Canim bana hastaneden cikarken tekaderm yapistirdilar bende dogumdan once iki tane eve almistim hast eve gelir gelmez dusumu aldim ondan sonra cikardim dr um 4-5 gun batikonla pansuman yap acik birak dedi dusumu alirken tekadermi yapistirdim dustan sonra cikardim sali kontrole cagirdi dr um dikislerin kapanmis artik uzeri acik dus alabilirsin dedi bende dun ilk kez uzeri acik dus aldim hergun dusumu aliyorum benkızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
canım ben varım daha yapmadım.iyice strese girdım ne zaman yapıcam her gun beklıyorum ama yok gelmıyor ogluşumKizlar aramizda dogum yapmayan kaldimi?
Canim takilma sen belki sana şaka yapmistir bizimde hormonlar daha normale binmedi ya alinganlik yapmissindir sende öyle olabilirmiDekolte geziyordum. Aslında hoşta gözüküyordum. Sordum seksı buluyormusun dıye? Koca cım da yok onlar bana artık seksi degıl cocuğumun besın kaynağı olarak görüyorum dedi....
Yıkan cnm ben 3. Gün yıkandım ama estetik dikişti birde üstüne suyu engelleyici sprey sıkmışlardı. 1 hafta sonrada normal yıkanmaya başladım.kızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
Selincigim biz senle ayni gun dogum yapmisizzzz:))))Canım bende 15 Eylül'de dogum yaptım. Eve gelişim yıkandım. Dr um yıkan dedı . Çok şükür ıyım sımıde 2 günde bır yıkanıyorum
Bosver canim stres yapma gec olsunda güc olmasin hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina canimcanım ben varım daha yapmadım.iyice strese girdım ne zaman yapıcam her gun beklıyorum ama yok gelmıyor ogluşum
sağolasın canım inşallah.Bosver canim stres yapma gec olsunda güc olmasin hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina canim
Ben 12 Eylül de sezeryan oldum iki gün sonra dus aldım. Sezeryan bölgesini strec ile iyice dört kat sardim sonra banyomu yaptım. Bi sıkıntı olmadı. Dr da böyle söylemişti zatenkızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
Canım bende 15 Eylül'de dogum yaptım. Eve gelişim yıkandım. Dr um yıkan dedı . Çok şükür ıyım sımıde 2 günde bır yıkanıyorum
Canim bana hastaneden cikarken tekaderm yapistirdilar bende dogumdan once iki tane eve almistim hast eve gelir gelmez dusumu aldim ondan sonra cikardim dr um 4-5 gun batikonla pansuman yap acik birak dedi dusumu alirken tekadermi yapistirdim dustan sonra cikardim sali kontrole cagirdi dr um dikislerin kapanmis artik uzeri acik dus alabilirsin dedi bende dun ilk kez uzeri acik dus aldim hergun dusumu aliyorum ben
evet misal ben... haftaya inşallah, pazartesi ya da çarşamba. doğum yapan annelerimizin yazılarını dikkatle takip ediyorum nelerle karşılaşacağımı öğrenmek için...Kizlar aramizda dogum yapmayan kaldimi?
Yıkan cnm ben 3. Gün yıkandım ama estetik dikişti birde üstüne suyu engelleyici sprey sıkmışlardı. 1 hafta sonrada normal yıkanmaya başladım.
Kizlar gunaydin sabah hast gittiaklicok sukur Sariligi baya gitmis dr tekrar tahlile gerek yok sık sık emzir dedi geri geldik bide bisey soracagim size dr a sormaya unuttum dun saglik ocagindan d vitamini damlasi verdiler sizlerde kullaniyormusunuz kac damla veriyorsunuz
ben de oyleyim ama lohusalik döneminde boyle olurmuş. Normalmis yaniKizlar ben cok terliyorum bendemi bisey var yoksa sizde de boyle oluyormu
Ben cildiyeye gittim. İyi ki de gitmisim çünkü enfeksiyon baslangici varmis. Tedavi edilmezse bebegin agzina sonra oradan tekrar memeye geçip dururmuş. Verdiği kremler iyi geldi ama daha tam geçmedi henüz 2 gündür kullaniyorum. Kötüye gidiyorsa bence sen de gidebilirsin.kizlar gogus ucu problemi yasiyorum inanilmaz canim yaniyor. kremler ise yaramiyor. siz nasil gecirdiniz her emzirme bir iskence oluyor.
Canim internette mastitin memedeki iltihabin çekilerek te davi edildiğini okudum.aklima sen geldin.Öyle bir sey yapilsa sütun artar mi ki.Her çocuğun bi huyu oluyo benimkide mememi aldılğı an uyuyo. Emme fln yok. Üzülme.
öyle mi unutıyorlar mı bizi tekrar kadın olarak görecekler mi?? bakın ne anlatacağım ben asla doğumu görsün istemem tırnağımı bile kestirmedim hamileyken eşime. şimdi emzirirken bile öyle bütün göğüslerim açıkta gezmiyorum..ama sezeran sonrası doktor ve hemşire geldi hemşire karnıma rahmime bastırdı ben çok bağırdım ve alttan kan boşalttılar bayağı kan geldi altım tamamen açıktı kanlar boşalıyor ve eşim tam karşımda öyle bakıyordu oraya bence çok kötü bir an...sonuçta o anda bana üzülmüştür ama sonrasıiçin böyle bir görüntü aklında kalabilir...bende endişeliyim bebek ağlıyor ayaktayız geceleri eşimde horluyor yani ikisi nasıl bir odaya gelecek ki biz hep ayrı yatıyoruz artık bu da bizi çok uzaklaştırıyor( beni üzüyor ama şu an bebeğe odaklandım sadece...beraber yatanlar nasıl yapıyorsunuz???
Her çocuğun bi huyu oluyo benimkide mememi aldığı an uyuyo. Emme fln yok. Üzülme.
Canım ilk bebeğimde bende çok benzer seyleri yasamistim. Saç Kurutma makinesini acinca sakinleşip emiyordu
bende suruyorum ama gogus pedi kullaniyorum bide ondan olmadi belkidebide kizim firsat vermiyor biseye surekli memede olmk istiyor
Cnm ben Sezaryan dan 3 gun sonra yapmaya basladim dikis yerine su geçirmeyen bant yapiyorlar sana yapmadılar mikızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
çok şanslısın benimki mememi istemiyor
çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?