15.8 le biz de 4 günlükken fototerapi görduk. sabaha kadar. Hastaneden cıkarken 8e inmişti. doktor 2 gun sonra getırın bakalım dedı. 13.5 cıktı bu sefer. yanı yükselmiş.Gidin yarın yıne gelın dedı, ertesi gun yıne 13.5 cıkınca yapacak bırsey yok emzırın arttıgını düşünürsenız tekrar ölçerız deyıp bizi gönderdi.arkadaşım benimkide 12.günde sarılık olduğunu anladık 16.7 çıktı ve fototerapi gördü şimdi 10 a indi ama tekrar yükselir mi??? hala yüzü sarı çünkü
yani kızlar FOTOTERAPİYLE SARILIK DÜŞTÜKTEN SONRA TEKRAR YÜKSELİR Mİ ÖYLE BİŞEY DUYDUNUZ MU??
silikon gögus ucunun gaz yaptıgını soyledı hemşire bana. cocuk ucu tutayım derken hava yutuyormuş güya ve gaz yapar dedı. göğüs ucu varken kullanmıyorum ben ama gögsum acı ıcınde hep.Canim silikon gogus ucu aldim cok ise yariyor
Canım ilk bebeğimde bende çok benzer seyleri yasamistim. Saç Kurutma makinesini acinca sakinleşip emiyordusana cvp yazarken ağlamaya başladı meme vermeye uğraştık çığlığı kopardı bende ağladım oda sonra mama verdim. olan sütümde gidicek. bu kadar ağlanır mı yaaanne memesini nasıl istemez
Allah analı babalı büyütsün, benim oğlum bugün tam bir aylık oldu. Eşim gelince aşıya gidicez. Benim oğlum da ilk günler sarılık olmuştu. Doktor iki saate bir emzir muhakkak uyandır demişti. Sen de çok uyutma. Kıyamıyor insan ama napacaksın el mecburArkadaşlar bizim de oğlumuz artık kucağımızda çok şükür...Sezeryan oldum ama benim epidural sezeryan başarılı olmadı kesikleri hissettim ve üçüncü kesikten sonrasını hatırlamıyorum genel anestezi uygulamışlar... Kimseyi korkutmak istemem sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim,,,Ameliyattan sonraki ilk ayağa kalkış çok zordu, üçüncü gün rahatladım neyseki, dördüncü gün artık kendi başıma yatağımdan doğrulup yatabildim. Oğlumuz 3 kg olarak doğdu çok şükür ikimiz de iyiyiz ancak şu an biraz sarılık var bazen zor uyandırıyorum. İnşaAllah Allah'ın yardımıyla bu günleri de kolaylıkla atlatırız. Rabbim doğum yapan bütün arkadaşların bebelerine ve kendilerine hayırlı sağlıklı ömürler versin , doğumu yaklaşanlara daRabbim kolaylık versin hayırla sağlıkla neticelendirsin.(Âmiiin)
Canım benim oğlum da 15 e kadar yükseldi ama fototerapi almadı. Biz bol bol emzirdik, hatta ben iki çay kaşığı şekerli su bile verdim. Sonra düşmeye başladı ilk önce 10a indi sonra da 8e. Doktor düşen sarılık bir daha yükselmez dedi. Biz ona güvendik bir daha da sarılığına baktırmadıkarkadaşım benimkide 12.günde sarılık olduğunu anladık 16.7 çıktı ve fototerapi gördü şimdi 10 a indi ama tekrar yükselir mi??? hala yüzü sarı çünkü
yani kızlar FOTOTERAPİYLE SARILIK DÜŞTÜKTEN SONRA TEKRAR YÜKSELİR Mİ ÖYLE BİŞEY DUYDUNUZ MU??
benimde gogus um var o yuzden silikona gerek duymadim. ben dun aksam poset cay demledim ve posetlerialip biraz suyunu sıktım. sonra gogus uclarima koyup ustune gogus pedini kapadim. bebisim uyanip emene kadar biraktim. baya rahatladi. sonra arkadasin dedigi gibi sutumden surup acıkta biraktim uclari kuruyanaa kadar. bugun sabahta saf zeytin yagi surdum uclarina. cok sukur 1 gunde bile belli oldu rahatlamamdan ve yarasi geciyor. cay baya ise yaradi. simdi birkac gun ayni sirada bunlara devam edicem. tavsiye ederim.silikon gögus ucunun gaz yaptıgını soyledı hemşire bana. cocuk ucu tutayım derken hava yutuyormuş güya ve gaz yapar dedı. göğüs ucu varken kullanmıyorum ben ama gögsum acı ıcınde hep.
gaz sorunu yaşadınız mı?
