2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar şimdi doktordan geldim kan ilacını önermedi 6. Ayda kan tahlili yaparız ona göre veririz dedi. Hamilelikte zaten gerekli vitaminleri kan ilaçlarını kullandıgimiz için gereksizmis. Birde gece çok sık uyandığı için sadece geceleri yatmadan mama takviyesi yapacağım yeteri kadar dinlenemedigim için sütüm azalmıştı hiç süt kalmamasindan gunde bir mama iyidir. Mamayı biberonlami vereyim kaşıklamı arada kaldım

Alla alla açlıktan mı uyanıyo acaba. Dene bakalım canım. Biberon aliyosa onla ver tabi daha kolay olur. Yarın uykusunu yaz canım bi fark olacak mı acaba

Alla alla açlıktan mı uyanıyo acaba. Dene bakalım canım. Biberon aliyosa onla ver tabi daha kolay olur. Yarın uykusunu yaz canım bi fark olacak mı acaba
Tamam canım doktorun dediği öyle ek gıdalara erken 6 ay olmadan bişey verme dedi farklı reaksiyonlar gösteriyor erken başlamak 6. ayda daha risksizmiş

Bu arada birşey keşfettim.decavit benim sütümü çok arttırıyor. Humanayı rezenyi falan hep bıraktım.decavit yetiyor. Hatta öyle arttı ki iki kere mastitin kıyısından döndüm.faxla geliyomuş ememedi bebiş. Günaşırı içiyorum artık.

hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. bugün aşımızı yaptırdık. bir de demir damlası verdi hemşire. fakat kararsızım kullanıp kullanmamakta. siz ne düşünüyorsunuz. veriyor musunuz damlayı?
ben bir haftadır evde tutuyorum ama yarın vereceğim yeterince araştırdım :)

eşlere demesi kolay tabi benimki de diyor :) ben ilki büyümeden düşünmüyorum dört beş yaşına bir gelsin de

Canim senin kararın ama ben vermeyi düşünmüyorum. Zaten kan ilacinin ihtiyaç olursa verilecegini düşünüyorum. 6. Aydan sonra keçiboynuzu pekmezi veririm bi kaşık en azından dogal
bizim doktor bir ay vereceğiz sonra ara vereceğiz zaten altıncı ayda tathlil olacak dedi. ferro zinc yazdı onun içinde paraben yok zannediyorum

Ben de cok yazi okudum bu konu hakkinda kendi adima vermeyi dusunmuyorum ayrica disi olan bebekler kullanirken dise degdirmesin leke yapiyomus.Bir de yine kullananlar icinde demir oldugu icin oksitleniyomus acilan siseyi 1 aydan fazla kullanmayin.
evet damakları dişleri temizlemek gerekiyor sonrasında

Selam kizlar.. Hasta bebislere acil sifalar. Benim kizim bugun ilk dönüsünü yapti. Nasil mutlu oldum. Benim ikinci cocugum ama yine oglumdaki gibi heycan yaptim. MasAllah diyim benimle gulucukler hatta kahkaha atmaya bayiliyor. Eller surekli agizda. Ay birde abisiyle oyunlar yapiyorlar tam sipalar yaa.. Haftaya asimiz var. Bakalim kilo durumumuz nasil. Ama iki gundur kaka yapmadi ilk defa boyle oldu kafam ona takildi.. Umarim biran once yaparda rahat bi nefes alirim.

öyle deme ya şimdi de keyifli bence şahsen ben işe başlamayı hiç istemiyorum keşke hep evde kızımla olsam
Aslında çalışmayıp bebeğimi kendim büyütebiliyor olmam çok büyük bir ayrıcalık bu zamanda çok az insanın böyle bir şansı oluyor ama çook uzun bir çalışma hayatından sonra tamamen çocuk odaklı bir hayat bazen kaçış noktalarını cazip hale getirebiliyor. Çalışmanın tek avantajı zaten en azından işe gittiğinde farklı bir ortam farklı insanlar ve konular olması ve hayatın rutinden kurtulmuş olmasıdır bence :)

Katı gıdaya daha başlamadım mama takviyesi yaptığım için annem biraz su ver kaşıkla dedi ama mümkün değil almıyor kaşığı diliyle itiyor ek gıdaya başlayınca ne olacak bilmiyorum

A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…