Canım ben baştan beri mama veriyorum. Anne sütüm çok az. Sarılığımız hemen geçmişti. Güzel beslensin doysun ytr bncecanım kg alımıda yavaş olunca dr. başlattı mamaya 10 gündür veriyom mecbur
Aksam burada cok kötü firtina vardi baktim iceri serin kombiyi actim benKızlar evi ısıtıyormusunuz? Benim oğlum hasta oldu sabah bi kalktım hapsiriyo burnu tikalı ne yapıcagımı şaşırdım.
Bende yaktım cnm kombiyi.Kızlar evi ısıtıyormusunuz? Benim oğlum hasta oldu sabah bi kalktım hapsiriyo burnu tikalı ne yapıcagımı şaşırdım.
Cnm dok.kontrole cagırmadı mı biz bugn 13 günlük olduk ne agrı var ne yanma cok şükür. gecn paxartesi kontrolm vardı hiç sezeryan olmş gibi diil rahimin cabuk toparlnmış kesikde belli diil dedi aksatmadan dok git istersen bu arada antibiyotik vermedi mi
benimde geçmişti bugün tekrar acıyor ya 20.günüm bugün ne yaptım da zorladım ki kızlar size bir şey soracağım ben ameliyattan 1 hafta sonra gitmiştim iyi demişlerdi TEKRAR KONTROLE GİTMEM GEREKİR Mİ SİZ KAÇ KEZ KONTROLE GİTTİNİZ KAÇINCI GÜNDE??
bende sadece sırt üstü ve yan yatıyorumKızlar sezaryen olanlar nasıl yatıyorsunuz. Sırt üstümü yan mı
kızlar her akşam bu saatte dikişimin son kısmı acıyor doktor orda düğüm var ondan demişti ne düğüm atılmış arkadaş yaa:buraya da acım var deyince insan rahatlıyor yaa:) biriside çıkıp benimde acıyor değince neyse diyor insan kendini yalnız hissetmiyor acısı sanki azalıyor işte...şu 40 gün ne büyük gün bebeğin emzirme sıklığı artıyor 40 gün dolunca kanaman bitiyor 40 gün dolunca depresyon bitiyor 40 gün dolunca dışarı çıkabileceğiz 40 gün 40 gün umarım bunlar gerçekten olur 40 gün dolunca...sahi siz DIŞARI ÇIKMAYA BAŞLADINIZ MI?? BEN EVDE PEK AYAKTA DURAMIYORUMDA 20 GÜN OLDU BENİM..
fototerapi görmuş ve bebekle perışan olmuş bırı olarak dıyorum kı her emmeden sonra su içir.kızlar 16 günlük olduk kızımla sarılığımız var emiyo mamada veriyorum başka neler yapmam gerekiyo
bugun kızım 25 gunluk ama kabızdan sonrakı derdımız gaz. kabızı zaytınyagla yendık cok sukur ama cok ıkınıyor kızım ve ağlıyor gaz cıkarayım derken. sancı gıbı girip cıkıyor sanırım.gözünden yaş bile geliyor bazen. çok üzülüyorum
ne yapmalı gaz için
zaten yedıkten sonra gaz cıkmazsa yatamıyor bıle onu yapıyorum da, alttan gaz cıkamıyor.Gaz sorunu bizdede var. Yedirdikten sonra dik tutup gazını çıkar. Yada ağladığında uzat biraz ovala bacağını sonra karnına hafifce büküp hareket ettir hemen çıkarır.
zaten yedıkten sonra gaz cıkmazsa yatamıyor bıle onu yapıyorum da, alttan gaz cıkamıyor.
ovalıyorum karnını ayakları havaya kaldırıyorum, sırtını ovuyoruz. gögsumde yatar sekılde yıne sırtını ovalıyorum. ama ağlıyor ıste cıkana kadar hep
Yok cnm oyle cok bir atesi olmuyo ilk üc asidakızlar acil bi sorum var bugün ikinci ay aşısını vurdurmaya gidicez, oğlum bir ayını bitirdi.Bu aşı ateş yapar mı
Selam kizlar basur olan varmi varsa nasil yapiyorsunuz ben oldum.olecegim cok kotuyum agridan agliyorum resmen nasil olcak lavoboya gitmeye korkuyorum offffff
Ben afedesin hekesten kac gundur lavobya cikmamisim karnim.bagirsaklarim agriyor bi taraftan dun yine sancilandim lavobya gtm agladim cok aci cekiyorum cok agri var dogum bukadar zor degildi bide bebekte agliyor icerde ufff nasil yapacagiz böyleCnm olmaz mı hemde çok kötü 15 gündür doğum gibi zor ve çekiyorum bu illeti. Almadığım ürün kalmadı dr ameliyat diyo. Birşeyler kullanıyorum kara merhem şu hemoroide kara merhem. İhtiyol pomad diye krem var iltihap olmuş benim ins iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?