2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. bugün aşımızı yaptırdık. bir de demir damlası verdi hemşire. fakat kararsızım kullanıp kullanmamakta. siz ne düşünüyorsunuz. veriyor musunuz damlayı?

hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. bugün aşımızı yaptırdık. bir de demir damlası verdi hemşire. fakat kararsızım kullanıp kullanmamakta. siz ne düşünüyorsunuz. veriyor musunuz damlayı?
Ben vermiyorum canım vermicem de. Biz kremini şampuanini hatta kendi kozmetigimizi bile parabensiz seçerken yavruma damla damla paraben iciremem

Slm kizlar . Bebislerinize zeytinyagi iciriyormusunuz. Herkes 3-4 damla ver iyi olur diyorlar. Hakiki zeytinyagi ama. Benim kizimdan sabah cok fazla kustu balgamli. Burbundada hirilti var. Korkmaya basladim. On gun oldu hast. Cikali ibs. Tekrarlamaz bronsiti. Acaba usuttumu diyorum ama sicacik ev diyorum. Tek basina cocuk bakmak ne zormus ya. İlk bebegim butum gunum ona bakmakla geciyor yemek yemeye firsat bulamiorum. İkinci bebek oldugunda ne yapacam. Esim iki yasina gelsin yapariz diyo. Ama ben tek basina ikisine nasil bakacam diye korkuyorym. Uc cocuklu iki cocuklu anneleri tebrik ediyorum. Hic kolay degil

Canim aynen öyle gündüz oyundu sohbetti emmiyo. geceye aç kurt gibi dakka başı emiyo yaa abartmiyorum saate bir uyanıyo. Likir likir da içiyo o kadar emmeye kusmasi lazım ama dediğin gibi gece dolduruyo depoyu. Dün zorla dayadm memeyi gündüz eh işte azcık daha uzun aralarla uyandı gece.

Ben vermiyorum canım vermicem de. Biz kremini şampuanini hatta kendi kozmetigimizi bile parabensiz seçerken yavruma damla damla paraben iciremem
Bu demir damlasini 4 aylikkenmi veriyorlar. Doktor bize 15. Gunden itibaren vitamin verdi. İceriginde paraben olup olmadigini nasil anliyorsun

evet ben de baktım parabenin iki türevi var içinde.raf ömrü uzatanlardan.
Canim senin kararın ama ben vermeyi düşünmüyorum. Zaten kan ilacinin ihtiyaç olursa verilecegini düşünüyorum. 6. Aydan sonra keçiboynuzu pekmezi veririm bi kaşık en azından dogal

Bu demir damlasini 4 aylikkenmi veriyorlar. Doktor bize 15. Gunden itibaren vitamin verdi. İceriginde paraben olup olmadigini nasil anliyorsun
Canım 4. Ay kontrolünde sağlıkocaginda verdiler. D vitamini senin dediğin onu veriyorum mantıklı çünkü kış günü yeterli güneş ışığı alamıyolar haliyle d vitamini de. Canım ilacın içerik kısmında yazıyo paraben

tabi ki öyle. hemşireye sordum tahlil yapılmadan nerden biliniyor eksiklik de veriliyor ilaç diye. bana dediği bu koruma amaçlı ,olmasın diyeymiş. eksiklik olursa şurubu varmış o verilirmiş.

Canim bizim doktor Immun 0-3 vitamin verdi. İceriginde birsuru vitamin var abcde. Paraben olup olmadigi yazmio. Sizler 15. Gunden itibaren ne veroyorsunuz bebise

[QUOTEasimiz 10 , post: 38861429, member: 181069"]hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. bugün aşımızı yaptırdık. bir de demir damlası verdi hemşire. fakat kararsızım kullanıp kullanmamakta. siz ne düşünüyorsunuz. veriyor musunuz damlayı?[/QUOTE]
Bizim asimiz 12 gün sonra.o zaman verecekler büyük ihtimal ama ben de kullanmayi düşünmüyorum.bebeği 3 yasinda olan bir arkadasin haberi yok böyle bir damladan.yeni bir uygulama mi acaba.

Bir de problem su ki gece emiyo uyuyo agzindan gazini cikaramiyorum o da fena sıkıstiriyor sonra.Onceki gun soyle denedim gece 11.00 gibi uykusu gelince beni emdi sonra dolapta 50 ml sagilmis sutum vardi 30 dakika aralarla 25 ml 25 ml biberonla sutu icirdim baya cok doydu gazini alip gece 12.00 gibi uyudu sonra uyandiginda saat 5.00 ti sonrada 2 saatte bir uyandi ama bu kezde 5 e kadar uyudugu icin gogsum tas gibi olmustu ve sabah gazi olmadigi icin kakasini yapamadi gunduz ilerleyen saatlerde kakasini yapamadigi ici cok kotu gaz sancisi girdi ve agladi baya yani ne yapsam cozum degil acikcasi su gaz derdi bitseydi o zaman rahatlardik biraz bi de su gunduz memeyi reddetme sorunu.

Ben hic icirmedim canim.cok gazi olur masajlafalan cikaramazsam nurse harvey veriyorum ssadece.nadiren de milupanin rezene cayindan.başka bir şey icirmedim hic.

Ben de cok yazi okudum bu konu hakkinda kendi adima vermeyi dusunmuyorum ayrica disi olan bebekler kullanirken dise degdirmesin leke yapiyomus.Bir de yine kullananlar icinde demir oldugu icin oksitleniyomus acilan siseyi 1 aydan fazla kullanmayin.

Cnm tum saydigin ozellikler benim bebegimde de var gunduzleri ac degilse memeyi agzina verdigimde agliyo almak istemiyo ama geceleri nerdeyse saatte bir kalkip guzelce emiyo onceden 5 saat kesintisiz uyudugu olurdu ayrica elleri hep agizda ne bulursa agzina goturmeye calisiyo

Canim bizim doktor Immun 0-3 vitamin verdi. İceriginde birsuru vitamin var abcde. Paraben olup olmadigi yazmio. Sizler 15. Gunden itibaren ne veroyorsunuz bebise
Canim d vit veriyorum klasik saglikocagindan verdikleri. Ben kendim vitamin kullanıyorum. Belki geciyodur sutumden saçlarım falan hiç dokulmuyo ise yarıyo sanırım

Kizlar bebislerimiz hep aynı gündüzleri sürekli yeni keşifler yeni hareket yeni sesler algılar çok açık. Memeyi zaman kaybı görüyorlar. Ama bedenlerin yakıta ihtiyacı var o kadar aksiyona. Bunu da geceye birakiyolar. Napalım. Onlar sağlıklı büyüyüp gelissin de biz uykusuz kalalim. Annelik böyle bişi sanırım. Yorgun uykusuz ama çok mutlu olmak

Canim d vit veriyorum klasik saglikocagindan verdikleri. Ben kendim vitamin kullanıyorum. Belki geciyodur sutumden saçlarım falan hiç dokulmuyo ise yarıyo sanırım
Benin saclar cok dokuluyor ya. Hamileligimde doktor decavit vermisti bende onu iceyim . Evde kalmisti bosuna gitmesin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…