Günaydın kızlar,
Ben bu saç boyama mevzuunun abartıldığını düşünüyorum. Çünkü iki doktoruma da sordum, kanıtlanmış bir zararı yok, gelende ilk 3 ay boyamıyor bayanlar dediler. Yabancı kaynaklardan da baktım, herhangi bir sakıncası olmadığı yazılıydı. Sac boyamayla erken doğum yaptığını iddia edenleri okudum başka bir forumda, açıkçası mantıklı gelmedi.
Evet saç boyasında kimyasal maddeler var, ancak bunlar rahme ve bebeğe nasıl ulaşabilir ki?
Her kafadan bir ses çıkıyor, şaşırdım iyice.
Yok saçını boyama, yüksekten birşey alma, ayaklarını kıvırma vs vs.
Sürekli kontrollü ve o zararlı mı bu zararlı mı diye düşünürsem paranoyak olup, bebeği daha kötü etkilerim diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. İnşallah :)) aslında ben normal olanı yapıyorum. Buraya birbirimizin derdini, sevincini paylaşmak için geldik sonuçta. Pat diye kötü şeyler söylenmemeli. Doğru olsa bile bu şekilde olmamalı yani. Allah korusun bi sıkıntı olsa belli eder zaten kendini.
Bence bu bilgi yanlış. Ve midesi bulanmayanları korkutmaya yönelik. Benim çok şükür şimdiye kadar yalnızca bir kez midem bulandı. 10. haftam bitmek üzere ve de. Benim annemin de midesi hiç bulanmamış bsna hamileyken. Bi arkadaşım da 20 ay önce doğum yaptı. O da hiiiç mide bulantısı çekmedi. Bünyeden bünyeye değişiyor bence. Tek belirti mide bulantısı değil ya. Hiç belirti göstermeyen de var. Böyle çat diye söyleyip de anne adaylarını korkutmayalım bence :))
Boyle pat diye de soylenmezki hele hamilelik psikolojisini bilen biri asla bu sekilde konusmamali
Delircem ya az kaldi herkes bisey söylüyor ne guzel dünkü yazıları okuyunca icim rahatlamisti simdi yine içim daraliyobende cabuk yorulma uyku haric hic belirti yok sorun mu var bebegimde yarin kalp atisini dinlemeye gidecegiz ya sorun varsa ya atmiyorsa kalbi (((((
bencede artı öyle birşey yok ki benim şuan çok şükür pek bulantım yok daha dün doktora gittim. bebeğimde çok sağlıklı
herkesin belirtisi farklı
arkadaşlar bulaşıcak yer arıyosanız bu ben değilim emin olun ben kimseye bilgi olsun korksun telaş yapsın diye yazmadım doktorun söylediğini yazdım millet nereye laf atsam diye bekliyomuş atlayan atlayana .çat diye söyleyip de anne adaylarını korkutmayalım bence , Boyle pat diye de soylenmezki hele hamilelik psikolojisini bilen biri asla bu sekilde konusmamalı ne demek
ayrıca kimseye söylemedimki lafı nasıl söylicemi düşüneyim
neyse 1 hafta yokum netede giremeicem cevap verip sizleri korkutamıcam kusura kalmayın kendi kendinize bulaşarak takılın
arkadaşlar bulaşıcak yer arıyosanız bu ben değilim emin olun ben kimseye bilgi olsun korksun telaş yapsın diye yazmadım doktorun söylediğini yazdım millet nereye laf atsam diye bekliyomuş atlayan atlayana .çat diye söyleyip de anne adaylarını korkutmayalım bence , Boyle pat diye de soylenmezki hele hamilelik psikolojisini bilen biri asla bu sekilde konusmamalı ne demek
ayrıca kimseye söylemedimki lafı nasıl söylicemi düşüneyim
neyse 1 hafta yokum netede giremeicem cevap verip sizleri korkutamıcam kusura kalmayın kendi kendinize bulaşarak takılın
Yok karar verdim doktor sorun var deyinceye kadar kafama hicbisey takmayacagim bundan sonra
Canım biz sana bulaşmaktan çok siz bize bulaştın. Biz korkan anne adaylarını sakinleştirdik. Ama tutumun yanlış. Bunu bilmelisin. Herkesin gebeliği farklıdır. Herkes mide bulantısı yaşamak zorunda değil. Bunu düşünerek yazdığını bi daha düşün istersen. Dr un da belki seni rahatlatmak için söylemiştir. Biz sana saldırmadık, bi yanlışı düzelttik. Sen de duymuşsun duyduğunu aktardın. Ama kanaması olan bi arkadaşa bile tüh yazık demedik biz burda hiç. Rahat ol ve doktoruna danış dedik. Bu kadar gocunmana gerek yoktu. Biz birbirimize destek olduk sadece...
benim niyetim kimseyi kaygılandırmak değildi ama maşallah herkes suçlamak niyeti ile pusudaymış .beni eylül annesi listesinden çıkarın konu sahibi rica ediyorum .hayatımda yeterince sıkıntı yaşadım bide sanaldan dert kaldıramam hepinize mutlu beklemeler ben yok telaş yok her ne kadar kendi kendinize yorumlayıp laf söylesenizde
beni tanıyan arkadaşlar bu 10 günlük süreç için teşekürler hoşçakalın
benim niyetim kimseyi kaygılandırmak değildi ama maşallah herkes suçlamak niyeti ile pusudaymış .beni eylül annesi listesinden çıkarın konu sahibi rica ediyorum .hayatımda yeterince sıkıntı yaşadım bide sanaldan dert kaldıramam hepinize mutlu beklemeler ben yok telaş yok her ne kadar kendi kendinize yorumlayıp laf söylesenizde
beni tanıyan arkadaşlar bu 10 günlük süreç için teşekürler hoşçakalın
Günaydın canlar ve içindeki mercimek tanelerii..:103:
Aaa noldu niye karıştı ortalık.. benimde bulantım yok çok şükür buda bebeğimin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor tabiiki..
arkadaşım şahsa yönelik laf söylemedim bi daha oku yazımı ben doktor böyle söyledi dedim siz kendi sözlerinize bi bakın direkt suçlama var neyine gocunma diyosunki
inşallah canımBizde yarin gidecegiz ve guzel seyler duyacagiz insallah
arkadaşım şahsa yönelik laf söylemedim bi daha oku yazımı ben doktor böyle söyledi dedim siz kendi sözlerinize bi bakın direkt suçlama var neyine gocunma diyosunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?