- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
kızlar bebeğinizin durulama suyuna tuz koyuyormusunuz kokmasın diye. biz yarın yapıcaz ama nasıl çok bilmiyorum
her emzirmede az süt gelen mememi verdim tıkalıydı sıcak su dolu kaba sokum göğsümü bekledim o göğsü pompayla bol bol sıktım açıldıKizlar merhaba benim sutum gec geldi sagarak veriyorum bazi arkadaslarinki gibi venimde soldan sut bol geliyor ama sagdakinden cok az geliyor. bu tur sorunla karsilasanlar nadil bir cozum buldu?? Yardim lutfen. Bebislerinize bol saglikli gunler
benim 18. gün düştü 20 ye kadar yolu var:)) bende alkol kullandım ama bana da keşke kullanmasaydın o uzatıyor süreyi dedi ee çocuk doktoru alkol verdi eczane baticon dedi falan falan bende anlamadım bu işi kendisi ne zaman düşerse düşüyor heralde tek yapacağımız orayı açık bırakmak bezi aşağıda bağlamak ve su değdirmemek nemli bırakmamak banyo yaptırmamaksonunda korktuğum başıma geldi göbek göbek derken dün dr götürdüm kzımı göbeği iltihaplanmıs hafif kızarıklık akıntı ve koku var dedi dr BACODERM diye bir krem verdi bunu sür 1 hafta dedi ama ben çok korkuyorum ya bişey olursa göbek hala düşmedi keşke alkolle temizleseydin dedi günlerdir ben dr sağlık ocağı geziyorum sakın bişeysürme bişey olmaz diyolar şimdi iltihap kapınca ne diyolar ben kime güveneceğim acaba. böyle krem kullanan ve hemen atlatan var mı kızlar çok panik oldum gerçekten ve yıprandımm yaaa bu arada göbeği hala düşmedi kızımın mandallı şekilde duruyoruz 13 günlük
anne sütü alıncada normalleşiyomuş inşallah senin bebiştede bişey çıkmaz endişelenme rabbim yardımcımız olsun3,5 çok iyi maşallah bizim 8.6bizede endişelenmeyin dediler ama içim içimi yiyor umarim bayramdan önce güzel haberler alirizda rahat bi bayram geçiririz dua edin
evet olmuyormuş:))Yok cnm oyle cok bir atesi olmuyo ilk üc asida
bana doktor hamileyken bi ilaç vermişti şimdi ben de kabız oldum onu kullanıyorumCnm olmaz mı hemde çok kötü 15 gündür doğum gibi zor ve çekiyorum bu illeti. Almadığım ürün kalmadı dr ameliyat diyo. Birşeyler kullanıyorum kara merhem şu hemoroide kara merhem. İhtiyol pomad diye krem var iltihap olmuş benim ins iyi gelir
Canim benimde 4. Gun iki gogusumde sertkesti tas gibi oldu bende nette okudum sıcak su iyi diye girdim banyoya sicak suyla bi guzel masaj yaptim tabi sagiyorumda ikisi 15ml falan cikiyo. Hastaneye gittim orda yaşlı tecrubeli bi hemsire ile gorustum dedim sicak su yaptım yanlış dedi.sen sutunu gogusunde yogurt yapmisin daha da tikamissin bi acalim dedi ilk once Ilik suyla masaj yapti ve sonrada soguk su ile tampon yapti. Eve gidincede sirkeli soguk su ile masaj yap dedi ki gercekten ise yaradi. Tavsiye ederim. Goguslerimaçıldı ancak sagdan az geliyor hala.her emzirmede az süt gelen mememi verdim tıkalıydı sıcak su dolu kaba sokum göğsümü bekledim o göğsü pompayla bol bol sıktım açıldı
sağol canım. bi arkadasım da onu tavsıye ettı. yarın da doktora kontrole gıdıyoruz. ona da danışıp kullanmaya başlayımCanım kimyon tavsiye ediyorum. Tane kimyon alacaksın bir çay kaşığı kimyonu çaybardağının içine koy. Üstüne sıcak su koy 5 dk demle. Süz tanesi kalmasın. Sapsaro bi su oluyo. Bundan her seferde 2-3 çay kaşığı günde 5-6 çay kaşığı verebilirsin.ama 2 saatte bi yenisini hazırla suyun. Aynı kimyonu bi kaç defa kullanabilirsin. Gazını daha rahat çıkarıyo kızım. Zaten nurse harvey gaz şurubundada kimyon yağı var. Kendinde iç.
senın 16 gün olmuş iyi yine canım. benım bugun 27.gunum hala sıkıntı yaşıyorum. yarın dr.a gidicem.geçmek bilmedi.kesilen yerın içi acıyor.akşama dogru yanmaya başlıyor. normal mı bılemedım kıSezaryen olup dikişde ne gibi sıkıntınız var. Kızlar çok tedirginim şişlik kızarıklık var ve ağrı normal mi. 16 gün oldu hala iyi değil. Ayrıca hiç ilaç kullanmıyorum iltihap olmusmudur olsa nasıl anlarım
senın 16 gün olmuş iyi yine canım. benım bugun 27.gunum hala sıkıntı yaşıyorum. yarın dr.a gidicem.geçmek bilmedi.kesilen yerın içi acıyor.akşama dogru yanmaya başlıyor. normal mı bılemedım kı
bende yikadim kizimi ama tuz koymadik kokmuyorda bebisim. batil inanc bence bunlar. yada eskiden yapilan seyler. ama normal yika bebisini mis gibi kokar zaten.
İlk yikandigi gün annem bir sürahi tuzlu su ayarladı yikadiktan sonra en son onu döktü. Yani kokmasi için yapılmıyor bunlar için yapılır.
Derisi guclensin
mikropdan arinsin
deri tazeliyor
Eskilerden gelen yöntemler
Sezaryen olup dikişde ne gibi sıkıntınız var. Kızlar çok tedirginim şişlik kızarıklık var ve ağrı normal mi. 16 gün oldu hala iyi değil. Ayrıca hiç ilaç kullanmıyorum iltihap olmusmudur olsa nasıl anlarım
şişlik yok.ama hafif pembelik var.ben hıc yatıp dınlenemedım gec ıyıleşecegım sanırım. neredeyse 1 aylık oldum acıyorŞişlik kızarıklık falan varmı dikiş yerin nasıl
maşallahBiz bugün 20 günlük olduk teyzeleri prensesimizi yikadik cicilerini giydirdik dayisina kahvaltiya geldik 20 sini uçurduk darisi 40 ina inş..
zaten yedıkten sonra gaz cıkmazsa yatamıyor bıle onu yapıyorum da, alttan gaz cıkamıyor.
ovalıyorum karnını ayakları havaya kaldırıyorum, sırtını ovuyoruz. gögsumde yatar sekılde yıne sırtını ovalıyorum. ama ağlıyor ıste cıkana kadar hep
Kızlar evi ısıtıyormusunuz? Benim oğlum hasta oldu sabah bi kalktım hapsiriyo burnu tikalı ne yapıcagımı şaşırdım.
sağol canım, yarın dr.a danışıp birşey vermesını isteyecegım zaten. önerın için teşekkurlergaz ilacı var canım hastane önermişti bize aldık hiç zararı yokmuş eczacı dedi gripe water adı
bu sabah yıkadık durulama suyuna 2 çay kaşığı tuz koyduk.
eskilerden gelen bi adet kokma olayı gerçek mi bilmiyorum ama yaptık bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?