2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
Canim bana hastaneden cikarken tekaderm yapistirdilar bende dogumdan once iki tane eve almistim hast eve gelir gelmez dusumu aldim ondan sonra cikardim dr um 4-5 gun batikonla pansuman yap acik birak dedi dusumu alirken tekadermi yapistirdim dustan sonra cikardim sali kontrole cagirdi dr um dikislerin kapanmis artik uzeri acik dus alabilirsin dedi bende dun ilk kez uzeri acik dus aldim hergun dusumu aliyorum ben

Dekolte geziyordum. Aslında hoşta gözüküyordum. Sordum seksı buluyormusun dıye? Koca cım da yok onlar bana artık seksi degıl cocuğumun besın kaynağı olarak görüyorum dedi....
Canim takilma sen belki sana şaka yapmistir bizimde hormonlar daha normale binmedi ya alinganlik yapmissindir sende öyle olabilirmi

kızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
Yıkan cnm ben 3. Gün yıkandım ama estetik dikişti birde üstüne suyu engelleyici sprey sıkmışlardı. 1 hafta sonrada normal yıkanmaya başladım.

Ben 12 Eylül de sezeryan oldum iki gün sonra dus aldım. Sezeryan bölgesini strec ile iyice dört kat sardim sonra banyomu yaptım. Bi sıkıntı olmadı. Dr da böyle söylemişti zaten

dikisler alındı benim dr sormayı unuttum ışte. hala toparlanamadim eşim bebeğim ailem benle mahvoldular

Beni de biraz önce Saglik ocagindan aradilar. Topuk kani için geldiğinizde d vitamini damlasi vereceğiz 15 günlük olunca kullanacaksiniz dediler.

Kizlar ben cok terliyorum bendemi bisey var yoksa sizde de boyle oluyormu
ben de oyleyim ama lohusalik döneminde boyle olurmuş. Normalmis yani

kizlar gogus ucu problemi yasiyorum inanilmaz canim yaniyor. kremler ise yaramiyor. siz nasil gecirdiniz her emzirme bir iskence oluyor.
Ben cildiyeye gittim. İyi ki de gitmisim çünkü enfeksiyon baslangici varmis. Tedavi edilmezse bebegin agzina sonra oradan tekrar memeye geçip dururmuş. Verdiği kremler iyi geldi ama daha tam geçmedi henüz 2 gündür kullaniyorum. Kötüye gidiyorsa bence sen de gidebilirsin.

Her çocuğun bi huyu oluyo benimkide mememi aldılğı an uyuyo. Emme fln yok. Üzülme.
Canim internette mastitin memedeki iltihabin çekilerek te davi edildiğini okudum.aklima sen geldin.Öyle bir sey yapilsa sütun artar mi ki.

Benim esim de cok yoruldugunda horluyor. Simdi de bebekten oturu cok yorgun ve arada horluyor ama biz ayni odada yatiyoruz bebek uyansa da alisir zamanla.ben zaten sadece emziriyorum alip koyamiyorum bebegi hic. Ameliyat yerlerim cok aciyor.

bir sorum olacak kızlar. sezaryanlı yatış nasıl olmalı sırt üstümü hep yatmak lazım ben sağıma uyuyorum sakıncası olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…