Arkadaşlar sizin de ameliyat yerinizde uyuşukluk var mi?
Evet cnm iki ay oldu hala uyusuk kolay kolay gecmez ben dudagimdan kist aldirdim onun uyusuklugu iki yıl da anca geçtiArkadaşlar sizin de ameliyat yerinizde uyuşukluk var mi?
Selam. Incir taze olanimi kuru mu bulguru bende yedigimde dedigin gibi sutum artiyorArkadaşlar size tavsiyem süt için incir ve bulgur pilavı acayip süt yapıyo ben yiyorum 2 saat sonra taş gibi oluyo gögüslerim mutlaka yiyin
Cnm dikkat et iltihap kaptirma o zaman
Naptın cnm verebildin mi kaşıkla.Valla canim dun aksam denedim bende akmisti sutum bu aksamda yine bulgur pilavi yaptim artik bizim evde surekli piser ama oglusum ememiyor simdi agzi pamukcuk oldu aciyor sanirim sutumu sagdim kasikla verecegim
Canım biz 27 günlüğüz aynı sorun bizdede oldu. Malesef tüm dr bana aç bırak dedi. Ben yapamadım.çünkü bu dönem bebeğiö beslenmesi için çok önemli. Sana tavsiyem. Sağmaya devam et. Mama vermeden önce ver memeni oynasın iyice çeksin çünkü bebekler pompaşardan dha fazla süt çıkarıyo o 20 cc yanıltmasın. Bebiş emdikten sonra mamasını ver.Arkadaşlar merhaba bende bebegimi 38+5te kucagima aldim bugun 1 haftaligiz. Benimde süt sorunum var. Ilk gunden mamaya başladık. Suan sagiyorum iki gogusumden toplam 20ml cikiyor. Tabi yeterli olmuyor. Doktor bebek istedigi kadar yesin ac birakma dedi. Bende 20ml anne sutunden sonra yaklasik 60ml mama veriyorum. Ama bugun bu sistemle giderken 1 saat sonra tekrar acikti ve tekrar mama takviyedi yaptim ysklasik 50 ml. Ama cokmu oldu bilemedim. Bizim doktora gore bebek her istediginde verilecek. Ama yazılarda bazi doktorların tam tersine anne sutune alismasi icin ac kalmasını istiyorlarm sizler nasıl yapiyorsunuz. Onerilerinizi bekliyorum. Herkese bol sutlu gunler
Bende herseyi takıyorum. Herkes gözüme batıyo.hormonlar, yorgunlukhersey etkiliyo psikolojimizi. Onlarda düşüncesiz ama daha ince olmaları gerekiyo hassas dönemdeyiz sonuçta.Biraz alınganlıkta yapıyorum ama ne bıleyım canımah bu hormonlar
Cok sagol canim. Allah hepimize kolaylik versin. Bu sut sorununu hepimiz en kisa zamanda hallederiz inşallahCanım biz 27 günlüğüz aynı sorun bizdede oldu. Malesef tüm dr bana aç bırak dedi. Ben yapamadım.çünkü bu dönem bebeğiö beslenmesi için çok önemli. Sana tavsiyem. Sağmaya devam et. Mama vermeden önce ver memeni oynasın iyice çeksin çünkü bebekler pompaşardan dha fazla süt çıkarıyo o 20 cc yanıltmasın. Bebiş emdikten sonra mamasını ver.
Ben doğumdan beri mamayla gidiyorum cnm. Anne sütüde muhakkak alıyo ama sağarak yada emdirerek.
Bu süt meselesinide takıntı haline getirme . Benim gibi iyice kurumasın sütün. Daha bi haftalıksın hersey değişir.
Demekki;
1- önce meme sonra mama
2- emmezse sağma işlemi
3- unutmaki süt dünyanın sonu değil olmasada bebeğin büyüyecek.sakın bunun seni depresyona sokmasına izin verme.
4-beslenmene dikkat
5- bol bol bol su
6- kafandan süt meselesini çıkar
Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn
Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn
Emiyosa alır merak etme ama emdiği halde mama vermekte biraz saçma aslındaa. Doktorum pamukçuk olmasın diye her emzirmeden sonra 1 çay k su ver dedi. Göğsüne niye sür dediki yaramı oldukı benımkılerde çok fena ağlamamak için kendimi zor tutuyorumBizde bugun gitti dr a benim oglumda 2800 dogmustu 2500 simdi sutumde var cok sukur surekli de emziriyorum ama kilo almamis dr mama takviyesi yapalim dedi bide surekli memede dr 15 dk emzirmen yeterli seni emzik gibi kullaniyor dedi 15 dk emzir cek agzindan mama ver hem meme hem mama ikisini bir arada ver biraz toparlansin kilo alsin dedi bide agzinda pamukcuk olustu karbonatli suyla sil dedi mikostatin damla verdi gögsunude karbonatli suyla sil sonra bu damladan gögsunede sur dedi
Benımkıde emiyo ama işkence resmen çok kanıyo geçen farketmemişim eli yüzü battaniyesi hep kan olmuş bunlarda geçer inşallah uykusuzluk bi yandan ağrılar bi yandanCok sukur emiyor bebegim. İlk 3 gun mama takviyeside yapmistim. Dun kontrolde hersey cok sukur iyi cikti. Kızım 3.080 gr dogmustu ve simdi 3.200 gr. Doktor gayet iyi dedi. Senin kuzun da emiyor dimi ?
Gececek cnm merak etme. Hepsi hergün biraz daha azalacak...Benımkıde emiyo ama işkence resmen çok kanıyo geçen farketmemişim eli yüzü battaniyesi hep kan olmuş bunlarda geçer inşallah uykusuzluk bi yandan ağrılar bi yandan
kuru incir canım taze bende pek işe yaamadı zaten pekte sevmem tazesiniSelam. Incir taze olanimi kuru mu bulguru bende yedigimde dedigin gibi sutum artiyor
Canim çok sukur kasiga gerek kalmadi emdi agzini temizleyip damlayida surunce rahatladi heralde kuzum malt icecegini de ic tadi kötü degil ben seftalili olanini içiyorum guzel tadi ic ic insallah memelerin sut dolarNaptın cnm verebildin mi kaşıkla.
Ya malt içeceğinden almıştım ben dolaptada bi türlü içemedim tadını bilmediğim için ...
Pamukcuk bir mantar enf aslinda onun icin gögsunede sur dedi hem yarada oldu zaten cok aciyor bebek emiyorda sutum kilo aldirmiyor iste buyuk oglumdada böyle olmustu o da 2500 dogmustu meme mama beraber göturmustuk ama insan korkuyo memeyi birakirmi diye bende gece emzirdikten sonra uyurken veriyorum mamayi biberonlaEmiyosa alır merak etme ama emdiği halde mama vermekte biraz saçma aslındaa. Doktorum pamukçuk olmasın diye her emzirmeden sonra 1 çay k su ver dedi. Göğsüne niye sür dediki yaramı oldukı benımkılerde çok fena ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Canim her emzirmeden once gogsunu yika asla parfum kullanma sampuanini ve dus jelini degistirme bebekler kokuya cok hassas terli terli emzirme aklima gelen bunlar insallah emer uzulme sakin
Benımkıde emiyo ama işkence resmen çok kanıyo geçen farketmemişim eli yüzü battaniyesi hep kan olmuş bunlarda geçer inşallah uykusuzluk bi yandan ağrılar bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?