2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kötü değil bana göre de doktor alt sınır 600gr demişti gecede 3 saati geçirme emzirmek için demişti bakalım bu ay böyle yaptım bi değişiklik oldu mu göreceğiz :) göğüslerim çatladı kanadı yavrum kanlı emdi geçene kadar sonra da mastit oldum antibiyotik kullanıyorm hala bitmedi o yüzden artık en ufak bi strese tahammülüm kalmadı :)

Yok yok bişi olmaz inş.
Bende mastit oldum iğrenç bişi.

Yok yok bişi olmaz inş.
Evet hemde bi iki saat içinde oldu desem anlayamadım bile çok zonkladı şimdi antibiyotikle baya geçti gibi işallah bida olmaz kimse olmasın hatta sen de antibiyotik mi kullandın bide sonrasında sütünde herhangi bi değişiklik oldu mu acaba

aynen canım ikinci dönem başlıyorum ben de. Umarım dördüncü ayda iyi kilo almış olur. o dediğin bitkilerden ben de içiyordum ama humana daha kolayıma geldi. Şimdi bi de lactamile başladım bakalım.

Canım ben mastit oldum. Hastane sağdılar. Biraz hafifledi.doğumdan sonra 5. Gün oldum. Kızım ememedi. Sonra doğum depresyonunada girdim emziremeyince. Kesildi benim sütümhiç kalmadı

Benimkide çok istahsıx cnm. Zaten zorla yediriyodım onuda kusuyodu inek sütü alerjisiymiş koca ayda 300 gr aldı. Bu ay umutluyum bakalım.
Birde ek gıdaya geçtik o dahada kabus. Herseyi reddediyo

Keçi Sütlü mama denemene canım TADI da aynı anne sütü gibi gölden goat

Benimki de çok huysuz bugün enfeksiyondan desem dün bile gayet iyiydi. El kadar bebek antibiyotik mi ağır geldi acaba ama ilac olmadan da geçmez ki. Yavrum iyilessin bi an once. Kalbim ağrıyo

Bizde de hafif enfeksiyon çıktı ama Dr su ver dedi antibiyotik önermedi.

Canım ben mastit oldum. Hastane sağdılar. Biraz hafifledi.doğumdan sonra 5. Gün oldum. Kızım ememedi. Sonra doğum depresyonunada girdim emziremeyince. Kesildi benim sütümhiç kalmadı
İlk hafta benim de bi göğsüm öyle olmuştu ben de hastanedeki elektrikli makineyle sağmıştım geçen hafta daha kötü oldu ultrasonda biraz iltihap çıktı antibiyotik verdi doktor şimdi baya toparladım olsun herşeyde bi hayır vardır üzülme

Peynir gibiyse merak etme dedi bizim aile hekimi, ki herkes öyle diyor, yediği yarıyormuş peynir gibi olunca. Tabi dr. gitmekte yarar var, burada iyi bir dr. bulamadığım için kendimce çareler arıyorum ben de. Tabi bir de senin gibi delik deşik etmlerinden rahatsızım

Yok yok bişi olmaz inş.
Çok şükür mastit geçti iki üç hafta n
Mastit evet iğrenç ama geçiyor, bebeğinin sütünü tam bitirirse ki o günler yakındır merak etme o zaman mastit diye bişi kalmayacak, bol bol emzir ki süt kalmasın, emziremiyorsan pompala, doktor demiştir zaten. Ben bazen banyoda iyice sağıyordum kalanını da bebeğime emziriyordum ya da pompalıyordum öyle geçti çok şükür. ben iki kere ant5ibiyotik kullandım. Sütte herhangi bir değişiklik olmuyor merak etme

Bu ara evet sütü daha iyi bitiriyor göğüslerim tam boşalmaya başladı ya da süt aynı ama mideleri büyüdü sana da geçmiş olsun işallah bidaha yaşamayız

Bir ay onceye kadar ben de dert etmiyodum fazlasini cikariyo dedi ama o zaman aglamiyodu cikarirken. Simdi onu kusana kadar agliyo sonra bisey olmamis gibi rahatliyo. Hatta bazen emzirir emzirmez peynir cikariyo normalde temiz sut cikarmasi lazim. Tahminime gore bi onceki emdigi sut geliyo nasi oluyosa. 3saatte bir emziriyorum nasi hala duruyo midesinde anlamiyorum. Yarina randevu aldim bi sonuc aliriz ins

