2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar bi sorum olucak hamileyken içtiğimiz demir, magnezyum, kalsiyum ilaçlarını kullanmaya devam ediyormusunuz? doktora soran var mı ben sormadım ama kullanmak istiyorum
Ben demir ilacini 3 ay kullanicam. Kalsiyum ve vitamini kullanabilirsin, magnezyuma gerek yok dedi canim.

arkadaslar bebeginin yuzunde sivilce
cikan yokmu hic. kimse yazmamis bisey. bir
bemiyim.
İnternette yenidogan ozelliklerini okurken gördüm.kirmizi ortasi nokta gibi beyaz deri döküntüleri yenidoğan saglikli bebeklerde olur, kendiliğinden geçer yaziyor. O sekildeyse geçer inşallah üzülme

Iyi geceler arkadaşlar bi çoğumuz ayaktadir şimdi bizde teyzesi ve anneannesiyle beraber uyuttuk kizimizi yaticam bi sonraki emzirmeye kadar..kizimiz son bi kaç gecedir maşallah çok güzel uyuyor karyolasi tiny love anakucaği hamaği olmasina karşin huzursuz uyuyordu miniğim annem köyden bizi büyüttüğü beşiği getirdi heves edip onu bir sevdi inanammazsiniz mişil mişil uyuyor maşallaahhh

Gunaydin arkadaslar kizim sanki soguk mu almis yoksa banami oyle geliyor bilmiyorum kIzim normal nefes alir verirken surekli sekilde degil ama arada bi bir hirt diye bi ses geliyor gogsune sirtina kulagimi koyup dinliyorum hic ses yok bide gunde bir kere bi oksurugu oluyor ben cok korkuyorum kizim hastamI ??

Selam kızlar, bayadır giremedim çünkü taşındık evimiz satıldı. Baya yoğun bir süreç geçirdik.
Benim bebeğimde de var o sivilcelerden ve pütür pütür, bana da dr geçer dedi, her gün suyla yıkayın, haftada 1 2 şampuan kullanın normal dedi.

Bu ağlama bizde de her akşam saat 6 buçukta başlıyor ve en az 1-2 saat sürüyor. Dr gazlı bebek dedi, o kadar da gaz çıkarıyor ama ine de gazı geçmiyormuş. Sürekli sırtına vuracaksın dedi.

Ay duygulandım şimdi hepimiz anne olduk bebeklerimize kavuştk, şimdi de onların sorunlarını konuşuyoruz

benim bebeğimde de var. sürekli değil ama canım sıkılıyor. sankizor nefes aalıyor gibi. bugün dr gidicez. sorucam bakalım

Kizlar selamlar. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık versin. Ben bizim oglani 10. gun civarinda emzirmeye basladim. Simdi 21 gunluguz. Benim gogusler yara oldu. Krem kullaniyorum garmesten bide lansinonun bitkisel kremi var onuda suruyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Hic gecmicekmis gibi geliyo.Atlet degdikce canim aciyo Bugun aventin gogus kalkanini kullanmaya basladim en azindan acimi azaltti tavsiye ederim. ama bebek tutunca kriz geciriyorumsanki zor dayaniyorum.sizinde Tavsiyelerinizi bekliyorum

benim bebeğim de bugün 1 aylık kontrol vardı.3.180 doğmuştu.3.670 olmuş. doktor az buldu ve anne sütüne ek mamaya başalttı biraz canım sıkıldı. aslında çok da emiyodu ama bilmem niye böle oldu. bu arada yüzünde ve kafasında olan sivilcemsi şeylere de normal dedi . yenidoğan döküntüsüymüş. sma mama kullanmıştım ilk hafta sarılıktan dolayı. şimdi eczacı evolvia diye bir mama önerdi,daha iyimiş güya. kullanan var mı aranızda? bir de kilo konusunda sizler de çok takıntılımısınız? ne düşünüyorsunuz ?

