Canım d vitamini devlet neden zorunlu yaptı bliomusunz d vitamini eksikliği bütün hastalıkların habercisi. Hic TVde doktorlara denk gelmediniz mi çok cok önemli bizi nasıl vermiosunuz göze aliosunz anlayamadım. Tabi kendi terciginiz.çok da detaylı bi araştırma yapmadım canım ama bi kaç okuduğum şey hoşuma gitmediği için vermiyorum..demir de öyle.. bi de kabız yapıyo benim kızımı d vitamini öyle de ollunca sıkıntı çekmesin diye pek vermiyorum.
felsefem şu : amannn bize kullandılar mı sanki :)))
Benmkide bundan gazi olmassa ise yarior .bendeki şundan
Eki Görüntüle 1351414
Fisher Price Mutlu Düşler
Türkçe ninni, mozart, beethowen ve bach ninni seçenekleri var, bir de tavana ışık yansıtıyor ama çok güçlü değil ışığı belirteyim. üzerinde 5 aya kadar kullanılabilir yazıyor ama çocuk doğrulup oyuncakları çekebilecek büyüklüğe gelene kadar kullanılabilir kanımca.
Acele etme canım gezme zamanlarida gelecekhıı şi
hıı şimdi anladım ben inanmam öyle şeylere canım
Yazık ya kiyamam kaldırır canm acele etmein hareket edince de zabdedemicez zaten :)Nasıl alıştıracağım yüzüstü durmaya bilmiyorum. Kollarını hemen iki yana açıyor başlıyor bağırmaya:) hiç denemiyor bile göğsünü kaldırmayı
Çok haklisin bende 6 ay beklicembenim kızım da 4 eylul doğumlu. Dr kesinlikle ek gıdaya geçme, bağırsakları midesi sindirimle zorluk geçebilir dedi. Anne sutu yettiği surece ben 5 ay dolmadan ek gıdaya geçmeyi dusunmuyorum.
Bendede ilk fon ise yaramamıştı bidaha senedin bi sure sonra . ise yaradı ama herzamnda yaramio çoğunlukla yarıo . sabaha kadar calisioFön makinası, elektrik süpürgesi, anne karnı sesi herşeyi denedim ama her akşam uykuya tamamen dalmadan önce 4-5 kere çığlık atarak uyanıyor. Gündüz böyle bir sorunumuz yok.
İki gündür rituel oluşturdum akşamları. 9:30 gibi masaj yapıyorum bebe yağıyla bir yandan ninni söyleyerek sonra pijama tulumunu giydiriyorum ve kucağımda ninniyle uyutuyorum. 10-15dkda uyuyor. Çok şükür ilk defa çığlık atarak uyanmadı iki gündür. İnşallah böyle devam ederBendede ilk fon ise yaramamıştı bidaha senedin bi sure sonra . ise yaradı ama herzamnda yaramio çoğunlukla yarıo . sabaha kadar calisio
aynenn öyle tatlım kendi tercihim..Canım d vitamini devlet neden zorunlu yaptı bliomusunz d vitamini eksikliği bütün hastalıkların habercisi. Hic TVde doktorlara denk gelmediniz mi çok cok önemli bizi nasıl vermiosunuz göze aliosunz anlayamadım. Tabi kendi terciginiz.
Zaten verilen dozlar koruma dozları birde ne kadar demir kaynağı yiyecekler versekte artan demir ihtiyacıyla birlikte eksik kalıyolar. Anemi ye kadar yolu var bunun. Biz bebekken yiyecekler daha doğaldı ayrıca şimdi çoğunun içinde vitamin bile yok.bende senin gibi düşünüyorum.Canım d vitamini devlet neden zorunlu yaptı bliomusunz d vitamini eksikliği bütün hastalıkların habercisi. Hic TVde doktorlara denk gelmediniz mi çok cok önemli bizi nasıl vermiosunuz göze aliosunz anlayamadım. Tabi kendi terciginiz.
Kafa çapını ölçmedi sadece kiloya baktı 7300 gelişimi güzel dedi bende ilk 6 ay anne sütü taraftarıyım bi dr daha danışcam. D vitaminini düzenli kullanmama rağmen Dr kemikleri yumuşak damlayı 2 katına çıkar dediCanim benimki de 5 eylül doğumlu. Boyu kilosu kafa çapı nasıldı seninkinin
Masallah canim op benim yerime tontikiKafa çapını ölçmedi sadece kiloya baktı 7300 gelişimi güzel dedi bende ilk 6 ay anne sütü taraftarıyım bi dr daha danışcam. D vitaminini düzenli kullanmama rağmen Dr kemikleri yumuşak damlayı 2 katına çıkar dedi
canım sütün yeterlıyse sutun kalıtesını arttırmaya calışabılırsın. cocuk acıktım dıye ağlamıyorsa mamaya başlama bence.ben de gece 2 saatte bır emzırıyorum.15 gunde 350 gr almış ve benım bebegım hergun fışkırarak kusar. süreklı kılo takıbındeyız.Kızlar yardım lütfen. Gecen ay 400 gr almıştı bebeğim. Dr haftalık kilosuna bakalım dedi. Bugün kontrole gittik 1haftada sadece 40 gr almış. Emmesi iyi aslında gecede 2 saatte bir kalkıp emzirdim kilo alsın diye yinede sonuç böyle oldudr hemen mamaya basla dedi. Sma marka mama aldık. Ama bebeğim kesinlikle emmiyo. Tadınımı sevmedi anlamadım. Bebegime nasıl kilo aldırıcam ben. Böyle bir durum yaşayan varmı?
