canım merhaba ben 5. haftamda yani 4+4 iken keseyi, 5+4 ilen de kalp atısını gördüm. Ancak tabiki alttan ultrason yapılırsa görülebilir yoksa karından yapılırsa görnmesi için çok erken
kızlar merhaba bugün kan testimin sonucunu aldım 2796 değerim benim gibi olan varmı.dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum .
canım merhaba ben 5. haftamda yani 4+4 iken keseyi, 5+4 ilen de kalp atısını gördüm. Ancak tabiki alttan ultrason yapılırsa görülebilir yoksa karından yapılırsa görnmesi için çok erken
Hayırlı olsun cnm
kızlar merhaba bugün kan testimin sonucunu aldım 2796 değerim benim gibi olan varmı.dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum .
Canim sen ne kadar erken gormussun ben bugun gittim tabi karindan bakti goremedi cumartesi cagirdi benide ins gorur hemde duyarim cok endiseliyim ins bi sey olmas bebiskerimize
karından olunca geç oluyor canım. Sorma o endişe hiç bitmiyor. Allah tüm endişelerimizi yersiz çıkarsın, biz boşuna kuruntu yapmış olalım :)
Ayyy sen cok erken baslamisin görmeye beni de arkadaslarim ruyalarinda gormusler hepsi de erkek görmüş saglkkli olsun da farketmez hicc
son adet tarihin ne arkadaşım bu arada hayırlı olsun. Benim en son keseyi görmeden önceki cuma 2504 idi ve cumartesi keseyi görmüştüm darısı senin başına
ya kızlar facede grup kursakmı
Ben vaZgectim egepolden canım çok aşırı yoğun nefes alamıyolar amam onlarda haklı ama bi hasta kotası olması lazm fazlasını almasnlar yani ne blim.aynen ben de öyleyim şimdi aradım egepolü 23 ocak a randevu aldım ama gerçekten çok yoğun bir hastane ben geçen yıl tam karşısında oturuyordum 4 arkadaşım da orada doğum yaptı bilemiyorum başka taraftan da arayış içindeyim zaman kaybetmeden randevu aldım. Olmazsa 2 ayrı doktor ile yürütcem
Bencede kursak ya bu arada doktora sanırm karar verdim gökalp beyden vazgectm kahraman beye gdicem bu hfta
merhabalar ilk defa yazıyorum benim adettim normalde bugündü ama 3 aralıkta idarar testi yapımıştım 2. çizgi çok olmasada biraz silik çıktı acaba ne zaman kan testi yaptırsam birde böyle idrar testi pozitif çıkıp adet olan var mıı ne olur bir cevap yazarsanız
merhaba ben de izinleyim inşaallah ilk gebeliğimde 10 haftalık kürtaj oldum inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım sat 06 12 2013 03.01.2014 ilk bhcg 19.11 bugün değerim de 99 olmuş hayırlısı bakalım
Canim vajinal mi bakti doktor ben de gördüm kesemii cok mutluyum ama karindan bakildigi icin cok zor gördük mm falan soyleyemedi o yüzden
Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallahne güzel görmüşsünüz keseyi bende haftaya gidicem keseyi görmek için senin sat ne zamandı?
merhaba ben de izinleyim inşaallah ilk gebeliğimde 10 haftalık kürtaj oldum inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım sat 06 12 2013 03.01.2014 ilk bhcg 19.11 bugün değerim de 99 olmuş hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?