canım benim alttan duyulmuştu.
üstten görülmemişti.
selamm eylül anneleri
Gecen hafta bende o sekilde bakildim ama sonrasinda hafta boyunca kahve akintim oldu. Korktum alttan bakilmaya acikcasi
merhaba canim hosgeldin...
hoşbulduk
alttan baktırmaya korkmayın bişey olmaz .
benim ikizlerime de 5 haftalıkken bakmışlardı keseyi görmek için
Canim bende arkadasin birine dedim haftan kucukse eger alttan baktirmak zararli oluyor diye.. ama insanlar kendi bildiklerini okuyorlar..tecrube falan dinlemiyorlar..
hoşbulduk
alttan baktırmaya korkmayın bişey olmaz .
benim ikizlerime de 5 haftalıkken bakmışlardı keseyi görmek için
canim seninkiler iyi tutunmustur..
doktor hiçbir zararının olmadığını söyledi . hatta bunu 3-4 doktordan duydum ..
sonuçta aleti içeri çok sokmuyorlar ..
nisa bence onun sebebi vajinal baktırman değil buna emin ol .
olacağı varsa olur zaten ,nette de araştır bak istersen vajinal yoldan baktırmanın hiçbir sakıncası olmadığı heryerde yazıyor
kendini de hiç suçlama...
benim doktorumda zararli oldugunu soyler her zaman
hangilerine inanacaz simdiii
haticeye degil neticeye bakmak lazim canimcim
nisacim kendini suclama tabiiki olacagi varsa olur ama tedbir senden takdir Allahtan..
merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.
merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.
cinsiyetini nasıl tahmin etti ki?
ilk baktığındada sormuştum 4. hftamda siz tahmın edersınız sızce ne dediğimdede erkek demişti. bu çarsamba yıne sordum %99 oğlumuz olucak dedi doktorumuz. bakalım eli ayağı duzgn olsunda.
bu doktorlarda iyice sasirdilar.. daha 8 haftalik bebegin cinsiyetimi belli olur mus yahuuu
kalp atislarini daha yeni duyuyon bide :44:
alla alla benim doktorum da çok kızıyor böyle erkenden soranlara hatta dün ben ikili testte tahmin edilebiliyormuş öyle duydum bi yerlerden dedi çok kızdı daha çok küçük ki neyse bebeğinin iyi olduğuna sevindim sağlıklı olsun da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?