2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bebeğinizin durulama suyuna tuz koyuyormusunuz kokmasın diye. biz yarın yapıcaz ama nasıl çok bilmiyorum

İlk yikandigi gün annem bir sürahi tuzlu su ayarladı yikadiktan sonra en son onu döktü. Yani kokmasi için yapılmıyor bunlar için yapılır.
Derisi guclensin
mikropdan arinsin
deri tazeliyor
Eskilerden gelen yöntemler

Kizlar merhaba benim sutum gec geldi sagarak veriyorum bazi arkadaslarinki gibi venimde soldan sut bol geliyor ama sagdakinden cok az geliyor. bu tur sorunla karsilasanlar nadil bir cozum buldu?? Yardim lutfen. Bebislerinize bol saglikli gunler
her emzirmede az süt gelen mememi verdim tıkalıydı sıcak su dolu kaba sokum göğsümü bekledim o göğsü pompayla bol bol sıktım açıldı

benim 18. gün düştü 20 ye kadar yolu var:)) bende alkol kullandım ama bana da keşke kullanmasaydın o uzatıyor süreyi dedi ee çocuk doktoru alkol verdi eczane baticon dedi falan falan bende anlamadım bu işi kendisi ne zaman düşerse düşüyor heralde tek yapacağımız orayı açık bırakmak bezi aşağıda bağlamak ve su değdirmemek nemli bırakmamak banyo yaptırmamak

3,5 çok iyi maşallah bizim 8.6 bizede endişelenmeyin dediler ama içim içimi yiyor umarim bayramdan önce güzel haberler alirizda rahat bi bayram geçiririz dua edin
anne sütü alıncada normalleşiyomuş inşallah senin bebiştede bişey çıkmaz endişelenme rabbim yardımcımız olsun

bana doktor hamileyken bi ilaç vermişti şimdi ben de kabız oldum onu kullanıyorum

her emzirmede az süt gelen mememi verdim tıkalıydı sıcak su dolu kaba sokum göğsümü bekledim o göğsü pompayla bol bol sıktım açıldı
Canim benimde 4. Gun iki gogusumde sertkesti tas gibi oldu bende nette okudum sıcak su iyi diye girdim banyoya sicak suyla bi guzel masaj yaptim tabi sagiyorumda ikisi 15ml falan cikiyo. Hastaneye gittim orda yaşlı tecrubeli bi hemsire ile gorustum dedim sicak su yaptım yanlış dedi.sen sutunu gogusunde yogurt yapmisin daha da tikamissin bi acalim dedi ilk once Ilik suyla masaj yapti ve sonrada soguk su ile tampon yapti. Eve gidincede sirkeli soguk su ile masaj yap dedi ki gercekten ise yaradi. Tavsiye ederim. Goguslerimaçıldı ancak sagdan az geliyor hala.

Sezaryen olup dikişde ne gibi sıkıntınız var. Kızlar çok tedirginim şişlik kızarıklık var ve ağrı normal mi. 16 gün oldu hala iyi değil. Ayrıca hiç ilaç kullanmıyorum iltihap olmusmudur olsa nasıl anlarım

sağol canım. bi arkadasım da onu tavsıye ettı. yarın da doktora kontrole gıdıyoruz. ona da danışıp kullanmaya başlayım

senın 16 gün olmuş iyi yine canım. benım bugun 27.gunum hala sıkıntı yaşıyorum. yarın dr.a gidicem.geçmek bilmedi.kesilen yerın içi acıyor.akşama dogru yanmaya başlıyor. normal mı bılemedım kı

Şişlik kızarıklık falan varmı dikiş yerin nasıl

bende yikadim kizimi ama tuz koymadik kokmuyorda bebisim. batil inanc bence bunlar. yada eskiden yapilan seyler. ama normal yika bebisini mis gibi kokar zaten.

bu sabah yıkadık durulama suyuna 2 çay kaşığı tuz koyduk.
eskilerden gelen bi adet kokma olayı gerçek mi bilmiyorum ama yaptık bizde :)

benim estetik oldu hiç sorun yaşamadım cnm.
doktorunla görüş mutlaka

Biz bugün 20 günlük olduk teyzeleri prensesimizi yikadik cicilerini giydirdik dayisina kahvaltiya geldik 20 sini uçurduk darisi 40 ina inş..

gaz ilacı var canım hastane önermişti bize aldık hiç zararı yokmuş eczacı dedi gripe water adı

bu sabah yıkadık durulama suyuna 2 çay kaşığı tuz koyduk.
eskilerden gelen bi adet kokma olayı gerçek mi bilmiyorum ama yaptık bizde :)

Deri tazeliyor zaten bir kerelige mahsus yapıyorsun. Benimde dikiş içten estetik diye biliyorum sadece haftam dolunca dikiş ipi uçları vardı onu çekerek aldı o günde sorun yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…