2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım benim kız 8 eylül doğumlu. üç ayı dolduğu gün geçtim daha. çok heyecanlı bir süreç :)

Kizlar sabah doktora geldik yatis verdi. Kolunda serum antibiyotik felan cok zoruma gidiyo iyi bakamadim kizima.

Kizlar sabah doktora geldik yatis verdi. Kolunda serum antibiyotik felan cok zoruma gidiyo iyi bakamadim kizima.
Oncelikle gecmis olsun.Bebise bisey olunca insanda inanilmaz bir sucluluk duygusu oluyomus ufacik bisey olsa ben de senin gibi hissediyorum ama bence bu kendimize haksizlik cunku bebek bu tamamen steril bir dunya yaratamayiz boyle boyle buyuyecekler her cocuk hasta olur oyle dusun uzme kendini.Tekrar gecmis olsun.

KIzlar sabah doktora geldik yatis verdi. Kolunda serum antibiyotik felan cok zoruma gidiyo iyi bakamadim kizima.
Canim yaa cok gecmis olsun uzme kendini. Seninle bi Ilgisi yok ki suclama kendini. Rabbim tez vakitte sifasini verir insallah

Benimki kiz canim bu zamandan sonra alma kanguru benim sirtim agrimaya basladi bile

evet kiloları arttı taşımak zor olur ben geç kaldım dönence ve kanguruyu almakta :)

haklısın cnm bende vazgeçtim dediğin gibi sesli oyuncak alabilirim

daha erken bence canım. süt alıyosa ek gıdaya başlama şimdiden. ilk 6 ay sadece anne sütü almaları gerek çünkü

daha erken bence canım. süt alıyosa ek gıdaya başlama şimdiden. ilk 6 ay sadece anne sütü almaları gerek çünkü
Evet ben de aynı fikirdeyim. İlk 6 ay sadece anne sütü almaları gerekiyor. Geçen hafta 3.ay kontrolüne gittik biz de, doktor daanne sütüne devam dedi ama her çocuk farklı doktor dediyse bir bildiği vardır tabiki

canım çok geçmiş olsun. üzme sakın kendini sütün gitmesin.
nesi var kızının neden yatış verdi doktor
Canim bronsit baslangici demisti dun. Sabahta oksurugu artinca.doktorta bronsit olmus hastalik bronslatina inmis diye yatis verdi. Simdi serum.ve antibiyotik veriyorlar bide hava. Hastaligini.kakasindan atiyor galiba kakasini yapti hava veriyoruz diye on dk beklettim altini bi actim pisik olmis. Normalde yaim.saat beklesr pisik olmazdi. Hastaliktan galiba. Zaten bezinde lastikleri baldirlarini cok.sıkıyor iz yapio hep bezide degiatircem artik. Of of

Canim yaa geçecek bu günler. Öyle düşün. Bezi de 1 numara büyük al sıkıyosa o da pisiriyo.

benim kızım da 4 eylul doğumlu. Dr kesinlikle ek gıdaya geçme, bağırsakları midesi sindirimle zorluk geçebilir dedi. Anne sutu yettiği surece ben 5 ay dolmadan ek gıdaya geçmeyi dusunmuyorum.

Kızlar yardım lütfen. Gecen ay 400 gr almıştı bebeğim. Dr haftalık kilosuna bakalım dedi. Bugün kontrole gittik 1haftada sadece 40 gr almış. Emmesi iyi aslında gecede 2 saatte bir kalkıp emzirdim kilo alsın diye yinede sonuç böyle oldu dr hemen mamaya basla dedi. Sma marka mama aldık. Ama bebeğim kesinlikle emmiyo. Tadınımı sevmedi anlamadım. Bebegime nasıl kilo aldırıcam ben. Böyle bir durum yaşayan varmı?

geçmiş olsun. inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Canım sütünün yağlı kısmını almasını sağla. Bunu da bir memeyi tamamen bitirene kadar emzirmekle yapabilirsin. İlk gelen süt önsüt yani bebeğin susuzluğunu alıyor, sonra gelen ise daha yağlı ve kilo ile enerji almasına yarıyor. Sütünün yağlanması için proteinli şeyler ye. Et tavuk mesela. Sabahları haşlanmış yumurta ye mutlaka. Nacizane bildiklerim bunlar.

Tadını begenmemiş olabilir başka marka bi mama dene istersen.
Çünkü gerçekten bebeklerde mama seçiyo.

Canım her dr ek gıda konusuna yaklaşım tarzı farklı. Bebeğin genel durumuda dr ları yönlendiriyo. Eğer güvendiğin bir dr sa bi bildiği muhakkak vardır. Geç yada geçme demekle olmaz. Zaten bebeğinin sürekli takibin yapıyorsa dr bebeğinin durumuna göre ek gıda önermiştir diye düşünüyorum.

Cok gecmis olsun canm.. Baska bir doktora daha gorunseydiniz canm. Cunku salgin var. Bizim arkadsin birine de cocuk bronjit dediler baska doktora gitti sadece grip olmus demisler. İlk gittikleri doktorda hemn yatis demis. Demek istedigim yanlis tani yuzunden vucuduna bir cok ilac girmesin. Saglikli gunler diliorum canm..

işte buna da kesinlikle katılıyorum. benim sütüm bu kadar az olmasaydı asla doktoru dinleyip üç aylıkken ek gıdaya başlamazdım. mama takviyesiyle yeterli kiloyu alsaydı da dört-beş aylık olmasını beklerdim sanırım. doktor da önermezdi zaten tahminimce. ama süt konusu beklentilerime hiç uymadı malesef

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin. kendini sakın üzme. biz anneyiz. en iyi sen bakabilirsin bebişine buna emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…