2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
süt iznini 45sabah öğlen arası, 45 de öğlen akşam arası olacak şekilde yapıp mamaya hiç geçmemekti amacım ama günde 3 kez (öğlen arası da dahil) git gel yapınca bu kez hiç süt olmadı koşturmaktan. onu da denedim.

bu tempoya sütün azalması normal elinden geleni yapıyorsun üzme kendini canım. bebişin ne kadar mama içiyor kaşıkla? çok mu az? sonuçta mamanın sindirimi daha zor ya seni emdiği kadar çok almayabilir mamayı dert etme.

bu bakıcı işleri de çok tatsız ya. bulunduğum yerde çoğu bakıcı kendi evine istiyor çocuğu ama ben öyle istemiyorum. kendi evinde çocuğa bakmak dışında normal hayatlarına devam ediyorlar. evlerine misafir kabul ediyorlar, temizlik yemek yapıyorlar falan. çocuk ihmal ediliyor o zaman. ben istiyorum ki bize gelsin. sadece çocuğa baksın iş falan yapmasın. ayrıca kamera kesin koyar eşim her yere. tatsız bişey kimse yaşamasın inşallah. canlarımızı emanet edeceğiz. üfff

Canım bakıcım uzaktan bi akrabamız kamera koymadım bu yüzden. Kamera gerekli bişi ama bi açıdanda moral bozucu. Bakıcınında bebeğime iyi bakabilmesi için mutlu olması lazım.
1000 tl veriyorum daha aza kimse gelmiyor.şöyle yemekten sorumlu değil ama yaptıranlar var. Detaylı temizlik değil ama evi toparlıyor. Ama kızım hareketlendikçe daha az iş yapar sadece uyudugu zaman bişiler yap dedim. Uyursa yani.

Anladım canım. En azından tanıdık olması iyi olabilir. Umarım çok iyi bakar bebişine.

Kızlar bebişlerimizle birlikte nice guzel mutlu yıllar bizimle olsun. İnşallah bebişlerimiz çok sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde büyür, inşallah bebişlerimize bakan kişiler çok iyi bakarlar ve bebişlerimiz çok sağlıklı mutlu olur. Umarım iş açısından da çok çok başarılı bir yıl bizimle olur :)

Kızlar delircem yaa
5 saat kesintisiz uyuyan kızım dün geceden beri bi tuhaf. Dün gece kaç kere uyandı sayamadim bile bugün de gündüz 40 dakikadan fazla uyumadi. Bu aksam da bi türlü derin uykuya gecemedi 7 bucukta uyuttum bu saate kadar 3 kez ağlayarak uyandı. Ateşi yok burnu açık. Ne olabilir ki??

Ben
Bence gayet normal. Gün içerisindeki aktivitesinden olabilir. Benimki günde 4-5 kere 30-45dk uyuyor. Gece ise 10da yatıp sabah 9da kalkıyor. 12de ve 5de emziriyorum, bazen değişiyor. Bu sayede günde 14 saat uyumuş oluyor ki 3 aylık bir bebek için ideal. Artık büyüyorlar, oyun oynamayı uykuya tercih ediyorlar tabiki:) ben uyumak istemiyorsa fazla zorlamıyorum alıyorum salona. Kucağımda mayışıyor bir süre sonra uykusu gelince.

Yattığı odanın sıcaklık durumu nasıl ? Çok kuru olmasın canım kalorifer peteginin uzerine ıslak havlu koy.

Merhaba ben ekim annesiyim ama sizin forumumuzu da takip ediyorum.bu durum devam ederse doktora gidip idrar vermenizi tavsiye ederim çişini yaparken ağlıyor olabilir.oğlumu Sünnet ettirmeden önce 2 gun bu şekildeydi.sünnet ettirince hemen bitti.doktor idrar yolları enfeksiyonu başlamak üzmemiş dedi.inş.biran önce eski düzenine dönersiniz canım,

Buyume atagi olabilir belki

Canım aynı sıkıntı dünden itibaren bizdede var uyku saatlerimiz düzenliydi iki gündür canım çıktı yanından ayrilamiyorum hemen uyanıyor memeyi ağzına veriyorum oyun yapar gibi emiyor dün gece bir buçuk saat memeyi çekemedim ağzından inşallah sıradan bir huysuzluktur...

Slm kizlar bebegik sukur atlattti bronsiti . Dpktor yarin sabah bakalimda durumuna gore belki taburcu ederiz dedi. Cok zor bi hastalik gecirdik bebegin kucuk olmasi iyilesme suresini uzatti kollari ayaklari delik desik oldu kuzumun. Damar yolu acmak icin. Kucuk olduu icin ister istemez hareket ediyordu. Surekli tutmak zornda kaldik . Uykusuzluk yorgunluk uzuntu drtkrn bende nezle oldum. İko sise serum taktdim c vitamini almaya ozrm gosteriyorum ama hastane ortaminda pek mumkun olmadi. Allah kimsenin yavrusuna hastalik dert vermesin. Kizima gozumin onunde iskence ettiler resmen dirt kisi elinden ayagondan tutup burun tikanikligini makineyle acmaya calistilar. Oof if xok.zor yazarken bile agliyoum. Yeni yil herpimize bebislerimizle birlikte saglik.hizurli getirsin. Allahim evlatlarimizla sinamqsin bizi. İns.

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın yeni yıl sağlıklı mutlu huzurlu tüm hayrına olacak dileklerinin hemencik olması dileğiyle. ..

Kızlar dün 4. Ay aşısını olduk. Gece saat 4ten beri 37.4 e. Kadar cikti ateşi.simdi ateşi 37ama cok halsiz ustunde tek kat ince giysi var, bez koymalimiyim acaba

Çok çok geçmiş olsun. Çok sevindim. İnşallah yeniyılda hepimiz bebişlerimizle sağlkklı mutlu huzurlu günler geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…