Bende yeni yeni kendimle ilgilenmeye başladım ama kv bende kalıyo dinlendiriyo beni yoksa mümkün değil... Emzirme yastığıyla ben yapamadın normal yastık kullanıyodum ilk zamanlar mesela koltuğun kenar kısımlarına oturuyodum yastığı koltukla kendi arama sıkıştırıp kolumun altına destek koyuyodum şimdi alıştım tabi hiç bişeye gerek kalmıyo ama sen yine de bi dene istersen ...zaten bir iki almaya başladıysa devamı gelicek bence
eylul annelerı ne guzel bebıslerıne kavustular
saglıklı buyusunler ıns.
Ewet canm boludayiz biz evimiz kalorferli ve merkezi sistem 15ekimden öncede yanmicak ve havalar çok soğuk burda ufo yakmaya başladk biz bebişin odasinda hasta olmaz inş..Kızlar evi ısıtıyormusunuz? Benim oğlum hasta oldu sabah bi kalktım hapsiriyo burnu tikalı ne yapıcagımı şaşırdım.
Canm ayni sorun bizzde de çikti cuma yeniden kan verdik perşembe çikicak sonuçlarimiz umarim yolundadir herşeymerhaba arkadaşlar az önce sağlık ocağından aradılar bebeğimde troid biraz yüksek çıkmış dua edin ne olur tekrar yapcaklar testi dualarınıza ihtiyacım var lütfen
canm Allah yardimcin oolsun kolaylik versin Inş bi nefeste doğurursun sağlikla kucağina alirsin prensesiniKızlar ben hala doğurmadım 41+1 bugün.sabah hafif kanamam geldi şimdi agrim var ama düzenli değil.insallah suni sanciya gerek kalmadan doğururum korkuyorum tabi yinede dua edin benim için kolay doğurayım .
cnm bende zor uğraşlar sonu memeye biraz alıştırdım ama bu sefer sağ memeye alıştı solda sorun çıkarıyo ve sol mememden az süt geliyo bu yüzden ve küçük kaldı. derdin biri bitiyo biri başlıyo.
. Canım benim bebeğimdede çıkmıştı prematüee oldugundan sık rastlanan birşeymiş şimdi zaman geçtikçe normal değerlerine geldi. Tek sorun kan alınması bebek için çok zor oluyor. En son cuma günü aldılar ve sesi çatallaştı ağlamaktan bebeğimin.Kizlar sağlik ocağindan aradilar geçen hafta kizimdan topuk kani alinmişti sonuçlari gelmiş troit çikmiş bende de troit var venden geçmiş ilaç kullaniyorum ama geçmiş bebeğede var mi hiç böyle bi durumda olan tekrar gidicez öğleden sonra kan vericez dua edin şu mübarek gün önemli bişey olmasin
Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsunSlm kizlar 24 eylul aksam 7 de oglumu normal dogumla dunyaya geldi cook.mutluyum :)
Cnm bende seni merak ediyordum ne yaptin dogurdunmu acaba diye allah bir avazda kurtarsinKızlar ben hala doğurmadım 41+1 bugün.sabah hafif kanamam geldi şimdi agrim var ama düzenli değil.insallah suni sanciya gerek kalmadan doğururum korkuyorum tabi yinede dua edin benim için kolay doğurayım .
Cnm benim oglumunda 14. Gunu dustu ama dr bakti enfeksiyon falan yok demisti zaten dr geldik 3 gun sonrada dustubebeğim 13 günülük hala göbeği düşmedi ve dün dr gittim iltihap kapmıs dedi antibiyotikli bir krem verdi basına böyle bişey gelen var mı ve bebğime bişey olur mu kızlar
eşim durmadı doğum yaptığım hastaneye hemen gittik orda tahlil yaptılar 3.5 çıktı sonucumuz çocuk doktoruda sorun olmadığını endişelenmememi söyledi sonucuda sağlık ocağına götürün gösterin bi hafta boş boşuna beklemeyin dedi şükür bişey çıkmadı darısı senin ve aynı durumda olanların başına.bayaramı en azından endişelenmeden geçirecezEwet canm boludayiz biz evimiz kalorferli ve merkezi sistem 15ekimden öncede yanmicak ve havalar çok soğuk burda ufo yakmaya başladk biz bebişin odasinda hasta olmaz inş..
Canm ayni sorun bizzde de çikti cuma yeniden kan verdik perşembe çikicak sonuçlarimiz umarim yolundadir herşey
canm Allah yardimcin oolsun kolaylik versin Inş bi nefeste doğurursun sağlikla kucağina alirsin prensesini
3,5 çok iyi maşallah bizim 8.6eşim durmadı doğum yaptığım hastaneye hemen gittik orda tahlil yaptılar 3.5 çıktı sonucumuz çocuk doktoruda sorun olmadığını endişelenmememi söyledi sonucuda sağlık ocağına götürün gösterin bi hafta boş boşuna beklemeyin dedi şükür bişey çıkmadı darısı senin ve aynı durumda olanların başına.bayaramı en azından endişelenmeden geçirecez
Benimde sol memeyi daha çok emiyo o yüzden sağ küçük kaldı çok sinir bozucu ama yapıcak bişey yok işte... Benimki memede durmayı seviyo bende çok açsa istediği gibi sol memeyi veriyorum ama keyfe keder emmek için duracaksa sağdakini veriyorum ki dengelensin o da büyüsün diye bakalım işe yarayacak mı
bu sorun bende de var canım benimde sol küçük kaldıBizim küçük hanim da dünden beri memede uyuyor birakinca uyaniyor başliyor ağlamaya memede uyumaya alişti ve ayni şekilde solu daha çok emiyor sağ küçük kaldi
kızlar bebeğinizin durulama suyuna tuz koyuyormusunuz kokmasın diye. biz yarın yapıcaz ama nasıl çok bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?