2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
gaz gaz gaz gece 12 den beri bununla uğraşıyoruz.... yardımmmmmmmmmmmm

ayni dert bizdede varcanim. gerci benimki gaz cikartiyor ama 3 gunoluyor kaka yapamiyor. bebegin nekadarlik. yeniyse rezene icebilirsin emiyorsa sutten gecer. birde karnini zeytinyagi ile bas ve isaret parmagini c seklinde yaparak acip kapat masajla sur. sonra ustune bir bez koy sicak dursun. iyi geliyor ve ayaklarina dikkat et. sicak olsun hep.

Bugun 13 gunluk olduk daha göbegimiz dusmedi baya kararmis kurumus ama dusmedi sizinkiler kac gunde dustu

sağolasın ayaklarına çorap giydiriyorum. üzerini sıcak tutmaya çalışıyorum. gece zeytinyağ ile masaj yaptım pırt pırt çıarıyor ama hepsini değil. artık nasıl gaz dolduysa yavrumun içi. fayda etmedi. rezene içiyorum hatta bugün ona da içirdim bir iki kaşık. şimdi yorgun düştü uyuyor ama uyanınca bakalım neler olacak yine

Bende yeni yeni kendimle ilgilenmeye başladım ama kv bende kalıyo dinlendiriyo beni yoksa mümkün değil... Emzirme yastığıyla ben yapamadın normal yastık kullanıyodum ilk zamanlar mesela koltuğun kenar kısımlarına oturuyodum yastığı koltukla kendi arama sıkıştırıp kolumun altına destek koyuyodum şimdi alıştım tabi hiç bişeye gerek kalmıyo ama sen yine de bi dene istersen ...zaten bir iki almaya başladıysa devamı gelicek bence

kızlar dikiş yerim çok acıyor 18 gün oldu bugün bazen çok iyiyim bazen iki büklüm yürüyorum
genelde dinlenemediğim bebeğim uyutmadığı zamanlar acıyor. doktor bir ilaç vermedi ağrı kesici haricinde
krem falan kullanan varmı dikişlerine?
zeytinyağı sürsem olurmu ki?

buarada oğlumun mevlüt şekerini yaptırdım
loradan. siteye üye oldum hediye çeki verdiler
60 tanesi 123 tl ye geldi
üstelik 3 günde geldi.

Eklentiler

• 32186_0_w567_h680.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 62
Bence bîşey sürme zaten buyuk ihtimal iç dikişlerin acıyodur

Bence bîşey sürme zaten buyuk ihtimal iç dikişlerin acıyodur
dışı biraz kızarmış gibi, hep oturur vaziyette emzirmekten oluyor.
mesela dün hiç uyumadı, beni de uyutmadı dinlenemediğim için böyle.
bir aylık olana kadar bekleyim geçmezse doktorumu arayayım artık.

Kızlar:
Doğumdan sonra saç boyatan var mı??
Emzirirken bi zararı olur mu?
Çok beyazım var, bu şekilde bakımsıx olmak istemiyorum.
Doktoruna falan soran var mı.

Zeytinyagi surme bence canim dikis yerinin kurumasini falan engelleyebilir

merhaba eylül anneleri,
bebeği kendisini emmeyip sağılmış anne sütünü içen var mı?
bu konu hk. dertleşmek isterim eğer varsa, belki yardımımız dokunur birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…