Kizlar sağlik ocağindan aradilar geçen hafta kizimdan topuk kani alinmişti sonuçlari gelmiş troit çikmiş bende de troit var venden geçmiş ilaç kullaniyorum ama geçmiş bebeğede var mi hiç böyle bi durumda olan tekrar gidicez öğleden sonra kan vericez dua edin şu mübarek gün önemli bişey olmasin
Biraz alınganlıkta yapıyorum ama ne bıleyım canımCanim takilma sen belki sana şaka yapmistir bizimde hormonlar daha normale binmedi ya alinganlik yapmissindir sende öyle olabilirmi
CAnım rabbım yardımcın olsun. Insallah önemli birşey çıkmayacak . Rabbım yardımcın olsun.Kizlar sağlik ocağindan aradilar geçen hafta kizimdan topuk kani alinmişti sonuçlari gelmiş troit çikmiş bende de troit var venden geçmiş ilaç kullaniyorum ama geçmiş bebeğede var mi hiç böyle bi durumda olan tekrar gidicez öğleden sonra kan vericez dua edin şu mübarek gün önemli bişey olmasin
Aldım, hiç memnun kalmadım. Belde durmuyor. Fırtlıyor. Onun yerine emzirdiğim göğsün tarafına kol altıma dikine kırlent koyuyorum. Çok daha rahat oluyorkızlar emzirme yastığı kullanıp memnun olan var mı ?
Acimiyorsa istedigin gibi yatabilirsin ben 3-4 gun sirt ustu yattim sonra yan yatmaya basladim simdi 12 gunluyuz yuzustu yatiyorumsezaryanlıyım nasıl uyucam sırt üstümü.
Aynen canim o gaz sancisi bende de var öyle bir kivrandiriyorki rezene cayinin baya faydasi oluyor ama bide ben yun korse giyiyorum ayaklarimda surekli corap var bide gliserin fitil var ondan kullaniyorum gazimi cikarmama yardim edoyor sisyemik dolasima gecmedigi icin bebege de hicbir zarari yok cunku bebeklerede kullaniliyor sıkıstirilmis vazelin zaten fitildeSezeryanım çok rahat geçti ben bıle inanamadım halime fakat bu gaz sancım beni öldürdü resmen tek derdim o ne yapsam olmuyo kızımada sütümden geçecek diye korkuyorum
Aynen bende bunlari yiyorum bide aksam malt icecegi almis esim bebek emmeye uyandiginda bir baktimki uzerim ıslanmistiArkadaşlar size tavsiyem süt için incir ve bulgur pilavı acayip süt yapıyo ben yiyorum 2 saat sonra taş gibi oluyo gögüslerim mutlaka yiyin
Bizde bugun gitti dr a benim oglumda 2800 dogmustu 2500 simdi sutumde var cok sukur surekli de emziriyorum ama kilo almamis dr mama takviyesi yapalim dedi bide surekli memede dr 15 dk emzirmen yeterli seni emzik gibi kullaniyor dedi 15 dk emzir cek agzindan mama ver hem meme hem mama ikisini bir arada ver biraz toparlansin kilo alsin dedi bide agzinda pamukcuk olustu karbonatli suyla sil dedi mikostatin damla verdi gögsunude karbonatli suyla sil sonra bu damladan gögsunede sur dediBiz çarşamba gittik dr ye 2800 doğmuştu çarşamba 2900 çıktı dr doğduktan sonrada kilo verdiği için 300 gr ortalama almış bebeğin dedi. Emiyomı bebeğinn
Ben tiroit hastasiyim bebegede yapildi tahlil ama onda cikmadi dr sen ilacini kullan dedi ama ayda bir bebeginkini de kontrol edelim dediKizlar sağlik ocağindan aradilar geçen hafta kizimdan topuk kani alinmişti sonuçlari gelmiş troit çikmiş bende de troit var venden geçmiş ilaç kullaniyorum ama geçmiş bebeğede var mi hiç böyle bi durumda olan tekrar gidicez öğleden sonra kan vericez dua edin şu mübarek gün önemli bişey olmasin
Canim her emzirmeden once gogsunu yika asla parfum kullanma sampuanini ve dus jelini degistirme bebekler kokuya cok hassas terli terli emzirme aklima gelen bunlar insallah emer uzulme sakinilgin için çok sağol cnm. biberonla alıyo. şimdi yavaş yavaş bi kaç kere emmeye başladı memeyi ama sonraki denemede mesela emmiyo.
acaba emzirme yastıkları işe yarar mı dediğin gibi tutuş şeklini sevmiyor olabilir.
gerçekten zorlu süreçmiş bugün doktora çıktık inan saçımı taramaya vakit bulamadım kendime bakmak mümkün değil.
Hem bisey olmazki sen ilacini icersin onada gecer yada bir sure onada ilac basliyorlar allah baska dert vermesin uzulme canmKizlar sağlik ocağindan aradilar geçen hafta kizimdan topuk kani alinmişti sonuçlari gelmiş troit çikmiş bende de troit var venden geçmiş ilaç kullaniyorum ama geçmiş bebeğede var mi hiç böyle bi durumda olan tekrar gidicez öğleden sonra kan vericez dua edin şu mübarek gün önemli bişey olmasin
Benim ilk 3 gün ağrım oldu cnm.ne sprey ne bant yok öyle açık birşey olurmu. ve gectimi ağrın 10 den fazla oldu toparlanamadim.
O kadar mı süt yapıyo ya.Aynen bende bunlari yiyorum bide aksam malt icecegi almis esim bebek emmeye uyandiginda bir baktimki uzerim ıslanmisti
Valla canim dun aksam denedim bende akmisti sutum bu aksamda yine bulgur pilavi yaptim artik bizim evde surekli piser ama oglusum ememiyor simdi agzi pamukcuk oldu aciyor sanirim sutumu sagdim kasikla verecegimBenim ilk 3 gün ağrım oldu cnm.
O kadar mı süt yapıyo ya.
Banada arkadasim soyledi benim sutum gitmisti ictim malt iceceginden sutum geri geldi dedi armutlusu ananaslisi bide seftali aromalisi var esim seftalili almis tadi guzel bir denesene canim ya insallah sanada faydasi olur ama soguk icmiyorum ben neticede lohusayiz ılık iciyorum ben cok faydasi oldu migroslarda varBenim ilk 3 gün ağrım oldu cnm.
O kadar mı süt yapıyo ya.
Sağol canim normal ve geçici o zaman. Sevindimevet var canım ama sorun değil o normalmiş uzun süre uyuşuk olucakmış.
Ben babyjem marka aldim 3 gündür onu kullanıyorum. Çok rahat ettim.bu benimkikızlar emzirme yastığı kullanıp
memnun olan var mı ?
Cnm dikkat et iltihap kaptirma o zamanyok yapmadılar. ve duş aldım çok ağrım var. basurda cabası. nasıl uzanayim bilmiyorum şişlik var galiba üst bölgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?