Canim benimki en gec sabah 7de uyaniyo. Oyuzden erken uyutuyorum.Ben
Bence gayet normal. Gün içerisindeki aktivitesinden olabilir. Benimki günde 4-5 kere 30-45dk uyuyor. Gece ise 10da yatıp sabah 9da kalkıyor. 12de ve 5de emziriyorum, bazen değişiyor. Bu sayede günde 14 saat uyumuş oluyor ki 3 aylık bir bebek için ideal. Artık büyüyorlar, oyun oynamayı uykuya tercih ediyorlar tabiki:) ben uyumak istemiyorsa fazla zorlamıyorum alıyorum salona. Kucağımda mayışıyor bir süre sonra uykusu gelince.
Canim nem makinesi var % 40in altina dusurmuyorum. Sicaklik da 24 dereceYattığı odanın sıcaklık durumu nasıl ? Çok kuru olmasın canım kalorifer peteginin uzerine ıslak havlu koy.
Alabilirsek cisini tahlil yaptircam canim sagolMerhaba ben ekim annesiyim ama sizin forumumuzu da takip ediyorum.bu durum devam ederse doktora gidip idrar vermenizi tavsiye ederim çişini yaparken ağlıyor olabilir.oğlumu Sünnet ettirmeden önce 2 gun bu şekildeydi.sünnet ettirince hemen bitti.doktor idrar yolları enfeksiyonu başlamak üzmemiş dedi.inş.biran önce eski düzenine dönersiniz canım,
2-3 damla sirkeyi suya koyup, avuç içlerini, kasıklarını, el ayak dirsek içlerini silmeyi dene istersen. İyi geldiğini söylemişti annem. Sirke koymasan da suyla sil kurula. Hava çok soğuk kurut mutlaka. Çok geçmiş olsun, bir an önce düşer inşallah ateşiKızlar dün 4. Ay aşısını olduk. Gece saat 4ten beri 37.4 e. Kadar cikti ateşi.simdi ateşi 37ama cok halsiz ustunde tek kat ince giysi var, bez koymalimiyim acaba
Insallah canim yaa dun gece nispeten daha iyiydiCanım aynı sıkıntı dünden itibaren bizdede var uyku saatlerimiz düzenliydi iki gündür canım çıktı yanından ayrilamiyorum hemen uyanıyor memeyi ağzına veriyorum oyun yapar gibi emiyor dün gece bir buçuk saat memeyi çekemedim ağzından inşallah sıradan bir huysuzluktur...
3-4 aylıkken çok hızlı emiyorlar hiç üzülme kilo alımı normalse, göğsün yumuşuyorsa. Benimki de her seferinde 5dk emiyor sonra oyun oynuyor:)Kızlar bebişim emmeyi azalttı20dk emerdi her beslenmede. Sadece geceleri daha kısa emerdi. Şimdi gündüzleri 10dk zorla emziriyorum. Gözü hep etrafta. Emecek gibi memeyi ağzına alıyo saniyesinde tutmadan bırakıp etrafı izlemeye başlıyo. Çok yorucu olmaya başladı emzirmek. Geceler 5-7dk emiyor. Sütüm azalacak diye tedirginim. İnşallah 6 ay idare edebiliriz.
Biz de bugun asi olucaz canim kaygiliyimKızlar dün 4. Ay aşısını olduk. Gece saat 4ten beri 37.4 e. Kadar cikti ateşi.simdi ateşi 37ama cok halsiz ustunde tek kat ince giysi var, bez koymalimiyim acaba
Aynen benkmkide oyle canim. Yaklasik 1 aydir.eskiden de tas tas catlasa 10 dakika emerdi simdi 5 dakika zoooorla emiyo. Bakalim bugun saglikocaginda gorucez kilo alimini insallah cok az almamistirKızlar bebişim emmeyi azalttı20dk emerdi her beslenmede. Sadece geceleri daha kısa emerdi. Şimdi gündüzleri 10dk zorla emziriyorum. Gözü hep etrafta. Emecek gibi memeyi ağzına alıyo saniyesinde tutmadan bırakıp etrafı izlemeye başlıyo. Çok yorucu olmaya başladı emzirmek. Geceler 5-7dk emiyor. Sütüm azalacak diye tedirginim. İnşallah 6 ay idare edebiliriz.
