2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben afedesin hekesten kac gundur lavobya cikmamisim karnim.bagirsaklarim agriyor bi taraftan dun yine sancilandim lavobya gtm agladim cok aci cekiyorum cok agri var dogum bukadar zor degildi bide bebekte agliyor icerde ufff nasil yapacagiz böyle

Sorma en acısı. Korkuyorum lavaboya çıkmaya.

Dikişte şişme yada kızarıklık olan varmı. Benim sağ tarafından şişlik var ortasindada kızarıklık var

Canım kimyon tavsiye ediyorum. Tane kimyon alacaksın bir çay kaşığı kimyonu çaybardağının içine koy. Üstüne sıcak su koy 5 dk demle. Süz tanesi kalmasın. Sapsaro bi su oluyo. Bundan her seferde 2-3 çay kaşığı günde 5-6 çay kaşığı verebilirsin.ama 2 saatte bi yenisini hazırla suyun. Aynı kimyonu bi kaç defa kullanabilirsin. Gazını daha rahat çıkarıyo kızım. Zaten nurse harvey gaz şurubundada kimyon yağı var. Kendinde iç.

Canım benımde kaşıntı var yapıştırma yerınde. Ve orda kıllarda var . Ve sag sol taraf şişlik var .

Dikişte şişme yada kızarıklık olan varmı. Benim sağ tarafından şişlik var ortasindada kızarıklık var
Canım benımde ılk günden berı yapıştırma yerınde şişlik var. Bır hafta sonra kontrole gıttıgımde Dr öenmlı bırsey degıl. Oluyor bu. Geçer zamanla dedı. Pekı yapıştırma yerınde sisinde genıtal bölge kıllarınız çıkıyor mu? Benım çıkıyor?

Kızlar ben hala doğurmadım 41+1 bugün.sabah hafif kanamam geldi şimdi agrim var ama düzenli değil.insallah suni sanciya gerek kalmadan doğururum korkuyorum tabi yinede dua edin benim için kolay doğurayım .

Inş Cnm Allah hayırlı doğum nasip etsin hastaneye erken gitme kan nişan gelmiş. Bende kan geldi gittim suni sancı verdiler zorla.dogutturdular bebeğimin kalp atışı yavaşladı. Sezaryen oldum

Inş Cnm Allah hayırlı doğum nasip etsin hastaneye erken gitme kan nişan gelmiş. Bende kan geldi gittim suni sancı verdiler zorla.dogutturdular bebeğimin kalp atışı yavaşladı. Sezaryen oldum
Sagol canım bende dayanabildigim kadar dayanıcam gitmiyormuş erkenden.dayanamzsam epidural istiycem bakalim Insallah kolay doğururum bu benim üçüncü bildigim için daha cok korkuyorum.

Hemen durula canım üstüne kaynar su dökerek deterjanla ovala bekletmeden makinaya at çıkıyor

keske benim kizimda kakasini yapsada herseferinde ustunu degistirsem. 4 gun oldu hala tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…