Benim çok kötü yara olmuştu ama dayandım sürekli acı çektim emzirirken. 3.4 güne geçti hicbirsey kullanmadım. Sadece her memeyi verirken sütü ile sildim

Daha yeni kırkı çıktıktan sonra düzelir bence. Büyük konuşmak gibi olmasın vermem ek mama süt az bile olsa yeterli bebek içinl

benim de çok kötü olmuştu
goguslerim.lansinoh da göğüs kalkani da yeterli olmadi.ben cildiyeye gittim. 3 tane krem verdi.emzirmeden önce serum suyuyla temizliyordum kremi.ben öyle iyi oldum.kötüye gidiyorsa cildiyeye gitmenin tavsiye ederim.

Canim sordun mu doktora hiriltili nefes alma sıkıntısını. Benim bebegimde de arada oluyor

asıl bunuyazmak için girmiştm kafa kalamdı ki.ona da normal dedibenim doktor. herşeye normal diyo zaten. burnu dolu olabilir ,temizleyin , eğer kalorifer yakıyorsanız odada nem yaratacak bişşeyler bulundurun dedi. burunları kuruyor deddi. ciğerleri dinledi ondan kaynaklı birşey değil dedi.. öle işte ..

benim bebeğimde de var. sürekli değil ama canım sıkılıyor. sankizor nefes aalıyor gibi. bugün dr gidicez. sorucam bakalım
Canim bebegin kac gunluk oksurugu gunde kackere baska sikayetler varmi doktor ne dedi lutfen cevap ver benkm ki sabah bi oksurdu simi yune oyle bi oksurdu cok endiseliyim cevabini bekliyorum

üste cevap yazmıştım aslında. bizim öksürüğümüz yok. sadece hırıltı gibi ses var.doktor da burun tıkanıklığından olabilir dedi

Daha yeni kırkı çıktıktan sonra düzelir bence. Büyük konuşmak gibi olmasın vermem ek mama süt az bile olsa yeterli bebek içinl
Selam.canim senin benim gibi basur sikayetin vardi galiba yalnis hatirlamiyorsam benimde vardi ben bisey uyguladim cok iyi geldi sanada soylemek istedim biarzcik pamugu zeytin yagina bulayip fitil sekli verip afedersin makata yerlestirdim gece yatmadan once ilk gun fayda etti inan iki gece tek uyguladim cok iyi geldi normalde bi haftada geciyormus deniycem daha simdilik cok iyi oldum sen yap sonucunu yaz

İstersen ara. Bu arada sezaryan mı olmustun demi

bana hamileyken ne kullanıyorsan 40ın çıkana kadar devam et dedi.

yanaklarında küçük kırmızı isilik gibi bişeyler var, olur bebeklerde normaldir diye hiç önemsemedim ben..

Canım ben kullanıyorum. Folıkasıt demır b12 kullanıyorum

Ben demir ve vitaminimi kullanıyorım. Dr kullan dedi. Yrn kontrole gidicem bkalım.

kendin için mi gidiceksin kontrole cnm ben bi kere gittim doğumdan sonra bi daha çağırmadı doktor dikişlere baktı o kadar.

benim doktorum demir hapını 3 ay daha kullanacaksın dedi ben çoğunlukla unutuyorum hapımı almayı malesef

aradım arkadaşlar doktorum kullan dedi. keşke daha önce sorsaymışım.

Kızlar daha bikaç gün önce bebegim cok uyuyor korkuyorum demistim ya hay demez olaydım iki gündür sadece göğsümdeyken susuyor sadece emecek gündüz nerdeyse hic uyumuyor inanın boynum belim ağrıyor sürekli göğsümde kalmak istiyor. Uyuyunca beşiğine bırakıyorum kendini kasa kasa uyanıyor 15dk sonra. Bi de karnı cok gurulduyor alttan cok gaz cıkarıyor tuvaletini de güzel yapıyor ama kasılarak uyanması gaz sancısı gibi geliyo bana. İlaç kullanıyorum ama bilmiyorum bi fikri olan car mı ne olabilir bu kasılarak uyanmaların sebebi

Canım benim bebişde 2 gündür öyle kasılıyo avazı çıktığı kadar bağırıyo gazmış meğer emzirdikten sonra gazini çıkarmayı unutma karnına ütülü tülbent koy sıcak Kalsın ayağına patik giydir biogai diye damla verdim 3 damla çok iyi bakalım sende dene kasıldığında emzirmeye devam edersen gazi dahada artarmış aklında olsun. Masaj yap bol bol ama gaz damlası ver yorulmasın bebiş boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…