Canım yorgunluk vardır küçük vücudu neleri kaldırdı sonuçta. Yorgun halsiz olablilr anne sütüyle inşallah kendini toplucaktir bence .Bu arada kizlar hast. Den cktik cikali kizim hic gulmuyo konusmuyo karsinda yapnadigimiz sebeklik kalmadi ama bakio sadece tepki vermio. Hast. Konusurdu gulerde hemsirelere cilve yapardi simdi yok cok az konuyuyo nerdeyse butun gun bi kerr aguluyo. Neden boyle okdu acaba
Valla canım ben kmsei WWE almiyorum . hastalığı benim küçük bedenli yawrum cekicek.herkes mışıl mışıl uyucak. Kimse benim çocuğundan mühim değil küçük bebekli eWE gelmeleri de bana saçma gelio . he yaz olur başka . cam pencere açık sereserpe. Ben korkuyorum . hele bronşit davasına ne kalabalığa sokuorum ne dışarı cikariirum . nede kimyasal oda parfümü benim parfumum nede kokulu yer silme malzemeleri kullanıyorum. Çok şükür hic hasta olmadık masslalahh allahima şükür hamd olsun. Hasta olanlara da allah şifa versin yaa ooff çok zor . bende gazdan cktim . yetti.Canım inş bişi olmayacak merak etme.
Bu yüzden küçük çocuklu misafir geleceği zaman korkuyorum.
Canim cok iyi yapiorsun. Bronsitten bir hafta hast. Yattik nekadar kotu bikemezsin bebegimin cigliklari hala kullaklarimda ceken bilir. Minnacik bebege gunde 4-5 tane serum ilac taktilar. Burnu acilsin diye makineyle burnunu temizlediker icine ince hortum soktular. Hatirlamak bike istemiorum. Suanda benden baskasini yanina yaklastirmiom. Bende maske takiomValla canım ben kmsei WWE almiyorum . hastalığı benim küçük bedenli yawrum cekicek.herkes mışıl mışıl uyucak. Kimse benim çocuğundan mühim değil küçük bebekli eWE gelmeleri de bana saçma gelio . he yaz olur başka . cam pencere açık sereserpe. Ben korkuyorum . hele bronşit davasına ne kalabalığa sokuorum ne dışarı cikariirum . nede kimyasal oda parfümü benim parfumum nede kokulu yer silme malzemeleri kullanıyorum. Çok şükür hic hasta olmadık masslalahh allahima şükür hamd olsun. Hasta olanlara da allah şifa versin yaa ooff çok zor . bende gazdan cktim . yetti.
Massallah senin bebisine . Bizimki biraz tembel galiba . Gerci hast. Yeni ciktik bebegimin hali yok kendini toplasin doner ins. Yuzustu yatip sirt ustumu donuyo . Ypksa tersimiMrb anneler uzun zamandir yazamadim. Bebis buyuyor malum nasil gidiyor donmeye basladi benimki cok komik donuyoerken diyor cevremdekiler ama bilemiyorum ki
Haha aynen canım benimki de kahkaha atmaya calisirken oluyo hep hickirikbizim bıdığı hıçkırık tutunca o kadar uzun sürüyor ki. doktor limon verebilirsin demişti ama hep korktum vermedim. bugün dayanamadım çünkü çok sinir oluyor kendi hıçkırığınalimonu bir yalıyor ki görmeniz lazım kızlar bu bebişler çok komik ya bir de elimi tutup limonu daha da sokuyor ağzına tam şapşik. ben sevmez sanmıştım halbuki. ağlar diye korkuyordum. hıçkırık anında geçti
benimki dönmeye çalışırken altta kalan kolunu düzeltemiyor ve mecburen geri yatıyorMrb anneler uzun zamandir yazamadim. Bebis buyuyor malum nasil gidiyor donmeye basladi benimki cok komik donuyoerken diyor cevremdekiler ama bilemiyorum ki
geçmiş olsun canım şurup hemen toparlar inşallah bebeğinikızım idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızlar:eşim doktorla konuşmuş.şurup yazmış. 2ml sabah ve akşam 10 gün boyunca içecekmiş. 14. günün sonunda tekrar tahlile gidecekmişiz ... Çok üzüldüm yaa zaten kilo alamamasında vardı bi sebep. İyice çöktüm ben bu hafta
inşallah canım çok sağol.geçmiş olsun canım şurup hemen toparlar inşallah bebeğini
Canim bozma moralini hangi ilacı verdi Dr? Benimki de 2 gündür tedavi oluo biliyosun dimi. Benimki de bu ay az almıştı kilokızım idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızlar:eşim doktorla konuşmuş.şurup yazmış. 2ml sabah ve akşam 10 gün boyunca içecekmiş. 14. günün sonunda tekrar tahlile gidecekmişiz ... Çok üzüldüm yaa zaten kilo alamamasında vardı bi sebep. İyice çöktüm ben bu hafta
canım durumunu biliyorum başına gelince daha iyi anladım. Eşim telefonla konuşmuş ilacı daha almamış, akşama söylerim adını. Sen idrarın kokusundan anlamıştın değil mi? Bu durum altlarını iyi temizlememekten mi kaynaklanıyor acaba? Sen ne gibi şeylere dikkat ediyorsun? Çok soru sordum biliyorum ...Canim bozma moralini hangi ilacı verdi Dr? Benimki de 2 gündür tedavi oluo biliyosun dimi. Benimki de bu ay az almıştı kilo
Bikac dakika emzirince gecer canim. Tecrubeyle sabittir. Onemli olan yutkunmalarini saglamak. Kendi kendilerine yutkunamiyolar cunku. Internette okumustum gercekten kesiliyo emzirince. Limon farkli bi tat yutkunmayi sagladigi icin geciyo hickirik. Benim oglum da 25dk falan hickirir bazen. Limon cok asitli bisey midesine zarar verebilirbizim bıdığı hıçkırık tutunca o kadar uzun sürüyor ki. doktor limon verebilirsin demişti ama hep korktum vermedim. bugün dayanamadım çünkü çok sinir oluyor kendi hıçkırığınalimonu bir yalıyor ki görmeniz lazım kızlar bu bebişler çok komik ya bir de elimi tutup limonu daha da sokuyor ağzına tam şapşik. ben sevmez sanmıştım halbuki. ağlar diye korkuyordum. hıçkırık anında geçti
benimki karnını doyurunca hıçkırıyor genelde ve karnı tokken memeyi tekrar hayatta almaz açken bile zor veriyorum :) su bile almıyor zilli doyuncaBikac dakika emzirince gecer canim. Tecrubeyle sabittir. Onemli olan yutkunmalarini saglamak. Kendi kendilerine yutkunamiyolar cunku. Internette okumustum gercekten kesiliyo emzirince. Limon farkli bi tat yutkunmayi sagladigi icin geciyo hickirik. Benim oglum da 25dk falan hickirir bazen. Limon cok asitli bisey midesine zarar verebilir
canimsirtustu yatarken patt yuz ustu donuyo bi sure kaliyo sonra agliyo :) yakkinda donerler benimki biraz erkenci galiba 30 eylul dogumlu tam 30 aralikta dondu yani 3 aylikken :)Massallah senin bebisine . Bizimki biraz tembel galiba . Gerci hast. Yeni ciktik bebegimin hali yok kendini toplasin doner ins. Yuzustu yatip sirt ustumu donuyo . Ypksa tersimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?