Kızlar benim iznim de bittiiiii yarın işbaşı yapıyorum. 1. Dönem sonuna kadar annemle babam geldi memleketten.onlar bakıcaklar. 2. Döneme bakıcı aramaya başladım bende. Ama insanın çok zoruna gidiyo. Annem saolsun Allah başımdan eksik etmesin ama bebeiişimi bırakıp gitmek de hiiçççç istemiyorum.

Bebişimin gelişimine gelince 10gün sonra 4 ay bitiyo. Aguluyo. Oyun halısında oyuncaklara asılıyo ağzına alnaya çalışıyor. İzindeyken tek işim bebeğimdi. Akşama kadar konuşuyorduk oyunlar oynuyorduk. O yüzden biraz geveze oldu sanırım. Hele bide kucak istediği ama bizim almadığımız zamanlar var ki :))) nasıl protesto ediyo nasıl söyleniyo şaşkınlıkla dinliyoruz

Allah herkesin bebeğine sağlık, huzur, mutluluk ve bol bol gülücük versin

Kızı bebeği olan anneler
bişi sorucam size. Bebeğinizin altını temizlerken kukusunun içini de siliyor musunuz yani baya şu iç kısımlarını? Bana cok derin geliyo oralar korkuyorum ellemeye. Ama şimdi enfeksiyon oldu diye iyice temizliyim diye uğraşıyorum siz nası yapiyosunuz ben ıslak pamukla siliyorum bayadir

Canım iyi dileklerin için saolasın. Umarım çok iyi bir bakıcı bulabilirsin. Ben de ikinci dönem için bakıcı araştırıyorum.

Canım ben siliyorum sonrada kremliyorum. Bi gun durup ertesi gun mutalaka banyo yaptırıyorum.

Canım ben siliyorum sonrada kremliyorum. Bi gun durup ertesi gun mutalaka banyo yaptırıyorum.
Canim ama baya vajinasi yani oralar krem içine kacmiyo mu. Ben de gunasiri komple yikiyorum zaten ama oralara kadar ulaşmıyodur heralde su. Off çok kafam karıştı canım biraz açıklar mısın

Kızlar bugün ilk defa bebegimi kendim yikadim yani tamamen ben yikadim. 40ndan sonra annemle yikiyordum ben yikiyordum annem su dokuyodu. Bugunde hastaa oldu annem bana bi cesaret geldi cok sukur yikadim. Ben memleketteyim kuvetimiz yok burda legende yikiyoruz icine havlu koyup konforlu yapiyoruz biraz. Bizim oglanda yikanmayi cok seviyo ustunun cikarilmasinida. Ama giyinmeye baslarken feryat figan
Neyse cok mutlu oldum:) Sevgiyle kalin

Canım iç kısmı derken dudaklarının oldugu yeri herzaman güzelce temizlerim.iç kısmı yani herzaman temizliyorum ama kızlık zarı olan delikli kısma dokunmuyırum. Zateb dudaklarının oldugu kısmı sağlı sollu tenizlemen gerek krem , kaka hersey kaçıyo oraya. Bende korkuyordum dr korkma sil dedi. Temizliyorum bende.

Canim ama baya vajinasi yani oralar krem içine kacmiyo mu. Ben de gunasiri komple yikiyorum zaten ama oralara kadar ulaşmıyodur heralde su. Off çok kafam karıştı canım biraz açıklar mısın
Dudaklarının iç kısmına çok krem sürmeyin. O delikli yerede kaçmasın. Hatta kasıklara dogru kremlemenixi tavsiye ederim. Bende bol bol kremliyordum. Sonra orda yapışıklık oldu. Dr açtı. Kremlerden dolayı yapıştıgını söyledi.

Bende haftaya işe başlıyorum.
Çok zor bişi.
Saatlerce kızımdan uzak durucam ve kim olursa olsun anne gibi olamaz ki.
Kim bzim kadar konuşur ilgilenir,
Ama çalışmayada mecburuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…