Canim cok gecmis olmus epidural neden oyle olmus senin icin zor bir tecrube olmus cok üzüldüm ama neyseki bebeginde sende iyisiniz önemli olanda o allah anali babali buyutsun insallahArkadaşlar bizim de oğlumuz artık kucağımızda çok şükür...Sezeryan oldum ama benim epidural sezeryan başarılı olmadı kesikleri hissettim ve üçüncü kesikten sonrasını hatırlamıyorum genel anestezi uygulamışlar... Kimseyi korkutmak istemem sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim,,,Ameliyattan sonraki ilk ayağa kalkış çok zordu, üçüncü gün rahatladım neyseki, dördüncü gün artık kendi başıma yatağımdan doğrulup yatabildim. Oğlumuz 3 kg olarak doğdu çok şükür ikimiz de iyiyiz ancak şu an biraz sarılık var bazen zor uyandırıyorum. İnşaAllah Allah'ın yardımıyla bu günleri de kolaylıkla atlatırız. Rabbim doğum yapan bütün arkadaşların bebelerine ve kendilerine hayırlı sağlıklı ömürler versin , doğumu yaklaşanlara daRabbim kolaylık versin hayırla sağlıkla neticelendirsin.(Âmiiin)
Benim bebeğim de geceleri tıkanıyor ben de kusmuğunu yutamadığını düşündüğüm için tikandığını sanıyorum. Doktora götürdüğümüzde hiçbir tıkanıklık olmuyor o yüzden doktor da reflü olabilir dedi sadece bir damla verdi o da işe yaramadı ne yapacağımı şaşırdım hala tıkanık oğlum.Doktor size ne ilaç verdi?Bebeğim geceleri tıkanıyordu, tükmüğünü dahi yutamayıp mosmor kesiliyordu, korkudan gece gündüz tetikteydik, meğer reflüsü varmış ilaç verdi. Sizin bebeklerde de oluyor mu?
Gastrotuss baby antireflu ilacıBenim bebeğim de geceleri tıkanıyor ben de kusmuğunu yutamadığını düşündüğüm için tikandığını sanıyorum. Doktora götürdüğümüzde hiçbir tıkanıklık olmuyor o yüzden doktor da reflü olabilir dedi sadece bir damla verdi o da işe yaramadı ne yapacağımı şaşırdım hala tıkanık oğlum.Doktor size ne ilaç verdi?
ben bide korsenin acısını çekmeyi hiç düşünmüyordum kontrole gittiğimde yarım normal çamaşır vardı altımda doktor böyle giyme yarana gelir acır dedi yüksek belli toparlayıcı bi çamaşır giy dedi mantıklı yüksek bel giymek daha iyi hem de toparlayıcı bişey olursa işimize yarar öyle bişey düşünüyorum bak sana moral olsun diye yazıyorum 2 haftanın sonunda bacak bacak üstüne atmaya başladığımı farkettim şu an atıyormuşum mesela:)) o kadar sıkı dikişe ne oldu anlamadım yani insan düzeliyor acılar da geçiyor:))ayakta acıyor evet.gülerken acıyor, yatarken de acıyor.
göbegım de hala tam inmiş değil, erken sanırım daha tam inmesi için göbeğin
korse gıyıyor musun?
Dekolte geziyordum. Aslında hoşta gözüküyordum. Sordum seksı buluyormusun dıye? Koca cım da yok onlar bana artık seksi degıl cocuğumun besın kaynağı olarak görüyorum dedi....herkeste aynı sorun sanırım göğüslerinizin artık seksi gelmediğini nasıl söyledi konu nerden açıldı?
Canım bende 15 Eylül'de dogum yaptım. Eve gelişim yıkandım. Dr um yıkan dedı . Çok şükür ıyım sımıde 2 günde bır yıkanıyorumkızlar acil yardım ben hala duş almadım. dikiş zarar görür diye. yikanmalimiyim yada yıkanan oldumu. 14 eylül pazar sezaryen oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?