• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızı bebeği olan anneler
bişi sorucam size. Bebeğinizin altını temizlerken kukusunun içini de siliyor musunuz yani baya şu iç kısımlarını? Bana cok derin geliyo oralar korkuyorum ellemeye. Ama şimdi enfeksiyon oldu diye iyice temizliyim diye uğraşıyorum siz nası yapiyosunuz ben ıslak pamukla siliyorum bayadir
Canim nen nette dinledim kutusunun ic kisminda beyszliklar olurmus onlari silmemek lazim . Cok ic kisimlara inmeden yuzeuden temizlemek lazimmis. Cok kurcalama bence.

Bu arada kizlar hast. Den cktik cikali kizim hic gulmuyo konusmuyo karsinda yapnadigimiz sebeklik kalmadi ama bakio sadece tepki vermio. Hast. Konusurdu gulerde hemsirelere cilve yapardi simdi yok cok az konuyuyo nerdeyse butun gun bi kerr aguluyo. Neden boyle okdu acaba

Bu arada kizlar hast. Den cktik cikali kizim hic gulmuyo konusmuyo karsinda yapnadigimiz sebeklik kalmadi ama bakio sadece tepki vermio. Hast. Konusurdu gulerde hemsirelere cilve yapardi simdi yok cok az konuyuyo nerdeyse butun gun bi kerr aguluyo. Neden boyle okdu acaba
Canım bebeklerde bizim minyatür hallerimiz.
Bende hastanede tedavi görsem hem sıkılırdım hem yorulurdum.
Geçici bişidir.

Canim nen nette dinledim kutusunun ic kisminda beyszliklar olurmus onlari silmemek lazim . Cok ic kisimlara inmeden yuzeuden temizlemek lazimmis. Cok kurcalama bence.
Hıh işte orayı diyorum canım ben
Ama ben bugün sildim orayı kulak copuyle kötü mü yaptım yaa bişi olmaz inşallah :(

Canim cok normal yavaş yavaş toparlicak minnos

Canim ama baya vajinasi yani oralar krem içine kacmiyo mu. Ben de gunasiri komple yikiyorum zaten ama oralara kadar ulaşmıyodur heralde su. Off çok kafam karıştı canım biraz açıklar mısın
Canım dediğin gibi baya iç kısımlar. Ilk başta oralar çok hassas oldugu için pek açıp silmiyordum. Fakat kaka yapınca bazen oranın içine de girdiğini farkettim. Doktora danenıştım. Oranın iç kısmının kenarlarını silebilirsin dedi. Ben her bez değişimde olmasa bile genelde içini siliyorum fazla bastırmadan çok nazikçe. kızaıklık olmasın diye mustela kremini suruyorum çok az. Eşimle çocugu yıkarkende oranın içini eşim iyice açıyor ve bende bol su döküp yıkıyorum.

Çok önemli bir not düşeyim. Idrar yaptıgı kısımın bazen bir kısmı kapanıyor. Geçen kontrole gittiğimizde doktor orayı açtı. Arada oranın içini açıp kapanmışmı diye kontrol et. Eger kapanmışsa açmak lazım.

Kızı bebeği olan anneler
bişi sorucam size. Bebeğinizin altını temizlerken kukusunun içini de siliyor musunuz yani baya şu iç kısımlarını? Bana cok derin geliyo oralar korkuyorum ellemeye. Ama şimdi enfeksiyon oldu diye iyice temizliyim diye uğraşıyorum siz nası yapiyosunuz ben ıslak pamukla siliyorum bayadir
Canım ben bebeğim doğumundan itibaren hep ılık suya pamuk ıslatıp siliyorum sonra kuru pamukla kurulayip bepanten sürüyorum içini 15 günde bir siliyorum beyazlıları alıyorum önce etrafı temizledikten sonra yapıyorum. Her seferinde yapmıyorum mikrop kapmasin diye

Canım dediğin gibi baya iç kısımlar. Ilk başta oralar çok hassas oldugu için pek açıp silmiyordum. Fakat kaka yapınca bazen oranın içine de girdiğini farkettim. Doktora danenıştım. Oranın iç kısmının kenarlarını silebilirsin dedi. Ben her bez değişimde olmasa bile genelde içini siliyorum fazla bastırmadan çok nazikçe. kızaıklık olmasın diye mustela kremini suruyorum çok az. Eşimle çocugu yıkarkende oranın içini eşim iyice açıyor ve bende bol su döküp yıkıyorum.

