Ben demir ilacini 3 ay kullanicam. Kalsiyum ve vitamini kullanabilirsin, magnezyuma gerek yok dedi canim.arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
İnternette yenidogan ozelliklerini okurken gördüm.kirmizi ortasi nokta gibi beyaz deri döküntüleri yenidoğan saglikli bebeklerde olur, kendiliğinden geçer yaziyor. O sekildeyse geçer inşallah üzülmearkadaslar bebeginin yuzunde sivilce
cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir
bemiyim.
Canım benim kızımın yüzü ve kafası dolu. Sivilce uçları beyaz beyaz. Bi azalıyo geri artıyo. Dr mux yeni doğan sivilcesi dedi. Sudan çıktı bebeğiniz. Derisinin havaya alışması biraz zmn alır o esnada olur dedi. Hiç bişe sürdürmüyo. Kendiliğinden geçecekmiş.
aynısı benim kızımda da var 2. haftasında başladı hala devam ediyor vücudunda da var. doktor bişey sürdürmüyor, anne ya da babada alerjik bünye varsa bebekler daha kolay yakalanıyormuş bunlara. zamanla geçice dedi bol bol yıka dedi, deterjanını değiştirme, kullandığın şampuanını değiştirme acı baharatlı yeme dedi. yine de geçmezse bana diyet uygulayacakmış. bir de bu tür bebekler bronşite yatkınlığı oluyormuş dikkat et dedi. gördükçe üzülüyorum ama ne çare yavrum ergenliğe girmiş gibi
bir de akşam ağlamalarımız geçse bizden rahatı olmayacak ama her akşam 9dan sonra kendini yırtıyo yavrum. gaz ilacı, sıcak su torbası, ağrı kesici fitil, yüz üstü yatırma, sırt üstü yatırma, dik gezdirme, ninni söyleme, dua okuma, sallama yok yok yok ne yapsam boş katılıyor ağlamaktan. gaz yapan şeyler yemiyorum zaten çıkarıyo da gazını, altı temiz, karnı doyuyor, iyi uyuyor anlamıyorum çocuğuma akşam noluyor12-1'e kadar devam ediyor sonra kollarımda sızıp kalıyor. napıcamı şaşırmış durumdayım hergün ağlama saatinin gelmesini bekliyoruz hava kararınca...
Gunaydin arkadaslar kizim sanki soguk mu almis yoksa banami oyle geliyor bilmiyorum kIzim normal nefes alir verirken surekli sekilde degil ama arada bi bir hirt diye bi ses geliyor gogsune sirtina kulagimi koyup dinliyorum hic ses yok bide gunde bir kere bi oksurugu oluyor ben cok korkuyorum kizim hastamI ??
Kizlar selamlar. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık versin. Ben bizim oglani 10. gun civarinda emzirmeye basladim. Simdi 21 gunluguz. Benim gogusler yara oldu. Krem kullaniyorum garmesten bide lansinonun bitkisel kremi var onuda suruyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Hic gecmicekmis gibi geliyo.Atlet degdikce canim aciyo Bugun aventin gogus kalkanini kullanmaya basladim en azindan acimi azaltti tavsiye ederim. ama bebek tutunca kriz geciriyorumsanki zor dayaniyorum.sizinde Tavsiyelerinizi bekliyorum
benim bebeğim de bugün 1 aylık kontrol vardı.3.180 doğmuştu.3.670 olmuş. doktor az buldu ve anne sütüne ek mamaya başalttı biraz canım sıkıldı. aslında çok da emiyodu ama bilmem niye böle oldu. bu arada yüzünde ve kafasında olan sivilcemsi şeylere de normal dedi . yenidoğan döküntüsüymüş. sma mama kullanmıştım ilk hafta sarılıktan dolayı. şimdi eczacı evolvia diye bir mama önerdi,daha iyimiş güya. kullanan var mı aranızda? bir de kilo konusunda sizler de çok takıntılımısınız? ne düşünüyorsunuz ?
