2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
senin bebğin başladı mı oyun halısına .Benimki henüz pek bişey anlamıyor, eliyle oyuncakları tutamıyor, Dün tam üç aylık oldu .
Canim aynaya bakıp konuşuyo:) elinin hizasindaki oyuncaklara vurup ses çıkarıyo onun dışında kirlente asılı cingiraklari kısa süreli kavramaya başladı. Şimdilik bu kadar

Canim bişi sorucam hamilelikte kaç kilo almistin?

Bende mama vermeyi hiç istemiyorum ama haftada 40 gr aldıgını görünce mecbur kaldım. 2gün oldu mamayı almadı. Dedigin yiyecekleri yemege özen gòstericem cok sagol. Hamilelikte 12 kg aldım. Niye sordun?

Başkasına cvp yazdım sen diye :) tekrar yazayım 12kilo aldım niye sordun?
Canim hamilelikte alınan kilolar yani yağlar emzirirken sutun kalorisini yağını arttiriyo diye okumuştum onun için sordum. 26 kilo almış bi anne olarak

Canim hamilelikte alınan kilolar yani yağlar emzirirken sutun kalorisini yağını arttiriyo diye okumuştum onun için sordum. 26 kilo almış bi anne olarak
Hadi ya cok kilo verdim ondanmı sütüm yaramıyo acaba 12kilodan fazla verdim. Diyet yapmıyorum ama kimseye inandıramıyorum. Emdiği halde kilo almıyo mama da emmiyo

Canım bende aynı durumdaydım. Bu kusmalarla alakalı yazdıgım mesajı okudun mı ???

Hadi ya cok kilo verdim ondanmı sütüm yaramıyo acaba 12kilodan fazla verdim. Diyet yapmıyorum ama kimseye inandıramıyorum. Emdiği halde kilo almıyo mama da emmiyo
Canım mama vericem diye kendini harap etme. Sonuçta en önemli zamanlarında sadece anne sütü aldı bebeğin hala da alıyo. Bu çok güzel bişi keşke bende verebilseydim. Bazen şartlara uyum sağlamak gerekiyo. Sonuçta bebeğinin iyiliği için nasıl anne sütü verdiysen aynı özveriyle mama da vereceksin çünkü 40 gr çok az. Herşey onlar için...

bir haftadır ya da 10 gündür tahin yemiyor aslında

Canim bi yerde 6. Aydan sonra reflunun geçtiğini okumuştum seninki de öyle olur inşallah. Sabret az kaldı.
Keşke ya.sabretmek lazım ama çok yoruldum. Üzülüyorum kızımı o halde görünce
Bende mama vermeyi hiç istemiyorum ama haftada 40 gr aldıgını görünce mecbur kaldım. 2gün oldu mamayı almadı. Dedigin yiyecekleri yemege özen gòstericem cok sagol. Hamilelikte 12 kg aldım. Niye sordun?

Hamilelikte ben 10 kg aalmıştım.ama dogumdan SSonra 15 kg verdim.pek alakası yyok bence.beslenme daha önemli rol alıyor sütun yağlanmasına.
Canım bende aynı durumdaydım. Bu kusmalarla alakalı yazdıgım mesajı okudun mı ???
okudum canim.sagolasin. yiprandim cok

Ben açıkçası aksatiodum d vitaminini önem vermiodum üst üste doktorlar duyduklarım beni inanılmaz şaşırttı ve yerin dibine girdim dedim ewladima ben nasıl böle bisi yaptım bosladim ya bisi olsaydı. Esimde araştırmış her gün arar sorar verdinmi d vitaminini der. Aynen canım sizler daha güzel aciklamssiniz

Canım bence bu kilodur cm ler çocuğun yapısına bağlı aşırı bi fark olmadığı surece kimi milyon kimi iri yapılı oluo . ben ole mantık kuruyorum sizcede ölemi

Canım bence bu kilodur cm ler çocuğun yapısına bağlı aşırı bi fark olmadığı surece kimi milyon kimi iri yapılı oluo . ben ole mantık kuruyorum sizcede ölemi
Haklısın canım orantısız bişi yok allaha şükür

Canim ben sutun veriminin genetik ve beslenmeye bagli oldugu kadar hamilelikte alinan kilolara ve o donemdeki beslenmeye de bagli oldugunu dusunuyorum. Cevremde de 10 lu kilolar alip ki bu benimkine gore baya az dogum yapan arkadaslarimin bebisleri zor kilo aldi. Benim gozlemim bu bilimsel bi dayanagi var mi bilmem ve sutun bol olmasindan cok kalorili ve yagdan zengin olmasi onemli. Sutumuz besleyici yavrularimiz
Saglikli ve tontik olsun

Bence alınan kiloya değil de, yenilen şeylere bağlı. Ben de 12 kilo aldım ve doğumdan bir hafta sonra 11 kilosunu vermiştim bile baya hızlı kilo verdim ama bebişim çok şükür iyi kilo alıyor sadece anne sütüyle. 3 aylık 7,5 kilodayız. Hamilelikte de emzirirken de tatlı hamur işi yerine faydalı şeyler ile beslenmeli diye düşünüyorum. Tabiki arada kaçamaklar olmuyor değil, geçen gün kendimi nutella kavanozunu kaşıklarken buldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…