2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
HANGİ VİTAMİNİ KULLANAYIM KIZLAR?? ya ben sadece demir vitamini kullanıyorum ama vitaminde kullanıyorsunuz sanırım ne kullandığınızı isimlerini yazarmısınız bende alayım ben doktorumla görüşemiyorum artık

bizimki de sürekli gaz çıkaran rahat kakasını yapan bir bebek, anlamıyorum o kadar gazı minnak vücudunun neresinde tutuyo yavrum her akşam aynı, korkuyla o saatlerin gelmesini bekliyorum, eşimin vardiyası da o saatlere denk geldiğinden evde tek başıma uğraşıyorum elim ayağıma dolanıyo. geçen gece o kadar çok ağladıki iki kat altımızdaki komşumuz eşimle karşılaşınca çocuk durmuyormu çok ağlıyor diye sormuş öyle içini çeke çeke uyuyakalmasını ömrümce unutamam herhalde o acısını çaresizliğini gördükçe kucağımda ben de ağladım o saatleri geçirince ertesi güne kadar rahat ta ki akşam ağlama saati gelene kadar.

Annelik ne garip bir duyguymuş, odasında uyurken özlüyorum, canı yansa içim yanıyor, uğruna dünyaları yakacak kadar güçlü ve bir o kadar korumacı hissediyorum, ne kadar huzur verici mutluluk verici bişeymiş o minik bakışları... anne olunca anlarsın derlerdi, gerçekten anladım... bir anne evladına nasıl kıyabilir ki... anne seni çok iyi anladım...

ben anason ve rezene içmeye başladım allaha şükür bu akşm ağlamadı ama dün akşam fenaydık...o kadar ovalıyorum gazı da çıkıyor ama demek yetmiyor. sen de rezene ve anasonu karıştırıp iç onada geçer sütünden ya da biberonuna süte atabilirsin bir miktar kaynamış halinden.

kabızlık içinde kocakarı ilacı ama işe yaradı bizde. zeytinyağı bir kaşık damlattım biberondaki süte içer içmez kaka yapabildi ve rahatladı. poposuna da pamuğa batırılmış zeytinyağı süren var ama ben onu deneyemedim

Canım gogus ucuna tahinin ustundeki yagi sur agrini alir ve catlaklarina oyi gelir

Canim asla mamaya baslama 800 gr gayet iyi bi rakam bu doktorlari anlamiyorum hatta doktoruni bile degistir diyebilirim asla emzirmekten vaGecme daha cok kucuk emdikce daha cok kilo alir ve daha cok emer benim oglanda guzel kilo almis mamaya baslamicam 600 grama kadar mamaya gerek yok lutfen wermeyin sutun artmasini isteyenler tomrisin emzirme notlari war internette onu bi okuyun

Saol inan denemedik şey kalmadı. Ama biraz iiim bende basur memesi çok büyük ve iltihaplı affiniza sığınarak tuvalete çıkarken memeler dışarı atıyor.

Saol inan denemedik şey kalmadı. Ama biraz iiim bende basur memesi çok büyük ve iltihaplı affiniza sığınarak tuvalete çıkarken memeler dışarı atıyor.
Biliyorum ayni derten muzdaripim ama cok sukur inan iki gun denedim bu dedigim seyi oyle iyi geldiki once lavobya gitmek iskence gibiydi artik oyle degil sende dene sonucunu yaz insalllh sanada iyi gelir

Biliyorum ayni derten muzdaripim ama cok sukur inan iki gun denedim bu dedigim seyi oyle iyi geldiki once lavobya gitmek iskence gibiydi artik oyle degil sende dene sonucunu yaz insalllh sanada iyi gelir

Çok sağol Cnm deneyim ama ağrı yok tek sorun memeler şiş hala duruyor. Bir arkadaş yılan dili diye bitkiden bahsetti küçültüyormuş onu ezip oraya koymuş. Bu kara merhemde bende hiç işe yaramadı hemoroide isimli.

Canım tabiki kimse mama vermek istemiyor ama fışkırtırcasına bebeğin kusması için öneriliyor o kıvamlı mamalar. Üstelik bu bebekler heran hersaniye uyurken bile kusabiliyor ne kadar tehlikeli bi durum. Benim kızımda böyle.

Ya bendede var napıcamı bilmiyorum.

Canım ben sana demiştim uyku yok ilerde korkma diye
Gaz sancısıdır merak etne.
Gaz ilaclarının sadece gaz oldugunda değil antibiyotik gibi saatli ve sürekli kullanman getekiyo. Bu sekılde maksimum verim alacaksın. Ben o şekilde kullanıyorum dr önerisşyle. Biraz daha rahatladık.
Bahsettiğin şey gaz sancısı.

Kızlar bir aylık bebeğim sizin Bebişlerinizin tepkileri nasıl hep size bakiyormu seslendiginizde size dönüyor mu ses çıkarmaya başladımı

Bebegin cok kusmasinin sebebi emme refleksinden dolayi mide kapasitesinin ustunde emmesi...mama yiyince kusmuyor cunku belli cc de mama veriyorsunuz arti mamayi icinde en az 2-3 saat emmek istemio cunku mama tabiro caizse midesine lök diye oturuyo..anne sutu bebegin bagirsaklarinin hassasligina uygun olarak yarim saat icinde vucudu terk eder mama gibi oturup kalmaZ..bnm kizimda agzindan burnundan fiskirtirdi sutleri..oglum fiskirtmio simdi..dikkat edeceksiniz artik..mamaya basladikca gunde bi seferden bisey olmaz die baslicaksin ama gun gectikce o cc orani artacak..o cc arttikca gogus hmm demekki icen yok o zmn sut retmetim diyecek..bu kacinilmaz son..demislerdi dersin
Gerekmedikce hele 800 gr gibi bi rakam warken sirf kusuyo we az kilo die asla mama verilmemeli

Canım keşke prof prof gezmeseydik sana sorsaydık. Ne çabuk teşhis koydun benim kızıma bile.bravo. Yorum yaparken kendi durumuna göre yapamazsın senin çocuğun bahsettiğin şekilde kusuyo olabilir benimkisi reflü mesela. Ayrıntılarını anlatsam evet farklıymış dersin. Kesin hükümlü olmamak gerek hiç bi konuda.

Hayırlı aksamlar arkadaşlar.
Biz bugün tam bir aylık olduk. Bebeklerimize ne zamana kadar ellik ve Şapka takmak gerekiyor acaba. Bugün şapkasıni hiç takmadim çoğu ya küçük geliyor yada büyük. Kararsiz kaldım.

Bi de ben bu kitabı okuyorum. Kolik ile ilgili. Sebebin gaz olmadığını söylüyor ve farklı fikirler veriyor. Ilk oğlum çok gazli idi. Neler kullansam da geçmemisti. Ama bu tavsiyeler bu bebeğim işe yaramayabaşladı. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…