2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bebişim emmeyi azalttı 20dk emerdi her beslenmede. Sadece geceleri daha kısa emerdi. Şimdi gündüzleri 10dk zorla emziriyorum. Gözü hep etrafta. Emecek gibi memeyi ağzına alıyo saniyesinde tutmadan bırakıp etrafı izlemeye başlıyo. Çok yorucu olmaya başladı emzirmek. Geceler 5-7dk emiyor. Sütüm azalacak diye tedirginim. İnşallah 6 ay idare edebiliriz.

[QUOTE="adi_sevda, post: 38610299, member: 184349]Slm kizlar bebegik sukur atlattti bronsiti . Dpktor yarin sabah bakalimda durumuna gore belki taburcu ederiz dedi. Cok zor bi hastalik gecirdik bebegin kucuk olmasi iyilesme suresini uzatti kollari ayaklari delik desik oldu kuzumun. Damar yolu acmak icin. Kucuk olduu icin ister istemez hareket ediyordu. Surekli tutmak zornda kaldik . Uykusuzluk yorgunluk uzuntu drtkrn bende nezle oldum. İko sise serum taktdim c vitamini almaya ozrm gosteriyorum ama hastane ortaminda pek mumkun olmadi. Allah kimsenin yavrusuna hastalik dert vermesin. Kizima gozumin onunde iskence ettiler resmen dirt kisi elinden ayagondan tutup burun tikanikligini makineyle acmaya calistilar. Oof if xok.zor yazarken bile agliyoum. Yeni yil herpimize bebislerimizle birlikte saglik.hizurli getirsin. Allahim evlatlarimizla sinamqsin bizi. İns.[/QUOTE]

Cok gecmis olsun canim. Allah bi daha yasatmasin Insallah

Canim benimki en gec sabah 7de uyaniyo. Oyuzden erken uyutuyorum.

Alabilirsek cisini tahlil yaptircam canim sagol

Kızlar dün 4. Ay aşısını olduk. Gece saat 4ten beri 37.4 e. Kadar cikti ateşi.simdi ateşi 37ama cok halsiz ustunde tek kat ince giysi var, bez koymalimiyim acaba
2-3 damla sirkeyi suya koyup, avuç içlerini, kasıklarını, el ayak dirsek içlerini silmeyi dene istersen. İyi geldiğini söylemişti annem. Sirke koymasan da suyla sil kurula. Hava çok soğuk kurut mutlaka. Çok geçmiş olsun, bir an önce düşer inşallah ateşi

Insallah canim yaa dun gece nispeten daha iyiydi

3-4 aylıkken çok hızlı emiyorlar hiç üzülme kilo alımı normalse, göğsün yumuşuyorsa. Benimki de her seferinde 5dk emiyor sonra oyun oynuyor:)

Kızlar dün 4. Ay aşısını olduk. Gece saat 4ten beri 37.4 e. Kadar cikti ateşi.simdi ateşi 37ama cok halsiz ustunde tek kat ince giysi var, bez koymalimiyim acaba
Biz de bugun asi olucaz canim kaygiliyim Insallah cok cani yanip ates falan yapmaz

Aynen benkmkide oyle canim. Yaklasik 1 aydir.eskiden de tas tas catlasa 10 dakika emerdi simdi 5 dakika zoooorla emiyo. Bakalim bugun saglikocaginda gorucez kilo alimini insallah cok az almamistir

Bizim de oyle olur insallah.Canim sen surup mu verdin atesi cikinca? Kaca cikinca verdin
yok canm bu sefer bişi vermedim, giderken de geldiğimizde de. Sadece bezle kompres yaptım. Şİmdi ateşi 36.5 ama çok halsiz, ondan endişeleniyorum, saat başı emziriyorum bişi olmasın diye, ama uyurken ateşi düşüyor

ahh canim yaa daha minnaciklar tabi allah saglik versin de bunlar olmasi gereken seyler

kızlarrrrr bişi sorcam sizce normal doum mu sezeryan mı . ama kulaktan dolma değilde mantıklı bikarşılaştrma yapalım :)
sevgili edenas eğer herşey yolundaysa annenin kemik yapısı normalse bebek başla geliyorsa,yani normal doğuma engel teşkil edecek bir sorun yoksa tabiki normal doğum daha sağlıklı.ancak normal doğumun zor ve riskli olacağı durumda sezeryan tercih edilmeli .Bu konuda güvenebileceğin bir doktora gitmen çok önemli.Ben KARATAŞ hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanıyım.İstanbul Şişli etfal Hastanesinden geldim.Ayrıca kendi takibettiğim gebelere gebelikte oluşaçak ağrıları giderecek ,perine kaslarını esnekleştirip doğuma hazırlayıp yırtıkları azaltacak ,normal doğumu kolaylaştıracak ,idrar kaçırma ve cinsel hayat üzerine olumlu etkileri olan özel olarak eğitimini aldığım hamile platesi eğitimini ücretsiz veriyorum.Hastaneye gelirsen istersen tanışabiliriz.Ve merak ettiğin soruları daha rahat sorabilirsin .Görüşmek dileğiyle

son birkaç sayfada okuduğum bütün olumsuzluklar bizde de var. az emme,göğsümü bir aliıp bir bırakma, uyumama isteği,kısa kısa uyuma...demekki bu ara hepsi bir coşuyolar. acaba diş mi geliyo diye de aklıma geliyo. bol köpüklü tükürükler,eller,ni agza sokup ısırmalar, gereksiz ağlamalar...bu hafta yordu beni

Aynen canım hatta ben doktora götürdüm benzer şikayetler nedeniyle. Dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi ama temiz çıktı çok şükür. Ama beninkinin kilo alımı çok düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…