2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Valla canim dun aksam denedim bende akmisti sutum bu aksamda yine bulgur pilavi yaptim artik bizim evde surekli piser ama oglusum ememiyor simdi agzi pamukcuk oldu aciyor sanirim sutumu sagdim kasikla verecegim
Naptın cnm verebildin mi kaşıkla.
Ya malt içeceğinden almıştım ben dolaptada bi türlü içemedim tadını bilmediğim için ...

Canım biz 27 günlüğüz aynı sorun bizdede oldu. Malesef tüm dr bana aç bırak dedi. Ben yapamadım.çünkü bu dönem bebeğiö beslenmesi için çok önemli. Sana tavsiyem. Sağmaya devam et. Mama vermeden önce ver memeni oynasın iyice çeksin çünkü bebekler pompaşardan dha fazla süt çıkarıyo o 20 cc yanıltmasın. Bebiş emdikten sonra mamasını ver.
Ben doğumdan beri mamayla gidiyorum cnm. Anne sütüde muhakkak alıyo ama sağarak yada emdirerek.
Bu süt meselesinide takıntı haline getirme . Benim gibi iyice kurumasın sütün. Daha bi haftalıksın hersey değişir.
Demekki;
1- önce meme sonra mama
2- emmezse sağma işlemi
3- unutmaki süt dünyanın sonu değil olmasada bebeğin büyüyecek.sakın bunun seni depresyona sokmasına izin verme.
4-beslenmene dikkat
5- bol bol bol su
6- kafandan süt meselesini çıkar

Cok sagol canim. Allah hepimize kolaylik versin. Bu sut sorununu hepimiz en kisa zamanda hallederiz inşallah

gaz gaz gaz gece 12 den beri bununla uğraşıyoruz.... yardımmmmmmmmmmmm

Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn

Cok sukur emiyor bebegim. İlk 3 gun mama takviyeside yapmistim. Dun kontrolde hersey cok sukur iyi cikti. Kızım 3.080 gr dogmustu ve simdi 3.200 gr. Doktor gayet iyi dedi. Senin kuzun da emiyor dimi ?

Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn

Cok sukur emiyor bebegim. İlk 3 gun mama takviyeside yapmistim. Dun kontrolde hersey cok sukur iyi cikti. Kızım 3.080 gr dogmustu ve simdi 3.200 gr. Doktor gayet iyi dedi. Senin kuzun da emiyor dimi ?

Emiyosa alır merak etme ama emdiği halde mama vermekte biraz saçma aslındaa. Doktorum pamukçuk olmasın diye her emzirmeden sonra 1 çay k su ver dedi. Göğsüne niye sür dediki yaramı oldukı benımkılerde çok fena ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Benımkıde emiyo ama işkence resmen çok kanıyo geçen farketmemişim eli yüzü battaniyesi hep kan olmuş bunlarda geçer inşallah uykusuzluk bi yandan ağrılar bi yandan

Naptın cnm verebildin mi kaşıkla.
Ya malt içeceğinden almıştım ben dolaptada bi türlü içemedim tadını bilmediğim için ...
Canim çok sukur kasiga gerek kalmadi emdi agzini temizleyip damlayida surunce rahatladi heralde kuzum malt icecegini de ic tadi kötü degil ben seftalili olanini içiyorum guzel tadi ic ic insallah memelerin sut dolar

Pamukcuk bir mantar enf aslinda onun icin gögsunede sur dedi hem yarada oldu zaten cok aciyor bebek emiyorda sutum kilo aldirmiyor iste buyuk oglumdada böyle olmustu o da 2500 dogmustu meme mama beraber göturmustuk ama insan korkuyo memeyi birakirmi diye bende gece emzirdikten sonra uyurken veriyorum mamayi biberonla

Canim her emzirmeden once gogsunu yika asla parfum kullanma sampuanini ve dus jelini degistirme bebekler kokuya cok hassas terli terli emzirme aklima gelen bunlar insallah emer uzulme sakin

meme ucum küçük olduğu için silikon meme ucu kullanıyorum yıkıyorum onu ama göğsümü de yıkayayım haklısın. parfim fln bıraktım zaten

Benımkıde emiyo ama işkence resmen çok kanıyo geçen farketmemişim eli yüzü battaniyesi hep kan olmuş bunlarda geçer inşallah uykusuzluk bi yandan ağrılar bi yandan

Benimde cok aciyor. İlk zamnlar ucu parca parca olmustu resmen. Krem suruyorum feln bakalim ne zamn iyilesickler. Tek doysunda yavrularimiz napalim cekecegz bu skintilari..

kizlar bebisim emerken cok hizli nefes aliyor. dun basladi bugun 9 gunluk oldu. birde emerken nasil anlatayim garip ses cikartiyor nefes alirkrken . sanki bardak dolusu bisey icer gibi, memeyi deli gibi cekiyor. bu hizli nefes almasi normalmidir. memeden sut tazyikli gelince yutmakta zorlanirmis emerken buda olabilirmis. ama endiselendim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…