Hay allah yaa neden canim tam gecmemis miKizlar doktpr cikis vetmrdi iki.gun daha tedavi altindayiz.
Yok canm canı çok yanmadı bizimkinin çok şükür ama, ateşi çıktı ilk defa ne yapacağımı bilemedim ben deBiz de bugun asi olucaz canim kaygiliyimInsallah cok cani yanip ates falan yapmaz
Bizim de oyle olur insallah.Canim sen surup mu verdin atesi cikinca? Kaca cikinca verdinYok canm canı çok yanmadı bizimkinin çok şükür ama, ateşi çıktı ilk defa ne yapacağımı bilemedim ben de
yok canm bu sefer bişi vermedim, giderken de geldiğimizde de. Sadece bezle kompres yaptım. Şİmdi ateşi 36.5 ama çok halsiz, ondan endişeleniyorum, saat başı emziriyorum bişi olmasın diye, ama uyurken ateşi düşüyorBizim de oyle olur insallah.Canim sen surup mu verdin atesi cikinca? Kaca cikinca verdin
ahh canim yaa daha minnaciklar tabi allah saglik versin de bunlar olmasi gereken seyleryok canm bu sefer bişi vermedim, giderken de geldiğimizde de. Sadece bezle kompres yaptım. Şİmdi ateşi 36.5 ama çok halsiz, ondan endişeleniyorum, saat başı emziriyorum bişi olmasın diye, ama uyurken ateşi düşüyor
sevgili edenas eğer herşey yolundaysa annenin kemik yapısı normalse bebek başla geliyorsa,yani normal doğuma engel teşkil edecek bir sorun yoksa tabiki normal doğum daha sağlıklı.ancak normal doğumun zor ve riskli olacağı durumda sezeryan tercih edilmeli .Bu konuda güvenebileceğin bir doktora gitmen çok önemli.Ben KARATAŞ hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanıyım.İstanbul Şişli etfal Hastanesinden geldim.Ayrıca kendi takibettiğim gebelere gebelikte oluşaçak ağrıları giderecek ,perine kaslarını esnekleştirip doğuma hazırlayıp yırtıkları azaltacak ,normal doğumu kolaylaştıracak ,idrar kaçırma ve cinsel hayat üzerine olumlu etkileri olan özel olarak eğitimini aldığım hamile platesi eğitimini ücretsiz veriyorum.Hastaneye gelirsen istersen tanışabiliriz.Ve merak ettiğin soruları daha rahat sorabilirsin .Görüşmek dileğiylekızlarrrrr bişi sorcam sizce normal doum mu sezeryan mı . ama kulaktan dolma değilde mantıklı bikarşılaştrma yapalım :)
yok canm bu sefer bişi vermedim, giderken de geldiğimizde de. Sadece bezle kompres yaptım. Şİmdi ateşi 36.5 ama çok halsiz, ondan endişeleniyorum, saat başı emziriyorum bişi olmasın diye, ama uyurken ateşi düşüyor
Aynen canım hatta ben doktora götürdüm benzer şikayetler nedeniyle. Dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi ama temiz çıktı çok şükür. Ama beninkinin kilo alımı çok düştü.son birkaç sayfada okuduğum bütün olumsuzluklar bizde de var. az emme,göğsümü bir aliıp bir bırakma, uyumama isteği,kısa kısa uyuma...demekki bu ara hepsi bir coşuyolar. acaba diş mi geliyo diye de aklıma geliyo. bol köpüklü tükürükler,eller,ni agza sokup ısırmalar, gereksiz ağlamalar...bu hafta yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?