2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar ben 2011 subat annelerinde ilk heyecanimi onlarlabpaylastim facesen dahada konusuyoruz.. 2013 subat anneleriylede arada gorusuyorum.. simdide 2014 eylul yani sizlerle.. diyecegim o ki simdiye kadar herkes sizin gibi endiseli ve heyecanliydi bu cok normal.. kendi kendime diyorum ayy ne kadar heyecanli ve endiseliler..Rabbim tamamina erdirsin...bulantisi olmaya gobek atain vallahi ama oyle hobbidi hobbidi degill

Canım öyle düşünme, her söylenene de kulak asma. Ben hamileliğimin başından beri hiç bulantı veya başka bir belirti yaşamadım. Allahıma şükür herşey yolunda. Hamilelikte herkeste görülen tek belirti var, o da adet olmamak! Onun bile bazı istisnaları var.

Gercekten gerildi ortam sabah sabah ben de herkesten Özür diliyorum zaten hepiniz streslisiniz birde bunlari okumak zorunda kaldiniz burada yazilanlara inandigim icin aranizdayim ve yazilanlardan ister istemez etkileniyorum amacim kimseye satasmak degildi herkes birbirine destek veriyor cesaretlendiriyor diye uye oldum bu siteye tekrar kusura bakmayin
endiselerim icin destek olan herkese tesekkur ederim umarim yarin guzel haberler getiririm

canım ben durduk yere hayvanları neden kotuleyeyim.kedi kopek dıskısında olabilirmiş dedim.bizim dışkımızdan da bulasan bircok hastalık vardır bu bizi de kotulemek değil ki.eger iyi yıkanmamıssa olurmus dedim.duydugumu soyledim.sizde olmayabilir de baskasında olabilir.annemin yasadıgı olay da yaklasık 30 sene once.simdiyle elbet aynı değildir.
kısaca dediğin gibi her seyi iyi yıkamak lazım.çok pirpiriklenmek de iyi değil katılıyorum

aynen aynenn =) ama burda da o kadar çok sinirleniyorum ki toksoplazma testi negatif çıkıp da kedisini sokağa atan, kedileri kovalayan, onlardan köşe bucak kaçan.. içim parçalanıyo.. benim köpeğime çoğu aile büyüğümüz karşı. onlara karşı köpüşümü savunmak için çok araştırma yaptım doktorumdan da onayı aldım. o nedenle böyle bir uzun açıklama yaptım. her zaman diyorum. içinize sinen doğrudur =)) bir hamilelik danışmanıyla konuştum o da seni mutlu eden doğrudur dedi mesela =))

kotu bişi diil tabi ama yasadıgım yerde bi doktora gorunmek zorunda kaldım kendi doktorum dısında(çok hafif kanamam olmustu) .tiksindirdi beni sagolsun.üstten goremedi alttan bakmam lazım dedi devlet hastanesiydi.ortuleri bile yoktu.ortam kapalı ama benim her sey meydanda catalda yatıyorum hemşiresi şusu busu dolaşıyo ortada öyle.çok kasılmıştım.doktor da erkekti.şikayet etcektim ama bebekte bişey yok diye kapattım gitti konuyu.bi daha gitmem hayatta.psikolojim bozuldu valla.yoksa onun saglıgı icin acarım baksın doğal oldugunu biliyorum.insallah bi daha zırt pırt acmam diye dedim zararı olmadıgını dusunuyorum ben de zaten kasmıyorum.

Edceyy bende 10 şubata özelden randevu almayı düşünüyorum.. bebişimizi görmeye 3 kişi gideceğiz.. ablası babası ve benn.. o gün 7+2 olacağız rahatlıkla gözükür sanırımm..:108:

Edceyy bende 10 şubata özelden randevu almayı düşünüyorum.. bebişimizi görmeye 3 kişi gideceğiz.. ablası babası ve benn.. o gün 7+2 olacağız rahatlıkla gözükür sanırımm..:108:

ohh mutlu aile tablosuu =)) ben ilk 13 ocakta görmüşüm canım minnoşumu ve kalbini=)) yani 7+2 de =)) inşallah görürsün canım sen de. bi de benim ilk olduğu için ben şok oldum öyle görünce birden neye uğradığımı şaşırdım akşama kadar boş boş sırıttık eşimle birbirimize bakıp, ara sıra da sebepsiz kahkaha atıp. ama o zaman anladım gerçekten bi mucize olduğunu =))

Bu patiklerde melegimden kalan hatıra..

kiyafetlerini kimseye vermedim dogacak olan yavrum erkekse giydirecegim kizsa yenilerini alacağım..

Eki Görüntüle 957174

Bu patiklerde melegimden kalan hatıra..

kiyafetlerini kimseye vermedim dogacak olan yavrum erkekse giydirecegim kizsa yenilerini alacağım..

Ahh ahh =(( bir meleğin gitti bir meleğin geliyo. dicek pek söz bulamıyorum. Allah sabır versin canım.. çok tatlı ama bunlaaarr =)) içleri sağlıkla bi dolsun o zaman daha da tatlı olcaklar =))

Ahh ahh =(( bir meleğin gitti bir meleğin geliyo. dicek pek söz bulamıyorum. Allah sabır versin canım.. çok tatlı ama bunlaaarr =)) içleri sağlıkla bi dolsun o zaman daha da tatlı olcaklar =))

Sagol gulum.. Amin..

Bu yavrum umudumuz olacak ins.

millet nereye gitti yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…