2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gecen hafta bende o sekilde bakildim ama sonrasinda hafta boyunca kahve akintim oldu. Korktum alttan bakilmaya acikcasi

Canim bende arkadasin birine dedim haftan kucukse eger alttan baktirmak zararli oluyor diye.. ama insanlar kendi bildiklerini okuyorlar..tecrube falan dinlemiyorlar..

andrea33 canım benım tahmini doğum tarihi eylül 1 düzeltirsen sevinirim

Canim bende arkadasin birine dedim haftan kucukse eger alttan baktirmak zararli oluyor diye.. ama insanlar kendi bildiklerini okuyorlar..tecrube falan dinlemiyorlar..

hoşbulduk

alttan baktırmaya korkmayın bişey olmaz .
benim ikizlerime de 5 haftalıkken bakmışlardı keseyi görmek için

Ben baktirdigima pisman oldum açıkçası. Cunku cok guzel gidiyodu. Ama ilk bakilan aksamDan beri her aksam akinti var. Yarin gidersem alttan baktirmamayi dusunuyorum.

canim seninkiler iyi tutunmustur..

doktor hiçbir zararının olmadığını söyledi . hatta bunu 3-4 doktordan duydum ..

sonuçta aleti içeri çok sokmuyorlar ..

nisa bence onun sebebi vajinal baktırman değil buna emin ol .
olacağı varsa olur zaten ,nette de araştır bak istersen vajinal yoldan baktırmanın hiçbir sakıncası olmadığı heryerde yazıyor
kendini de hiç suçlama...

alıntı ...

Sonuç olarak hamilelik sırasında vajinal yoldan elle muayene yapılması, spekulum denilen muayene aletinin takılması veya vajinal ultrason yapılması hiçbir risk oluşturmaz. Bebeğe hiçbir zarar vermez. Düşük, kanama veya başka bir risk oluşturması imkansızdır. Gebelik rahmin içerisindedir, bu muayeneler ise tamamen rahmin dışarısında rahim ağzına kadar olan bölgeleri ilgilendiren muayenelerdir. Gerektiği halde gebe iken bu tür muayeneleri olmaktan çekinmenize gerek yoktur. Hatta bazı durumlarda bu tür muayenelerin hasta isteği nedeniyle yapılmaması bazı hastalıkların atlanmasına ve sakıncalı durumlara neden olabilir.

benim doktorumda zararli oldugunu soyler her zaman

hangilerine inanacaz simdiii

haticeye degil neticeye bakmak lazim canimcim

nisacim kendini suclama tabiiki olacagi varsa olur ama tedbir senden takdir Allahtan..

merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.

benim doktorumda zararli oldugunu soyler her zaman

hangilerine inanacaz simdiii

haticeye degil neticeye bakmak lazim canimcim

nisacim kendini suclama tabiiki olacagi varsa olur ama tedbir senden takdir Allahtan..

valla ben çok doktor gezdim ...
ikiz gebeliğim zordu ondan fazla doktor gezdim
tek doktora güvenmemek lazım bu konularda
bikaç doktorun hepsi aynı şeyi söylüyorsa onu dikkate almak lazım

yukardaki yazı çok doğru anlatıyor ,ben doktorlardan da duydum hasta baktırmak istemiyor sonra riskli durumda problem oluyor diye
herkesin kendi tercihi tabiki ama ben tecrübelerimden yola çıkarak bunun bir zarar getirmediğine inanıyorum
öyle alet sokmakla düşük olsaydı her cinsel ilişkide bebeğin düşmesi lazımdı
aynı şey hatta ilişki çok daha kasıyor olayı ..
ama Rabbim öyle bir muhafaza etmişki içerdekine bu şekilde zarar gelmesi imkansız
ayrıca öyle olsa ayağa kalkmadan dokuz ay yatmak lazım yani mantığa ters ..
içinizi ferah tutun ..
yeterki başka sorun olmasın

cinsiyetini nasıl tahmin etti ki?

bu doktorlarda iyice sasirdilar.. daha 8 haftalik bebegin cinsiyetimi belli olur mus yahuuu

kalp atislarini daha yeni duyuyon bide :44:

ilk baktığındada sormuştum 4. hftamda siz tahmın edersınız sızce ne dediğimdede erkek demişti. bu çarsamba yıne sordum %99 oğlumuz olucak dedi doktorumuz. bakalım eli ayağı duzgn olsunda.

alla alla benim doktorum da çok kızıyor böyle erkenden soranlara hatta dün ben ikili testte tahmin edilebiliyormuş öyle duydum bi yerlerden dedi çok kızdı daha çok küçük ki neyse bebeğinin iyi olduğuna sevindim sağlıklı olsun da...

bu doktorlarda iyice sasirdilar.. daha 8 haftalik bebegin cinsiyetimi belli olur mus yahuuu

kalp atislarini daha yeni duyuyon bide :44:

kalp atışlarını 2 hafta once gormüştük. ben bir hafta geciktirdim. doktorlar anlıyorlar arkadaşlar kesenın duruşu kangı tarafın geniş olduğundan tutta gobek bağının uzun kısalığından bile anlıyorlar allah değil bilecekler ama ne kadar 3,5 aylık ken tahmını soyluyorlarsa 2,5 aylıkkende soyluyorlar işte.. ben ınanıyorum.

bence senın doktorda var sorun neden kızıyor ki? sonuçta 2 3 hafta once cınsıyetı çoktan oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…