inan lütfen sen onun annesisin bi tek seni tanıyo ve sende kendini güvende hissediyor bunu hep aklında tut canım kendini bırakma sütüm gider diye de korkma daha çok yeni lohusasın
Arkadaşlar sizin de ameliyat yerinizde uyuşukluk var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?