benim de çok kötü olmuştuKizlar selamlar. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık versin. Ben bizim oglani 10. gun civarinda emzirmeye basladim. Simdi 21 gunluguz. Benim gogusler yara oldu. Krem kullaniyorum garmesten bide lansinonun bitkisel kremi var onuda suruyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Hic gecmicekmis gibi geliyo.Atlet degdikce canim aciyo Bugun aventin gogus kalkanini kullanmaya basladim en azindan acimi azaltti tavsiye ederim. ama bebek tutunca kriz geciriyorumsanki zor dayaniyorum.sizinde Tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim sordun mu doktora hiriltili nefes alma sıkıntısını. Benim bebegimde de arada oluyorbenim bebeğimde debebeğindekli değil ama canım sıkılıyor. sankizor nefes aalıyor gibi. bugün dr gidicez. sorucam bakalım
Canim sordun mu doktora hiriltili nefes alma sıkıntısını. Benim bebegimde de arada oluyor
Canim bebegin kac gunluk oksurugu gunde kackere baska sikayetler varmi doktor ne dedi lutfen cevap ver benkm ki sabah bi oksurdu simi yune oyle bi oksurdu cok endiseliyim cevabini bekliyorumbenim bebeğimde de var. sürekli değil ama canım sıkılıyor. sankizor nefes aalıyor gibi. bugün dr gidicez. sorucam bakalım
Selam.canim senin benim gibi basur sikayetin vardi galiba yalnis hatirlamiyorsam benimde vardi ben bisey uyguladim cok iyi geldi sanada soylemek istedim biarzcik pamugu zeytin yagina bulayip fitil sekli verip afedersin makata yerlestirdim gece yatmadan once ilk gun fayda etti inan iki gece tek uyguladim cok iyi geldi normalde bi haftada geciyormus deniycem daha simdilik cok iyi oldum sen yap sonucunu yazDaha yeni kırkı çıktıktan sonra düzelir bence. Büyük konuşmak gibi olmasın vermem ek mama süt az bile olsa yeterli bebek içinl
İstersen ara. Bu arada sezaryan mı olmustun demi
bana hamileyken ne kullanıyorsan 40ın çıkana kadar devam et dedi.
yanaklarında küçük kırmızı isilik gibi bişeyler var, olur bebeklerde normaldir diye hiç önemsemedim ben..
benim dr. hepsi bir arada olan ilac vermisti.hamilelikte. simdi dogum yaptim ve 6 ay daha kullanicam. cunku bebis suan emzirdikce vucudumuzda depolanan vitaminlerden aliyor. takviye yapmazsan sen bitkin dusersin. yine dr una sor ama mutlaka en az 6 ay kullanman gerekli.
Canım ben kullanıyorum. Folıkasıt demır b12 kullanıyorum
Ben demir ve vitaminimi kullanıyorım. Dr kullan dedi. Yrn kontrole gidicem bkalım.
benim doktorum demir hapını 3 ay daha kullanacaksın dedi ben çoğunlukla unutuyorum hapımı almayı malesef
Kızlar daha bikaç gün önce bebegim cok uyuyor korkuyorum demistim ya hay demez olaydımiki gündür sadece göğsümdeyken susuyor sadece emecek gündüz nerdeyse hic uyumuyor inanın boynum belim ağrıyor sürekli göğsümde kalmak istiyor. Uyuyunca beşiğine bırakıyorum kendini kasa kasa uyanıyor 15dk sonra. Bi de karnı cok gurulduyor alttan cok gaz cıkarıyor tuvaletini de güzel yapıyor ama kasılarak uyanması gaz sancısı gibi geliyo bana. İlaç kullanıyorum ama bilmiyorum bi fikri olan car mı ne olabilir bu kasılarak uyanmaların sebebi
kızlar emzirdikten sonra 20 dk dik tutun diyorlar hemen yatırınca burnuna genzine süt gidiyor bana ondan hırlıyor gibi geliyor...Canim sordun mu doktora hiriltili nefes alma sıkıntısını. Benim bebegimde de arada oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?