Eger sut coklugu yasiyosaniz adacayi iyi geliyomus.Bebeğim hergun kusuyor,tükendım.
gunde 2 kez bazen, fışkırarak tabı.hiç duz yatamıyor yavrum.eğimli hep. düz yatsa şöyle döneyım ıstıyor ama dr duz olmaz dıyor.oyun halsında bıle egımlı yastıkla desteklı yatıyor. özgürce dönemıyor (
reflülü bebek cok zor.
ilaç verıyorum ona da kusuyor, kestım ilacı vermeyecegım .
her yer kusmuk, dışarı cıkamıyoruz.psıkolojım bozuldu. yoruldum. sosyal hayat yok zaten.bazen 10 gun hıc cıkmadıgım oluyor.cıksak da dr.a cıkıp gelıyoruz koşa koşa.
sütümü de sağmam gerekıyor mastıt korkusundan. insan ıcınde sağmak olmuyor, bır yere gıtsem pompayla gıdıyorum. bittim.
Ben de tahinle pekmez çok yerdim. Bi doktor bana tahinin kusmaya neden olduğınu, reflüyü tetiklediğini söyledi. O zamandan beri yemiyorum. Belki tahin içerikli yiyecekleri bikaç gün tüketmeyerek deneyebilirsiniz kusması azalıyırmu diyecanım sütün yeterlıyse sutun kalıtesını arttırmaya calışabılırsın. cocuk acıktım dıye ağlamıyorsa mamaya başlama bence.ben de gece 2 saatte bır emzırıyorum.15 gunde 350 gr almış ve benım bebegım hergun fışkırarak kusar. süreklı kılo takıbındeyız.
önsütü sağıp kalorılı olan kısımdan başlayabılırsın emzırmeye.ben onsutu sağmak zorunda kalıyorum cunku cok basınçlı gelıyor sut kızım ememmıyor. su ıhtıyacını daher emmeden sonra su vererek gıderıyoruz.
gecen ay ayda 600 gr almıştı. kalıtesı artsın dıye sutumun hep süt,tavuk,et,kaymak,tereyag, bol c vıtamınlı meyveler yiyorum.sevmedıgım halde yumurta yıyorum. tahın helva ve cevız de sütü yağlandırıyor. sütünü yağlandırman ıcın ıyı beslenmelısın.
gece cocugu uyandırma dıyor bı dr. dıger dr.uyandır dıyor anlamadım bu işi ben. ama kızım kustugu ıcın ben gece emzırme taraftarıyım.gece emdıgını kusmuyor cunku.
gunduz de sıkı takıple saatlı emzır. benım kızım kusmasa ben 1 saatte bır emzırırım ama öğürüyor
Canim bi yerde 6. Aydan sonra reflunun geçtiğini okumuştum seninki de öyle olur inşallah. Sabret az kaldı.Bebeğim hergun kusuyor,tükendım.
gunde 2 kez bazen, fışkırarak tabı.hiç duz yatamıyor yavrum.eğimli hep. düz yatsa şöyle döneyım ıstıyor ama dr duz olmaz dıyor.oyun halsında bıle egımlı yastıkla desteklı yatıyor. özgürce dönemıyor (
reflülü bebek cok zor.
ilaç verıyorum ona da kusuyor, kestım ilacı vermeyecegım .
her yer kusmuk, dışarı cıkamıyoruz.psıkolojım bozuldu. yoruldum. sosyal hayat yok zaten.bazen 10 gun hıc cıkmadıgım oluyor.cıksak da dr.a cıkıp gelıyoruz koşa koşa.
sütümü de sağmam gerekıyor mastıt korkusundan. insan ıcınde sağmak olmuyor, bır yere gıtsem pompayla gıdıyorum. bittim.
Canım fön makinası çalıştırma boşuna elektirik harcama youtube kolik bebek sesleri diye gir orda çok seçenek var :)Bendede ilk fon ise yaramamıştı bidaha senedin bi sure sonra . ise yaradı ama herzamnda yaramio çoğunlukla yarıo . sabaha kadar calisio
senin bebğin başladı mı oyun halısına .Benimki henüz pek bişey anlamıyor, eliyle oyuncakları tutamıyor, Dün tam üç aylık oldu .Canim ben gun asiri yikiyorum ve her aksam masajimiz mutlaka 2ayliktan beri sektirmedim ama ev kaloriferli genelde 25 derece ben yine de su seramonimiz baslamadan en az 15 dakika once elektrikli mini bi sobamiz var onu da aciyorum. Usumuyo o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?