2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cnm çok geçmiş olsun. bozma moralini hiç bişey olmıcak öyle düşün..

CAnım rabbım yardımcın olsun. Insallah önemli birşey çıkmayacak . Rabbım yardımcın olsun.

Kızlar bebeğimi emzırıken yüzüne bakıyorum . Okadar masum ve muhtaç ki.... Ama bır an tedırgın oluyorum. Korkuyorum sorumluluktan. Basaramamaktan. Degısık bır hısse kapılıyorum. Sorumluluk benı korkutuyor

Sezeryanım çok rahat geçti ben bıle inanamadım halime fakat bu gaz sancım beni öldürdü resmen tek derdim o ne yapsam olmuyo kızımada sütümden geçecek diye korkuyorum
Aynen canim o gaz sancisi bende de var öyle bir kivrandiriyorki rezene cayinin baya faydasi oluyor ama bide ben yun korse giyiyorum ayaklarimda surekli corap var bide gliserin fitil var ondan kullaniyorum gazimi cikarmama yardim edoyor sisyemik dolasima gecmedigi icin bebege de hicbir zarari yok cunku bebeklerede kullaniliyor sıkıstirilmis vazelin zaten fitilde

Arkadaşlar size tavsiyem süt için incir ve bulgur pilavı acayip süt yapıyo ben yiyorum 2 saat sonra taş gibi oluyo gögüslerim mutlaka yiyin
Aynen bende bunlari yiyorum bide aksam malt icecegi almis esim bebek emmeye uyandiginda bir baktimki uzerim ıslanmisti

Biz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn
Bizde bugun gitti dr a benim oglumda 2800 dogmustu 2500 simdi sutumde var cok sukur surekli de emziriyorum ama kilo almamis dr mama takviyesi yapalim dedi bide surekli memede dr 15 dk emzirmen yeterli seni emzik gibi kullaniyor dedi 15 dk emzir cek agzindan mama ver hem meme hem mama ikisini bir arada ver biraz toparlansin kilo alsin dedi bide agzinda pamukcuk olustu karbonatli suyla sil dedi mikostatin damla verdi gögsunude karbonatli suyla sil sonra bu damladan gögsunede sur dedi

Ben tiroit hastasiyim bebegede yapildi tahlil ama onda cikmadi dr sen ilacini kullan dedi ama ayda bir bebeginkini de kontrol edelim dedi

Canim her emzirmeden once gogsunu yika asla parfum kullanma sampuanini ve dus jelini degistirme bebekler kokuya cok hassas terli terli emzirme aklima gelen bunlar insallah emer uzulme sakin

Hem bisey olmazki sen ilacini icersin onada gecer yada bir sure onada ilac basliyorlar allah baska dert vermesin uzulme canm

Benim ilk 3 gün ağrım oldu cnm.

O kadar mı süt yapıyo ya.
Valla canim dun aksam denedim bende akmisti sutum bu aksamda yine bulgur pilavi yaptim artik bizim evde surekli piser ama oglusum ememiyor simdi agzi pamukcuk oldu aciyor sanirim sutumu sagdim kasikla verecegim

Benim ilk 3 gün ağrım oldu cnm.

O kadar mı süt yapıyo ya.
Banada arkadasim soyledi benim sutum gitmisti ictim malt iceceginden sutum geri geldi dedi armutlusu ananaslisi bide seftali aromalisi var esim seftalili almis tadi guzel bir denesene canim ya insallah sanada faydasi olur ama soguk icmiyorum ben neticede lohusayiz ılık iciyorum ben cok faydasi oldu migroslarda var

Eklentiler

• images.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar merhaba bende bebegimi 38+5te kucagima aldim bugun 1 haftaligiz. Benimde süt sorunum var. Ilk gunden mamaya başladık. Suan sagiyorum iki gogusumden toplam 20ml cikiyor. Tabi yeterli olmuyor. Doktor bebek istedigi kadar yesin ac birakma dedi. Bende 20ml anne sutunden sonra yaklasik 60ml mama veriyorum. Ama bugun bu sistemle giderken 1 saat sonra tekrar acikti ve tekrar mama takviyedi yaptim ysklasik 50 ml. Ama cokmu oldu bilemedim. Bizim doktora gore bebek her istediginde verilecek. Ama yazılarda bazi doktorların tam tersine anne sutune alismasi icin ac kalmasını istiyorlarm sizler nasıl yapiyorsunuz. Onerilerinizi bekliyorum. Herkese bol sutlu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…