2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Maşallah canım yüzbinkere :) ben de 20sini verdim kiloların gerisi de allah kerim

bence süt olayı bol miktarda genetik biraz da şans. ben de senin gibi 12 kilo aldım ve on günde verdim hepsini. ama ben hem hamilelikte hem de şu anda çok iyi beslendiğimi düşünüyorum yine de sütüm az ve sulu gibi. et balık yumurta süt yoğurt meyveler her şeyden o kadar düzenli yiyorum halbuki. süt olsun diye tükettiğim kompostaları, humanaları, hurmaları, dereotlarını, kuru incileri, pekmezlerin haddi hesabı yok. olmayınca olmuyor. bebişim doğduğu günden beri memeyi güzel çekiyor maşallah ama sütüm hiçbir zaman onu doyuracak kadar olmadı malesef. üç aylıkkken 3700 gr dı. şimdi dört ay dolacak yakında. bu ay ek gıda ile toparladık sanırım yani inşallah annemin de sütü azmış. ona çekmişim herhalde bilmiyorum. sütü yeten anneler çok şanslı bunun kıymetini bilin.

Annem beni 3-4 ay emzirebilmiş sonra emmemişim, inşallah bana çekmez yavrum:)

Haklısın canım ne kadar sukretsek az. Annem bana derdi hep bizim sutumuz yarar diye biz 3 kardes baya tombikmisiz 1.5 yasimiza kadar emmisiz yegenim de öyle. Inşallah kızım da güzel emer sutum yeter ona. Ama şubatta ise baslicam 5 saat olmucam. O geriyo şimdiden beni. Sagicam sutumu ama kızım biberon kabul etmiyo. Nasi alistirabilirim bi fikrin var mı?

Canim aynaya bakıp konuşuyo:) elinin hizasindaki oyuncaklara vurup ses çıkarıyo onun dışında kirlente asılı cingiraklari kısa süreli kavramaya başladı. Şimdilik bu kadar
Canım ya bişey sorucam kızımada aynı oyun halısından aldık ama ayak kısmını tekmelesede ses çıkmıyor anca. Biz elimizde bascaz hassas değil o kadar bizimkindemi tuhaflık acaba

Canım ya bişey sorucam kızımada aynı oyun halısından aldık ama ayak kısmını tekmelesede ses çıkmıyor anca. Biz elimizde bascaz hassas değil o kadar bizimkindemi tuhaflık acaba
Bizimki de henüz ses çıkaracak kadar vuramıyor henüz o kadar kasları güçlenmesi bence. Daha küçücükler:) ama insan sabırsızlanıyor değil mi? :)

Sadece bi kez becerebildi canım:) ki gayet tekmeci benimki ilerde insallah

ben almadım ama vwriliyor diye duydum beşer beşer alınca daha çok işe yarıyor
canım 5 gun aldıktan sonra hemen peşinden 5 gun daha veriliyormu ? İşe başlayınca bebişlerimizden nasıl ayrılacagız Çalışan anne olmak geçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun.

canım 5 gun aldıktan sonra hemen peşinden 5 gun daha veriliyormu ? İşe başlayınca bebişlerimizden nasıl ayrılacagız Çalışan anne olmak geçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun.
peşpeşe veriliyor canım merak etme hatta farklı aile hekimlerinden de alabilirsin. 22 aralıkta bitti benim iznim on gün kadın doğum doktorum verdi şimdi. bitince psikiyatriden almamı önerdi. deneyeceğim bakalım. ikinci dönem için önce heyet raporu sonra da ücretsiz izin alacağım. eylülde nasıl bırakacağım kim bakacak hiç bilmiyorum

Çok tesekkurler bilgilendirdiğin için. Ben ikinci dönem maalesef başlamak zorundayım okula. Nasıl bırakacagım yavrumu şimdiden üzülmeye başladım. Kaynanam bakma sözü verdi ama guvenemiyorum çünkü sürekli kayınbabam hastalanıyor. Kimsenin duzenini bozmak istemiyorum ama iyi bir bakıcıda bulamadım şimdilik. Off yaaa Allah ım sen yardım et darda olan herkese. Keşke ekonomik durumum iyi olsa en azından bebişim buyuyene kadar çalışmasam.

Ben de ayni durumdayım canım annem bakacak benimkine de inşallah. Sıkma canını. Onların geleceği için çalışıyoruz sonucta

Keşke bırakmak zorunda kalmasak bende 12 ocakta işime geri dönüyorum.bakıcımıda ayarladım. Başladı hatta.çok zor çok çok zor

Keşke bırakmak zorunda kalmasak bende 12 ocakta işime geri dönüyorum.bakıcımıda ayarladım. Başladı hatta.çok zor çok çok zor

Canım ne kadar veriyorsun bakıcıya? Birde eve kamera vs yerleştirdin mi? Bakıcı sadece bebişle mi ilgileniyor yoksa ev işi, yemekten de sorumlu mu? canım seni çok iyi anlıyorum. Umarım bakıcı iyi bir insandır ve bebişine iyi bakar. Allah yardımcımız olsun. Sakın uzme canını. Herşey bebişlerimiz için.

canım genel olarak azaldı evde dinlendiğimden sütüm yetiyordu ama artık git gel hazırlan vs sütüm azaldı belki tempoya alışınca artar tekrar... Emzirme olayını da zaten işyerim araçla 10 dk . Saat 8 e doğru emzirip çıkıyorum öğlen arasına kadar 1 kez mama alıyor.. öğlen emziriyorum... öğlen akşam arası mama alıyor akşamda sütüm oldukça emziriyorum ama sorun şu ki mamayı kaşıkla yiyor kaşık maması olmamasına rağmen. biberon almadığı için. yeterli beslendiğine ikna olamıyorum bir türlü... akşam erken çıkıyorum süt izninden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…