2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar donence nasil bisey kac aya jadar kullaniliyo

bendeki şundan

Fisher Price Mutlu Düşler
Türkçe ninni, mozart, beethowen ve bach ninni seçenekleri var, bir de tavana ışık yansıtıyor ama çok güçlü değil ışığı belirteyim. üzerinde 5 aya kadar kullanılabilir yazıyor ama çocuk doğrulup oyuncakları çekebilecek büyüklüğe gelene kadar kullanılabilir kanımca.

[QUOTEdilasulye, post: 38492628, member: 459981"]merhaba kızlar, bebegım 15gunde 350 gr almış.saglık ocagında ölçtürduk. gecelerı de emzırıyorum 2 saatte bır. ama hergun kusmaya başladı önceden haftada 3-4 kez kusardı 3 gundur art arda kustu yavrum.bakalım bugun napacak. butun mıdesını boşaltıyor kuzum. çok uzuluyorum.geçsın su reflu belası artık.
haftaya unıv.hastanesıne gıtmeyı dusunuyoruz, dil bağı var yavrumun kesılmesı gerekebılırmış.once cocuk doktoru gorecek eger gerek gorurse cerrah kesecek
konuşmasında ılerıde sorun yaratmasın dıye.dili hiç dışarı cıkmıyor zaten. hemencecık gecer ınş.dilbagını duymayan cok, bı foto ekleyım sız de dıkkat edın bebeklerınızın diline[/QUOTE]
Canim 30 eylül doğumlu bebeğim dil bağını doğar dogmaz farl ettim sakın korkma panik olma bizimki iki aylilken ben kestirdim iki dr. Goturdum ikisi farkli konustu ben cok stres yasadim bu konuda kimse yasason istemiyorum. Kbb uani kesti bir makaslik isi var cpk basit bebegim hic aglamadi cok az kanadi tedbir olarak bir saat emzirmedim sonra normale dondu atlattik sukur...

Bizde bundan aldik internetten aldik ilk geldiğinde benim beklemtimi pek karsilamadi ama bebeğim çok sevdi. Simdi iyiki aisim diyorum

kızlar bugun doktora gittik. 22 gunde 450 gr almış. Doktor normal dedi ama gerçekten emmesi çok azaldı. Fışkırır tarzda 3 kez arda arda kustu ve ne zaman emzirsem peşinden emdiğini çıkartıyordu ve ayrıca pişik de oldu. geceleri sürekli aglıyor ve her 2 saatte bir uyanıyordu. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi. Umarım temiz çıkar ..

Ben daha once de size bu konuda cevap yazmistim ama tekrar ediyim gecen haftalarda benim oglumda kabizlik cekti (sadece anne sutu aliyor bu sirada).Ben cozumu kendim kabizmis gibi (bu sirada ben kabiz degilim) diyet yapmakta buldum oglum simdi gunde 2-3 kez kaka yapiyo cok sukur.Sabah ac karnina kuru kayisi yiyin,kayisi suyu icin,ananas suyu icin,kivi yeyin,bal kabagi puresi yiyin bol sebze yiyin ve su icin bir de bebegi baya bir hareket ettirmeye calisin fitile filan gerek kalmiyo hergun rahat rahat kaka yapiyo o zaman bebek.Ben kendi denedigim ve sonuc aldigim yontemi yazdim bebeginize Rabbim sifa versin.

Gecmis olsun

fitil için bir şey diyemeyeceğim ama zeytin yağı verdin mi hiç canım?

aynı şey ilk seferde benim de başıma geldi canım ama hava biraz esintiliydi rüzgardan hoşlanmadı sanırım. sakın pes etme yine dene bence. sonra alıştı benimki. oto koltuğuna da alıştırdım. onu arkaya oturtup baba olmadan da her yere gidebiliyoruz.

o oyuncaklardan ben de tavsiye ediyorum ışıklar renkli ya epey bakıyor bıdıklar. bir de ışığı kapatıp el feneri gölgesinde tavana ellerinizle şekiller yapmanızı öneririm

o oyuncaklardan ben de tavsiye ediyorum ışıklar renkli ya epey bakıyor bıdıklar. bir de ışığı kapatıp el feneri gölgesinde tavana ellerinizle şekiller yapmanızı öneririm
Canim bizim oralarda oyle golgèlerle oyun yapmak Iyi degil derler amannn kocakari laflari iste ben de inanmam pek

canım prospektüste yazdığı gıbı yaptım mama gıbı oldu. 3 tatlı kaşıgı suyla
senınkı de mama gıbı mıydı?ama bebegım o kadarını bıtıremedı dun.tiksindi. ona da öğürdü

Canim 30 eylül doğumlu bebeğim dil bağını doğar dogmaz farl ettim sakın korkma panik olma bizimki iki aylilken ben kestirdim iki dr. Goturdum ikisi farkli konustu ben cok stres yasadim bu konuda kimse yasason istemiyorum. Kbb uani kesti bir makaslik isi var cpk basit bebegim hic aglamadi cok az kanadi tedbir olarak bir saat emzirmedim sonra normale dondu atlattik sukur...[/QUOTE]
çok teşekkur ederım canım, alabılırsek randevuyu salı gunune ayarlayacagız ınş. kucukken daha kolay kesılıyormuş dıye bır an once olup bıtsın ıstıyorum.buyuyunce narkoz gerekebılıyormuş.

kızlar bende müzikli dönence almak istiyorum kullananlar hangisi tavsiye edersiniz

bu arada gecmiş olsun dilekleriniz için tşk. ederim inş. hemencik iyilesir kuzucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…