- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
canım benim kız 8 eylül doğumlu. üç ayı dolduğu gün geçtim daha. çok heyecanlı bir süreç :)Günaydın arkadaşlar.bugün kontrole götürdüm kızımı 4 eylül doğumlu sadece emziriyorum Dr. Ek gıdaya geçebilirsin dedi yoğurt,meyvesuyu,sebze ve yayla çorbalarına başla dedi aranızda geçen varmı merak ettim
popişe bak ya maşallah sanaEki Görüntüle 1352411 pozisyon bu
Oncelikle gecmis olsun.Bebise bisey olunca insanda inanilmaz bir sucluluk duygusu oluyomus ufacik bisey olsa ben de senin gibi hissediyorum ama bence bu kendimize haksizlik cunku bebek bu tamamen steril bir dunya yaratamayiz boyle boyle buyuyecekler her cocuk hasta olur oyle dusun uzme kendini.Tekrar gecmis olsun.Kizlar sabah doktora geldik yatis verdi. Kolunda serum antibiyotik felan cok zoruma gidiyo iyi bakamadim kizima.
Canim yaa cok gecmis olsun uzme kendini. Seninle bi Ilgisi yok ki suclama kendini. Rabbim tez vakitte sifasini verir insallahKIzlar sabah doktora geldik yatis verdi. Kolunda serum antibiyotik felan cok zoruma gidiyo iyi bakamadim kizima.
Benimki kiz canim bu zamandan sonra alma kanguru benim sirtim agrimaya basladi bile
Canm senin yerinde olsam almam. 3 aylik oldular bile. Bir kac aya iyice harektlenip huylar degisecek sonrada oturarak oyunlar basliycak. Dedigin gibi cok teferruatli olanlar pahali. Ben oglumda cok istiordum hediye gelmisti norml fiyati uygun olanlrdan. Zaten oglumuda cok oyalamiyordu. Oglum buyuyunce kirdi tabi :) kizimda ise almadim. Onun yerine sesli oyuncaklar al bnce.
Kizlar sabah doktora geldik yatis verdi. Kolunda serum antibiyotik felan cok zoruma gidiyo iyi bakamadim kizima.
Günaydın arkadaşlar.bugün kontrole götürdüm kızımı 4 eylül doğumlu sadece emziriyorum Dr. Ek gıdaya geçebilirsin dedi yoğurt,meyvesuyu,sebze ve yayla çorbalarına başla dedi aranızda geçen varmı merak ettim
Evet ben de aynı fikirdeyim. İlk 6 ay sadece anne sütü almaları gerekiyor. Geçen hafta 3.ay kontrolüne gittik biz de, doktor daanne sütüne devam dedi ama her çocuk farklı doktor dediyse bir bildiği vardır tabikidaha erken bence canım. süt alıyosa ek gıdaya başlama şimdiden. ilk 6 ay sadece anne sütü almaları gerek çünkü
Canim bronsit baslangici demisti dun. Sabahta oksurugu artinca.doktorta bronsit olmus hastalik bronslatina inmis diye yatis verdi. Simdi serum.ve antibiyotik veriyorlar bide hava. Hastaligini.kakasindan atiyor galiba kakasini yapti hava veriyoruz diye on dk beklettim altini bi actim pisik olmis. Normalde yaim.saat beklesr pisik olmazdi. Hastaliktan galiba. Zaten bezinde lastikleri baldirlarini cok.sıkıyor iz yapio hep bezide degiatircem artik. Of ofcanım çok geçmiş olsun. üzme sakın kendini sütün gitmesin.