Çok önemli bir not düşeyim. Idrar yaptıgı kısımın bazen bir kısmı kapanıyor. Geçen kontrole gittiğimizde doktor orayı açtı. Arada oranın içini açıp kapanmışmı diye kontrol et. Eger kapanmışsa açmak lazım.
Çok sağol canım bn de iç dudaklarını silerdim ama o kıvrımlar korkuyodum açıkçası. Ama artık siliyorum ıslak pamukla sonra kurulayip bepanthol sürüyorum. Yaa sizin doktorlarıniz ne kadar ilgili ben Elazığ'dayim burdaki medical parktaki 7 çocuk drunun 7sine de gittik hicbirinden memnun kalmadığımiz için. Ama biri bile bezini açıp bakmadı!

Canım nasıl bezini açmıyorlar ayda bir kez doğum yapmak zorunda kaldığım araştırma hastanedine götürüyorum. Orada doğdu prenatüre polk. Ama devlet hastanesi sonuçta ve tüm doktorlar bezini açıyorlar. Rutin birsey. Çok ilginçmiş o medikalpark

Canım nasıl bezini açmıyorlar ayda bir kez doğum yapmak zorunda kaldığım araştırma hastanedine götürüyorum. Orada doğdu prenatüre polk. Ama devlet hastanesi sonuçta ve tüm doktorlar bezini açıyorlar. Rutin birsey. Çok ilginçmiş o medikalpark
Aynen canım aşırı uyuz oldum yarın şikayet edicem sağlık bakanlığına

Kızlar ben prima premium kullanıyordum ama hem içindeki o vıcık vıcık maddeden huylandım hem de kaka yaptığında ara sıra belinden taşırıyordu bende huggies ile ilgili iyi şeyler okumuştum onu denedim ama bilmiyorum bi garip geldi.. Huggies kullanan varsa fikirlerinizi alabilir miyim?

Annelik zor ama çalışan anne olmak daha zor. Yani psikolojik açıdan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz vicdanlı bakıcılar bulabiliriz.

Annelik zor ama çalışan anne olmak daha zor. Yani psikolojik açıdan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz vicdanlı bakıcılar bulabiliriz.
aminnnn inşallah canım. Bebişlerimiz için inş çok iyi bakıcılar bulabiliriz. Bende çok üzülüyorum çalışmaya başlayacagım için ama mecbur çalışmak zorundayız :(

Kızlar ben prima premium kullanıyordum ama hem içindeki o vıcık vıcık maddeden huylandım hem de kaka yaptığında ara sıra belinden taşırıyordu bende huggies ile ilgili iyi şeyler okumuştum onu denedim ama bilmiyorum bi garip geldi.. Huggies kullanan varsa fikirlerinizi alabilir miyim?
Ben kullaniyorum huggies canim cokta memnunum diger bezlere gore daha kucuk geldi bana bebegin kiloluysa bir numara buyuk alabilirsin sikmamasi acisindan

Bizimde geçen gün dedemiz hediye bez almış ama premıum care kullandığımı bilmiyordu prima aktif bebek almış yeşil paketli bana iyi gibi geldi daha yeni kullanmaya başladım ama dediğin gibi bizimde kaka bele kadar çıkıyordu bunda hiç çıkmadı daha istersen bide aktif bebeği dene canım

Bir ay onceye kadar ben de dert etmiyodum fazlasini cikariyo dedi ama o zaman aglamiyodu cikarirken. Simdi onu kusana kadar agliyo sonra bisey olmamis gibi rahatliyo. Hatta bazen emzirir emzirmez peynir cikariyo normalde temiz sut cikarmasi lazim. Tahminime gore bi onceki emdigi sut geliyo nasi oluyosa. 3saatte bir emziriyorum nasi hala duruyo midesinde anlamiyorum. Yarina randevu aldim bi sonuc aliriz ins
İnşallah iyileşir bebişin

Bizimde geçen gün dedemiz hediye bez almış ama premıum care kullandığımı bilmiyordu prima aktif bebek almış yeşil paketli bana iyi gibi geldi daha yeni kullanmaya başladım ama dediğin gibi bizimde kaka bele kadar çıkıyordu bunda hiç çıkmadı daha istersen bide aktif bebeği dene canım
Ben de uzun zamandır prima aktif bebek kullanıyorum. Eskiden kakası çoğu zaman çıkardı bezinin dışına ama şimdi kaka yapamadığı için çıkmıyor. Ama geceleri çişini iyi tutuyor diyebilirim. tavsiye ederim

Kızı bebeği olan anneler
çok derin silmeye ben de korkuyorum yaa

Back
X