Canım hangi vitamini kullanıyorsun?Canim d vit veriyorum klasik saglikocagindan verdikleri. Ben kendim vitamin kullanıyorum. Belki geciyodur sutumden saçlarım falan hiç dokulmuyo ise yarıyo sanırım
Sadece anne sütü alıyor ama... Yine de olabilir mi acaba?Gecmis olsun canim.Arkadaslar yesil kaka ve kakada kan cok yemenin de belirtisi olabilirmis.
Evet anne sutu alan bebekler icin zaten soyledigim.Sadece anne sütü alıyor ama... Yine de olabilir mi acaba?
Alla alla açlıktan mı uyanıyo acaba. Dene bakalım canım. Biberon aliyosa onla ver tabi daha kolay olur. Yarın uykusunu yaz canım bi fark olacak mı acabaArkadaşlar şimdi doktordan geldim kan ilacını önermedi 6. Ayda kan tahlili yaparız ona göre veririz dedi. Hamilelikte zaten gerekli vitaminleri kan ilaçlarını kullandıgimiz için gereksizmis. Birde gece çok sık uyandığı için sadece geceleri yatmadan mama takviyesi yapacağım yeteri kadar dinlenemedigim için sütüm azalmıştı hiç süt kalmamasindan gunde bir mama iyidir. Mamayı biberonlami vereyim kaşıklamı arada kaldım
Tamam canım doktorun dediği öyle ek gıdalara erken 6 ay olmadan bişey verme dedi farklı reaksiyonlar gösteriyor erken başlamak 6. ayda daha risksizmişAlla alla açlıktan mı uyanıyo acaba. Dene bakalım canım. Biberon aliyosa onla ver tabi daha kolay olur. Yarın uykusunu yaz canım bi fark olacak mı acaba
ben bir haftadır evde tutuyorum ama yarın vereceğim yeterince araştırdım :)hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. bugün aşımızı yaptırdık. bir de demir damlası verdi hemşire. fakat kararsızım kullanıp kullanmamakta. siz ne düşünüyorsunuz. veriyor musunuz damlayı?
çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirKanlı kakadan sonra bugün de ishal oldu kuzum. Gastrolojiye gideceğiz bugün. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Gastroda neler yapılıyor gidenler yazabilir mi? Neye bakılıyor?
eşlere demesi kolay tabi benimki de diyor :) ben ilki büyümeden düşünmüyorum dört beş yaşına bir gelsin deSlm kizlar . Bebislerinize zeytinyagi iciriyormusunuz. Herkes 3-4 damla ver iyi olur diyorlar. Hakiki zeytinyagi ama. Benim kizimdan sabah cok fazla kustu balgamli. Burbundada hirilti var. Korkmaya basladim. On gun oldu hast. Cikali ibs. Tekrarlamaz bronsiti. Acaba usuttumu diyorum ama sicacik ev diyorum. Tek basina cocuk bakmak ne zormus ya. İlk bebegim butum gunum ona bakmakla geciyor yemek yemeye firsat bulamiorum. İkinci bebek oldugunda ne yapacam. Esim iki yasina gelsin yapariz diyo. Ama ben tek basina ikisine nasil bakacam diye korkuyorym. Uc cocuklu iki cocuklu anneleri tebrik ediyorum. Hic kolay degil
bizim doktor bir ay vereceğiz sonra ara vereceğiz zaten altıncı ayda tathlil olacak dedi. ferro zinc yazdı onun içinde paraben yok zannediyorumCanim senin kararın ama ben vermeyi düşünmüyorum. Zaten kan ilacinin ihtiyaç olursa verilecegini düşünüyorum. 6. Aydan sonra keçiboynuzu pekmezi veririm bi kaşık en azından dogal
evet damakları dişleri temizlemek gerekiyor sonrasındaBen de cok yazi okudum bu konu hakkinda kendi adima vermeyi dusunmuyorum ayrica disi olan bebekler kullanirken dise degdirmesin leke yapiyomus.Bir de yine kullananlar icinde demir oldugu icin oksitleniyomus acilan siseyi 1 aydan fazla kullanmayin.
Aslında çalışmayıp bebeğimi kendim büyütebiliyor olmam çok büyük bir ayrıcalık bu zamanda çok az insanın böyle bir şansı oluyor ama çook uzun bir çalışma hayatından sonra tamamen çocuk odaklı bir hayat bazen kaçış noktalarını cazip hale getirebiliyor. Çalışmanın tek avantajı zaten en azından işe gittiğinde farklı bir ortam farklı insanlar ve konular olması ve hayatın rutinden kurtulmuş olmasıdır bence :)öyle deme ya şimdi de keyifli benceşahsen ben işe başlamayı hiç istemiyorum keşke hep evde kızımla olsam
Katı gıdaya daha başlamadım mama takviyesi yaptığım için annem biraz su ver kaşıkla dedi ama mümkün değil almıyor kaşığı diliyle itiyor ek gıdaya başlayınca ne olacak bilmiyorumSelam kızlar ek gıdaya başlayan var mı? Ben bi 5 gün sonra elma ile başlayacağım bakalım inş beğenir tadını sütüm çok yok gece ve öğlen 12y kadar yetiyor sonrasında mama takviye yapıyorum bu yüzden doktorumuz başlayalım dedi başlayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bir de diyete başlayan var mı benim 10 kilo fazla m var ekmeği makarna ve pilavı kestim bakalım gitcek mi kilolar bekliyorum :) yaz gelse de bebislerimiz i alıp parka bahçeye gitsek yürüyüş yapsak ben ankaradayim hava buz bir yere kipirdayamiyorun malesef
Bakicam canım o senin damlayabizim doktor bir ay vereceğiz sonra ara vereceğiz zaten altıncı ayda tathlil olacak dedi. ferro zinc yazdı onun içinde paraben yok zannediyorum
Slm kizlar . Bebislerinize zeytinyagi iciriyormusunuz. Herkes 3-4 damla ver iyi olur diyorlar. Hakiki zeytinyagi ama. Benim kizimdan sabah cok fazla kustu balgamli. Burbundada hirilti var. Korkmaya basladim. On gun oldu hast. Cikali ibs. Tekrarlamaz bronsiti. Acaba usuttumu diyorum ama sicacik ev diyorum. Tek basina cocuk bakmak ne zormus ya. İlk bebegim butum gunum ona bakmakla geciyor yemek yemeye firsat bulamiorum. İkinci bebek oldugunda ne yapacam. Esim iki yasina gelsin yapariz diyo. Ama ben tek basina ikisine nasil bakacam diye korkuyorym. Uc cocuklu iki cocuklu anneleri tebrik ediyorum. Hic kolay degil[/QUOTEAynen ögle ben ikinciyi kesinlikle istemiyorum Allah birden fazla çocuğu olana yardım etsin
ek gıdaya geçince su çok önemli canım içmesi lazımKatı gıdaya daha başlamadım mama takviyesi yaptığım için annem biraz su ver kaşıkla dedi ama mümkün değil almıyor kaşığı diliyle itiyor ek gıdaya başlayınca ne olacak bilmiyorum
bana da haber et canımBakicam canım o senin damlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?