nesi var kızının neden yatış verdi doktor
Canim yaa geçecek bu günler. Öyle düşün. Bezi de 1 numara büyük al sıkıyosa o da pisiriyo.Canim bronsit baslangici demisti dun. Sabahta oksurugu artinca.doktorta bronsit olmus hastalik bronslatina inmis diye yatis verdi. Simdi serum.ve antibiyotik veriyorlar bide hava. Hastaligini.kakasindan atiyor galiba kakasini yapti hava veriyoruz diye on dk beklettim altini bi actim pisik olmis. Normalde yaim.saat beklesr pisik olmazdi. Hastaliktan galiba. Zaten bezinde lastikleri baldirlarini cok.sıkıyor iz yapio hep bezide degiatircem artik. Of of
benim kızım da 4 eylul doğumlu. Dr kesinlikle ek gıdaya geçme, bağırsakları midesi sindirimle zorluk geçebilir dedi. Anne sutu yettiği surece ben 5 ay dolmadan ek gıdaya geçmeyi dusunmuyorum.Günaydın arkadaşlar.bugün kontrole götürdüm kızımı 4 eylül doğumlu sadece emziriyorum Dr. Ek gıdaya geçebilirsin dedi yoğurt,meyvesuyu,sebze ve yayla çorbalarına başla dedi aranızda geçen varmı merak ettim
geçmiş olsun. inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Canim bronsit baslangici demisti dun. Sabahta oksurugu artinca.doktorta bronsit olmus hastalik bronslatina inmis diye yatis verdi. Simdi serum.ve antibiyotik veriyorlar bide hava. Hastaligini.kakasindan atiyor galiba kakasini yapti hava veriyoruz diye on dk beklettim altini bi actim pisik olmis. Normalde yaim.saat beklesr pisik olmazdi. Hastaliktan galiba. Zaten bezinde lastikleri baldirlarini cok.sıkıyor iz yapio hep bezide degiatircem artik. Of of
Canım sütünün yağlı kısmını almasını sağla. Bunu da bir memeyi tamamen bitirene kadar emzirmekle yapabilirsin. İlk gelen süt önsüt yani bebeğin susuzluğunu alıyor, sonra gelen ise daha yağlı ve kilo ile enerji almasına yarıyor. Sütünün yağlanması için proteinli şeyler ye. Et tavuk mesela. Sabahları haşlanmış yumurta ye mutlaka. Nacizane bildiklerim bunlar.Kızlar yardım lütfen. Gecen ay 400 gr almıştı bebeğim. Dr haftalık kilosuna bakalım dedi. Bugün kontrole gittik 1haftada sadece 40 gr almış. Emmesi iyi aslında gecede 2 saatte bir kalkıp emzirdim kilo alsın diye yinede sonuç böyle oldudr hemen mamaya basla dedi. Sma marka mama aldık. Ama bebeğim kesinlikle emmiyo. Tadınımı sevmedi anlamadım. Bebegime nasıl kilo aldırıcam ben. Böyle bir durum yaşayan varmı?
Tadını begenmemiş olabilir başka marka bi mama dene istersen.Kızlar yardım lütfen. Gecen ay 400 gr almıştı bebeğim. Dr haftalık kilosuna bakalım dedi. Bugün kontrole gittik 1haftada sadece 40 gr almış. Emmesi iyi aslında gecede 2 saatte bir kalkıp emzirdim kilo alsın diye yinede sonuç böyle oldudr hemen mamaya basla dedi. Sma marka mama aldık. Ama bebeğim kesinlikle emmiyo. Tadınımı sevmedi anlamadım. Bebegime nasıl kilo aldırıcam ben. Böyle bir durum yaşayan varmı?
Canım her dr ek gıda konusuna yaklaşım tarzı farklı. Bebeğin genel durumuda dr ları yönlendiriyo. Eğer güvendiğin bir dr sa bi bildiği muhakkak vardır. Geç yada geçme demekle olmaz. Zaten bebeğinin sürekli takibin yapıyorsa dr bebeğinin durumuna göre ek gıda önermiştir diye düşünüyorum.Günaydın arkadaşlar.bugün kontrole götürdüm kızımı 4 eylül doğumlu sadece emziriyorum Dr. Ek gıdaya geçebilirsin dedi yoğurt,meyvesuyu,sebze ve yayla çorbalarına başla dedi aranızda geçen varmı merak ettim
Canim bronsit baslangici demisti dun. Sabahta oksurugu artinca.doktorta bronsit olmus hastalik bronslatina inmis diye yatis verdi. Simdi serum.ve antibiyotik veriyorlar bide hava. Hastaligini.kakasindan atiyor galiba kakasini yapti hava veriyoruz diye on dk beklettim altini bi actim pisik olmis. Normalde yaim.saat beklesr pisik olmazdi. Hastaliktan galiba. Zaten bezinde lastikleri baldirlarini cok.sıkıyor iz yapio hep bezide degiatircem artik. Of of
işte buna da kesinlikle katılıyorum. benim sütüm bu kadar az olmasaydı asla doktoru dinleyip üç aylıkken ek gıdaya başlamazdım. mama takviyesiyle yeterli kiloyu alsaydı da dört-beş aylık olmasını beklerdim sanırım. doktor da önermezdi zaten tahminimce. ama süt konusu beklentilerime hiç uymadı malesefdaha erken bence canım. süt alıyosa ek gıdaya başlama şimdiden. ilk 6 ay sadece anne sütü almaları gerek çünkü
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin. kendini sakın üzme. biz anneyiz. en iyi sen bakabilirsin bebişine buna emin ol.Canim bronsit baslangici demisti dun. Sabahta oksurugu artinca.doktorta bronsit olmus hastalik bronslatina inmis diye yatis verdi. Simdi serum.ve antibiyotik veriyorlar bide hava. Hastaligini.kakasindan atiyor galiba kakasini yapti hava veriyoruz diye on dk beklettim altini bi actim pisik olmis. Normalde yaim.saat beklesr pisik olmazdi. Hastaliktan galiba. Zaten bezinde lastikleri baldirlarini cok.sıkıyor iz yapio hep bezide degiatircem artik. Of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?