2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
1 haftada düştü sende yıka sonra üstüne çekilmiş toz kahve dök.
Ay yikamaya korkuyorum daha gobegi ustundeyken sen neden toparlanamadin cnm dikisler yuzundeysen eger daha bendede agri var hele bugunde esimin dizi carpti agridan aklimi kaybediyordum solugum kesildi bir guzel agladim eger psikolojik ise hicbiseye kafani takma koy ver gitsin

Cnm dok.kontrole cagırmadı mı biz bugn 13 günlük olduk ne agrı var ne yanma cok şükür. gecn paxartesi kontrolm vardı hiç sezeryan olmş gibi diil rahimin cabuk toparlnmış kesikde belli diil dedi aksatmadan dok git istersen bu arada antibiyotik vermedi mi

Canım dikişlerin yüzünden mi psikolojik olarak mı toparlanamadın ??

Dikişler üzerinde şişlik var. Yetmiyor basur var. Ağrısına dayanamıyorum. Hepsi üst üste geldi. Ağrı kesici basur için ilaç atmadan duramıyorum. Bebeğimde etkileniyor mu ilaçlardan.

Korkma yıkamak iyi göbek için. Yarın yıka sonra kahve dök. Benim ağrılar bitmek bilmiyor basur yüzünden dikislerde geçmiyor. Kafayı yiycem yataktayim hep direncim. Kalmadı

Benimde 13 gün oldu nerdeyse ilk günkü gibiyim tükendim

Dikişler üzerinde şişlik var. Yetmiyor basur var. Ağrısına dayanamıyorum. Hepsi üst üste geldi. Ağrı kesici basur için ilaç atmadan duramıyorum. Bebeğimde etkileniyor mu ilaçlardan.
Canımm sen doğum yapalı ne kdr oldu ki ? Benim 1 hafta sonra ağrılarım falan geçmişti.istersen şişliğini bi göster. Ayrıca basur için aldığın ilaçları bi çocuk dr danış.süte geçer mi vs. Aklında kalmasın. Tedavisi yok mu bu illetin
Çok geçmiş olsun cnm

çok geçmiş olsun canım ya...
üzüldüm gerçekten,inşallah bir an önce toparlanırsın

Korkma yıkamak iyi göbek için. Yarın yıka sonra kahve dök. Benim ağrılar bitmek bilmiyor basur yüzünden dikislerde geçmiyor. Kafayı yiycem yataktayim hep direncim. Kalmadı
Cok gecmis olsun canim antibiyotik vermedimi dr bana 1 hafta sabah aksam agri kesici ile kullandirdi dr um bide kabiz olma canim o cok daha fazla canini acitir hem wc de ikinip zorlanirsanda dikislerin acir allah sifalik versin

benimde geçmişti bugün tekrar acıyor ya 20.günüm bugün ne yaptım da zorladım ki kızlar size bir şey soracağım ben ameliyattan 1 hafta sonra gitmiştim iyi demişlerdi TEKRAR KONTROLE GİTMEM GEREKİR Mİ SİZ KAÇ KEZ KONTROLE GİTTİNİZ KAÇINCI GÜNDE??

Gazzzzzz senden nefret ediyorum ... Ben zinko kullandm hic bi baltayyaramadı yaaa. Etraftan metsili duydum bakalim denilen

Benimde hala dikislerim agriyo ;( dun biraz iyiydim ayaklandim bugun yine hem dikislerim hem belim agriyo doktorum hastanedeyken antibiyotik yapmis olabilir tek dozluk ama bana vermedi sadece minoset iciyorum arads acaba sen hangi antibiyotigi kullandin yada veriyolar mi herkese bilemedim;(

Ameliyat diyo dr. Daha yeni sezaryan oldum bebek emziriyorum nasıl ameliyat olayım. Dua edin geçsin

Arkadaşlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyosunuz. Kayınvalıdem sütünden damlat burnuna dedi ama yapsammıkı nefes alamıyo yavrum

Arkadaşlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyosunuz. Kayınvalıdem sütünden damlat burnuna dedi ama yapsammıkı nefes alamıyo yavrum
Canım otribebe nin burun aspiratörüyle temizliyorum. Çok kuruysa serum fizyolojik sıkıyorum. Yumuşuyo o şekilde çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…