2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar her akşam bu saatte dikişimin son kısmı acıyor doktor orda düğüm var ondan demişti ne düğüm atılmış arkadaş yaa: buraya da acım var deyince insan rahatlıyor yaa:) biriside çıkıp benimde acıyor değince neyse diyor insan kendini yalnız hissetmiyoracısı sanki azalıyor işte...şu 40 gün ne büyük gün bebeğin emzirme sıklığı artıyor 40 gün dolunca kanaman bitiyor 40 gün dolunca depresyon bitiyor 40 gün dolunca dışarı çıkabileceğiz 40 gün 40 gün umarım bunlar gerçekten olur 40 gün dolunca...sahi siz DIŞARI ÇIKMAYA BAŞLADINIZ MI?? BEN EVDE PEK AYAKTA DURAMIYORUMDA 20 GÜN OLDU BENİM..

Kızlar evi ısıtıyormusunuz? Benim oğlum hasta oldu sabah bi kalktım hapsiriyo burnu tikalı ne yapıcagımı şaşırdım.

merhaba arkadaşlar az önce sağlık ocağından aradılar bebeğimde troid biraz yüksek çıkmış dua edin ne olur tekrar yapcaklar testi dualarınıza ihtiyacım var lütfen

kızlar acil bi sorum var bugün ikinci ay aşısını vurdurmaya gidicez, oğlum bir ayını bitirdi.Bu aşı ateş yapar mı

hastaneden çıktıktan 1 hafta sonra kontrole gittik
su geçirmez bant vardı onu çıkardı dr. gayet iyi dedi bir buçuk ay sonra kontrole gel dedi
antibiyotik falan vermedi
ağrım da açıkcası bir gün var bir gün yok gibi

benimde bugün 20 gün oldu aynı senin gibi düğümün atıldığı yer acıyor
kızarıklık falan da yok aslında
ben fazla dinlenememeye bağlıyorum
gece az uyuduysam sürekli oturur vaziyette emzirince o gün çok acıyor.

Kızlar sezaryen olanlar nasıl yatıyorsunuz. Sırt üstümü yan mı
bende sadece sırt üstü ve yan yatıyorum

valla çok güzel yazmışsın
acımı paylaşıyorum, dertlerin ortak olduğunu görünce insan demekki normal olan buymuş diyor
ben valla 40 gün falan beklemeden 2 saat uzaklıktaki dr.a gittim
çarşıya çıktım, bikaç şey aldım. uzun bir aradan sonra araba kullandım mutlu oldum
kısmetse bayramda da aileme gitcem
boşver 40 günü eskidenmiş o
kendini iyi hissedersen çık bence

bugun kızım 25 gunluk ama kabızdan sonrakı derdımız gaz. kabızı zaytınyagla yendık cok sukur ama cok ıkınıyor kızım ve ağlıyor gaz cıkarayım derken. sancı gıbı girip cıkıyor sanırım.gözünden yaş bile geliyor bazen. çok üzülüyorum
ne yapmalı gaz için

Kızlar rezene süt yapıyormuş. Rezene bitki çayı için isterseniz. Bende basur ameliyat acıları derken sütüm azaldı yetmiyor. Allah cumlemize sağlık bol bebeğimizin sütü artırsın . 15 gün oldu hala ağrıyor dikiş.

Gaz sorunu bizdede var. Yedirdikten sonra dik tutup gazını çıkar. Yada ağladığında uzat biraz ovala bacağını sonra karnına hafifce büküp hareket ettir hemen çıkarır.

Gaz sorunu bizdede var. Yedirdikten sonra dik tutup gazını çıkar. Yada ağladığında uzat biraz ovala bacağını sonra karnına hafifce büküp hareket ettir hemen çıkarır.
zaten yedıkten sonra gaz cıkmazsa yatamıyor bıle onu yapıyorum da, alttan gaz cıkamıyor.
ovalıyorum karnını ayakları havaya kaldırıyorum, sırtını ovuyoruz. gögsumde yatar sekılde yıne sırtını ovalıyorum. ama ağlıyor ıste cıkana kadar hep

Öyle değil hani çocuğu tuvalete elinle oturur pozisyonda tutarsin ya. Dizlerini karnına doğru bastır daire ciz

Selam kizlar basur olan varmi varsa nasil yapiyorsunuz ben oldum.olecegim cok kotuyum agridan agliyorum resmen nasil olcak lavoboya gitmeye korkuyorum offffff

selam herkese ve de kolay gelsin bakıyorum da herkeslerin dertleri var. ne diyeceğim bebeğim gaz çıkarırken aynı zamanda kaka da geliyorsa sırtına kadar çıkıyor ne varsa üzerinde batıyor. bunları çıkarmanın kolay bir yolu var mı yaa çıkmıyo meres...

Selam kizlar basur olan varmi varsa nasil yapiyorsunuz ben oldum.olecegim cok kotuyum agridan agliyorum resmen nasil olcak lavoboya gitmeye korkuyorum offffff

Cnm olmaz mı hemde çok kötü 15 gündür doğum gibi zor ve çekiyorum bu illeti. Almadığım ürün kalmadı dr ameliyat diyo. Birşeyler kullanıyorum kara merhem şu hemoroide kara merhem. İhtiyol pomad diye krem var iltihap olmuş benim ins iyi gelir

Ben afedesin hekesten kac gundur lavobya cikmamisim karnim.bagirsaklarim agriyor bi taraftan dun yine sancilandim lavobya gtm agladim cok aci cekiyorum cok agri var dogum bukadar zor degildi bide bebekte agliyor icerde ufff nasil yapacagiz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…