2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar acil yardım dikiş yerimde ortasında kızarıklık var ve galiba vücutta enfeksiyon var iltihap koruyucu hangi ilacı kullanıyorsunuz.

Kızlar acil yardım dikiş yerimde ortasında kızarıklık var ve galiba vücutta enfeksiyon var iltihap koruyucu hangi ilacı kullanıyorsunuz.
Canım öyle bi ilaç kullanmadım. Kızarıklıkta olmadı. Lütfen dr ara yada git. Herzaman olan bişi değil bu. Müdahale edilsin.

Inan zor yazıyorum doğumdan zor bu acı basur yüzünden mahvoldum iltihap var hangi dr gitmeliyim
Canım kadın doğumcuna git dikişlerinde iltihap var mı bi baksın. Önemli olan dikişlerin şuan. Evet basur çok zor biliyorum ama dikişlerin düzelse o bile çok rahatlatır.

Arkadaslar gögusleri iyilestirdik simdi dikisler niye dusmedi hala endisesi basladi normal dogum yapip dikisleri dusmeyen varmi benim gibi ???

Canim drum 1 hafta sonra istemisti beni gittim dikislerin kaynamis akinti falan yok gayet iyi artik uzeri acik dus alabilirsin herhangi bir sikayetin olursa haberleselim dedi agrin olabilir minoset icebilirsin dedi bir dahada gitmedim ben

Canim dr bana amoklavin 1 gr ve monoset vermisti

Arkadaşlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyosunuz. Kayınvalıdem sütünden damlat burnuna dedi ama yapsammıkı nefes alamıyo yavrum
eczaneden bebekler için otribebe izotonik su ve burun aspiratörü al canım, önce suyu damlat sonra aspiratörle çek ne var ne yok herşeyi çıkartıyor ben öyle yapıyorum. biraz ağlıyor ama korkma burnu açılımca rahat nefes alıyor hem de hasta olmasını önlemiş oluyorum.

kızlar 16 günlük olduk kızımla sarılığımız var emiyo mamada veriyorum başka neler yapmam gerekiyo

Hastanede iki gün boyunca beş tane agrı kesici igne yaptılar cok şükür bir hafta cektim iki büklüm dolandım. süt inip bebegmi de emziremeynce sarılık oldu gögüslerimin agrısı kesign agrısını unutturdu sanırım antibytgn ismn ewe gecnce yazarım cnm

kızlar 16 günlük olduk kızımla sarılığımız var emiyo mamada veriyorum başka neler yapmam gerekiyo
Cnm mamayı vermesen sütünü sagsan mama ihtiyacnda süt versen bizim 8 cıktı sarılık emzirerek geceleri sagdıgım sütü vererk gecirdk cok şükür dok 2 saatte bir emzir demişti

Cnm mamayı vermesen sütünü sagsan mama ihtiyacnda süt versen bizim 8 cıktı sarılık emzirerek geceleri sagdıgım sütü vererk gecirdk cok şükür dok 2 saatte bir emzir demişti

canım kg alımıda yavaş olunca dr. başlattı mamaya 10 gündür veriyom mecbur

Selam kızlar benimde 26 günlük oldu kızım... Basurdan dert yanarlar var ben normal doğum yaptım acayip şiş olmuştu oturamıyodum.ecz. Kortos diye bi krem tavsiye etti.onu kullandım sabah akşam 1 hafta kullanıyorsunuz sadece.geçti çok şükür Dr geçmezse fitil veririm öylede geçmezse cerraha yönlendiririm demişti.krem baya toparlıyo sonra kendi kendine çekiliyor. Bi deneyin derim çok geçmiş olsun...

Bide bende burun aspratörü aldım.arkadaşım gelmişti ziyaretime kaynı çocuk doktoru. Demişki bunlar bebeklerin burnundaki kılcal damarlara zarar veriyo.bende bıraktım duşta yumuşuyo bazen hapşırınca kendiliğinden ucuna kadar geliyo o zaman onla alıyorum. Ilginiz olsun çok sık kullanmayın derim nacizane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…