2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım merhaba ben 5. haftamda yani 4+4 iken keseyi, 5+4 ilen de kalp atısını gördüm. Ancak tabiki alttan ultrason yapılırsa görülebilir yoksa karından yapılırsa görnmesi için çok erken

kızlar merhaba bugün kan testimin sonucunu aldım 2796 değerim benim gibi olan varmı.dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum .

canım merhaba ben 5. haftamda yani 4+4 iken keseyi, 5+4 ilen de kalp atısını gördüm. Ancak tabiki alttan ultrason yapılırsa görülebilir yoksa karından yapılırsa görnmesi için çok erken

Canim sen ne kadar erken gormussun ben bugun gittim tabi karindan bakti goremedi cumartesi cagirdi benide ins gorur hemde duyarim cok endiseliyim ins bi sey olmas bebiskerimize

kızlar merhaba bugün kan testimin sonucunu aldım 2796 değerim benim gibi olan varmı.dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum .

son adet tarihin ne arkadaşım bu arada hayırlı olsun. Benim en son keseyi görmeden önceki cuma 2504 idi ve cumartesi keseyi görmüştüm darısı senin başına

Canim sen ne kadar erken gormussun ben bugun gittim tabi karindan bakti goremedi cumartesi cagirdi benide ins gorur hemde duyarim cok endiseliyim ins bi sey olmas bebiskerimize

karından olunca geç oluyor canım. Sorma o endişe hiç bitmiyor. Allah tüm endişelerimizi yersiz çıkarsın, biz boşuna kuruntu yapmış olalım :)

karından olunca geç oluyor canım. Sorma o endişe hiç bitmiyor. Allah tüm endişelerimizi yersiz çıkarsın, biz boşuna kuruntu yapmış olalım :)

ben gecen hafta gordum karindan ultrasonla canim. 5. hafta 1 gunlukken. doktorda sasirdi baya. bu haftada kalp atisi icin cagirdi bakalim ins duyariz bebisimin kalp atisini. her bunyeye gore degisir ultrasond gormek merak etmeyin

Ayyy sen cok erken baslamisin görmeye beni de arkadaslarim ruyalarinda gormusler hepsi de erkek görmüş saglkkli olsun da farketmez hicc

evet canim ya. hemen sabahta ruya tabirlerine baktim kiz diyordu ama nasip. allahim saglikli olsunda kiz erkek farktmez

son adet tarihin ne arkadaşım bu arada hayırlı olsun. Benim en son keseyi görmeden önceki cuma 2504 idi ve cumartesi keseyi görmüştüm darısı senin başına

sağol canım birde kalp atışlarını duyalım bebişlerimizin içimiz rahat etsin.son adet tarihim 22 kasım ben 35 günde bir adet oluyodum .

ya benim sol kasigim ariyordu şimdi sağ sol ağrıyor kivrandiriyor Walla süt kesigi gibi ara ara akintimda var sizinde ole mi ya kızlar sat 26 kasım 13 ocakta keseyi gorcem zaten onun stresi var niye bu kadar geç gidiyorum diye off ya

Ben vaZgectim egepolden canım çok aşırı yoğun nefes alamıyolar amam onlarda haklı ama bi hasta kotası olması lazm fazlasını almasnlar yani ne blim.

Bencede kursak ya bu arada doktora sanırm karar verdim gökalp beyden vazgectm kahraman beye gdicem bu hfta

aynen yaa kurAlim benim arkadaşlarimin vardi çok iyiydi. ya ben bilmiyom cidden dogumla birlikte yaklasik kontrollerle 6.000 tl yapcak. Bu haftasonu medical parka gideyim zekeriyaya begemmezsem artik tekrar dusuncez

merhabalar ilk defa yazıyorum benim adettim normalde bugündü ama 3 aralıkta idarar testi yapımıştım 2. çizgi çok olmasada biraz silik çıktı acaba ne zaman kan testi yaptırsam birde böyle idrar testi pozitif çıkıp adet olan var mıı ne olur bir cevap yazarsanız

canim ben adetimin 3. gunu bakmistim. cift cizgi cikmisti sende carsamba veya persembe yaptirabilirsin. benim cift cizgi ciktiktan sonra adet olmadim kan lekeside gelmedi ama lekelenme bebegin yerlesmesiymis. tabi buda kisiden kisiye gore degisir

merhaba ben de izinleyim inşaallah ilk gebeliğimde 10 haftalık kürtaj oldum inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım sat 06 12 2013 03.01.2014 ilk bhcg 19.11 bugün değerim de 99 olmuş hayırlısı bakalım

Hoşgeldin canimm hayirli olsun

Canim vajinal mi bakti doktor ben de gördüm kesemii cok mutluyum ama karindan bakildigi icin cok zor gördük mm falan soyleyemedi o yüzden

canım üstten baktı çok da sıkışık değildim ama rahatça gördü.belki beta etkilidir, senin ki kaçtı?benim en son perşembe 8863 idi dün tahlil istemedi herhalde 35000 civarıdır.

Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah ne güzel görmüşsünüz keseyi bende haftaya gidicem keseyi görmek için senin sat ne zamandı?

amin inşaallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız:) canım sat 25 kasım ama benim ki bi dört gün kadar geç döllenmiş (Klomen kullanmıştım, 14. gün çatlayacak yumurtam çatlamamış sağda iki tane küçük vardı(12mm ve 9mm) onlardan biri muhtemelen:):)

Bende 10 haftalıkken kürtaj oldum kalp durması sonucu. Simdi senle muhtemel dogum tarihimiz aynı inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…