2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Dekolte geziyordum. Aslında hoşta gözüküyordum. Sordum seksı buluyormusun dıye? Koca cım da yok onlar bana artık seksi degıl cocuğumun besın kaynağı olarak görüyorum dedi....
aslında hoş gözüküyoruz bence de şu an kilolar var biraz toparlanalım incelelim giyinip kuşanalım onlara gösterelim nasıl da hoş olduğumuzu hala:):)

Evet bu yazdıkların çok doğru. Şimdi size şöyle bir duyuru yapmak istiyorum, bebeği emerken uyuyup yerine koyunca uyananlar, veya gaz sancısıyla kıvranarak uyuyamayanlar dünden beri birşey keşfettim. Telefonumdan you tube açıp kolik bebek yazıyorum. Çıkan saç kurutma makinesi videosuna tıklıyorum. ( kırmızı renkli makina sesi güzel) bebek 30 saniye ile bir dakika arasında uyuyor. Yok böyle bir şey dünyada. Inanamıyorum. Birde anne karnındaki gibi şöyle paketler gibi battaniyesi ile azıcık dürüyorum ki kendini karnımda hissetsin.

kızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.

bana dikiş yerine bant yapıştırdılar ertesi gün yıkanmaya başladım canım. sende var mı öyle bant varsa yıkanabilirsin

sana cvp yazarken ağlamaya başladı meme vermeye uğraştık çığlığı kopardı bende ağladım oda sonra mama verdim. olan sütümde gidicek. bu kadar ağlanır mı yaa anne memesini nasıl istemez

Bozma canım moralini iki memeyi de mi almıyo? Tutuşundan da kaynaklanabilir tam sarmalamaya özen göster kucağına alırken acaba emer mi diye tereddüte kapılma inan hepsini anlıyolar ve bizi parmaklarında oynatıyolar... Sağdığın sütü içiyor mu bi de öyle dene bakalım sütün tadını mı sevmiyo acaba bütün bu süreç çok zor biliyorum ama üstesinden geleceğine inan lütfen sen onun annesisin bi tek seni tanıyo ve sende kendini güvende hissediyor bunu hep aklında tut canım kendini bırakma sütüm gider diye de korkma daha çok yeni lohusasın

Evet canım ben de iki saatte bir uyandırmaya çalışıyorum bazen de kendi uyanıyor

Canim cok gecmis olmus epidural neden oyle olmus senin icin zor bir tecrube olmus cok üzüldüm ama neyseki bebeginde sende iyisiniz önemli olanda o allah anali babali buyutsun insallah
Âmiiin sağol canım, uyuşmama sebebini ben de anlayamadım bünye meselesi mi bilmiyorum soramadım uyandığımda gözlerimde hala yaş vardı ama şimdi geçti etkisi bebeğim bütün zamanımı alıyor ve unutturuyor sağolsun

Arkadaşlar sizin de ameliyat yerinizde uyuşukluk var mi?
Evet benim ki de uyuşuk ne zaman hissederiz acaba

19 eylülde doğum yaptım ertesi gün hastaneden çıktım ve hemen duşumu aldım su geçirmeyen bant vardı. Ayrıca eşimle aynı yatıyoruz ama bı yararı olmuyo uykusu çok ağır olduğu içşn sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo zaten ben kızımı hiç ağlatmıyorum ıhh demeye başladı an memeyı ağzına basıyorum ağlamayı öğreenmesin diye hiç fırsat vermiyorum ağlamasına Ayrıca dikışlerım şişti doktoruma gösterdım sorun değil normal dedi

Sezeryanım çok rahat geçti ben bıle inanamadım halime fakat bu gaz sancım beni öldürdü resmen tek derdim o ne yapsam olmuyo kızımada sütümden geçecek diye korkuyorum

Arkadaşlar size tavsiyem süt için incir ve bulgur pilavı acayip süt yapıyo ben yiyorum 2 saat sonra taş gibi oluyo gögüslerim mutlaka yiyin

Ayni gun dogum yapmisiz canm. Bizde baslarda esimle ayri uyuduk uykusunu alsin die sonradan yeter dedim iki gundur duzene gectik yanimda. Arada kuzum durmadimi hemn kalkip veriyor kızımı kucagima.
Bizde birazdan doktora gidecegz dikislerim alinacak. Daha dus almadim ben. Yasak dedi doktorum. Bolgesel yikiyordum heryerimi. Dikisler alindimi ilk is hemen dusa girmek.. Kızımında kontrolu var bugun. Bakalim kilo almismi cook merak ediyorum..

Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn

Kizlar sağlik ocağindan aradilar geçen hafta kizimdan topuk kani alinmişti sonuçlari gelmiş troit çikmiş bende de troit var venden geçmiş ilaç kullaniyorum ama geçmiş bebeğede var mi hiç böyle bi durumda olan tekrar gidicez öğleden sonra kan vericez dua edin şu mübarek gün önemli bişey olmasin

canım ben varım daha yapmadım.iyice strese girdım ne zaman yapıcam her gun beklıyorum ama yok gelmıyor ogluşum
kaçıncı haftandasın canım? ben de daha doğurmadım
Arkadaşlar size tavsiyem süt için incir ve bulgur pilavı acayip süt yapıyo ben yiyorum 2 saat sonra taş gibi oluyo gögüslerim mutlaka yiyin
süper, teşekkürler tavsiyen için, bulgur pilavını da çok severim:)

ilgin için çok sağol cnm. biberonla alıyo. şimdi yavaş yavaş bi kaç kere emmeye başladı memeyi ama sonraki denemede mesela emmiyo.
acaba emzirme yastıkları işe yarar mı dediğin gibi tutuş şeklini sevmiyor olabilir.
gerçekten zorlu süreçmiş bugün doktora çıktık inan saçımı taramaya vakit bulamadım kendime bakmak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…