Asıl tembel olan benimki günde bir kere yaptığında saz çalıp oynayacazneyyy altı kere kaka mı yaptıbenim kızın popişi gerçekten tembel yahuu
Yooo, farklı olarak odada ben de üşümeye başlarsam yelek giydirdiler bence ince değil iyi, daha fazla kalın giydirmek hem dışarı çıktığında ne yapacaksın, hemde terler canimkızlar bebeklerinize gündüz evde ve gece uyurken ne giydiriyorsunuz kaç kat giydiriyorsunuz? bana bugün misafir geldi bebeğimin üstünün ince olduğunu söyledi durdu. şüpheye düştüm. ben gündüzleri evde uzun kollu çıtlı badi üstüne normal badi veya sweatshirt altına da külotlu çorap üstüne tayt yada patikli alt giydiriyorum. ev 22-23 derece. gece ise yine uzun kollu çıtlı badi ayağına kısa çorap ve üstüne bir tulum giydirip yatırıyorum. o akşam yıkadıysam şapka da takıyorum. gece 20-21 derece tutuyorum odayı. yelek sadece uykudan kalkınca giydiriyorum on dakika sonra çıkarıyorum ince mi sizce bunlar?
Asıl tembel olan benimki günde bir kere yaptığında saz çalıp oynayacaz
Canim hisgeldin. Bizde bir hafta hast. Yattik. Kizimda bi hafta sadecr dil cijardi . Guluyordu ama sesi cikmiyordu. Sonra duzeldi. Belli bi donem olabiliyor bence korkukacak bisi oldugunu sanmiyorum. Bende surekli kizinla ugrasiyirum ev isi yemek yapmats pek firsatim olmuyor. Genelde iki gunluk yemek yapmaya calisiyorum. Bugun yemek yaptiysam. Yarin temuzlikle ugrasiyirum. Tabi bizim cadi cok firsat vermiio. Temizlik sayilmazda etrafi topluyorum istemrb kızlar bebeğim 4 aylık oldu boyu 65 kilosu 7700 anne sütü aliyo bu ay 700 grm almışız gece 11 12 de uyuyup sabah 10 da kalkıyoruz arada bir defa emiyor gunduz uyku düzenimiz hiç yok uyusa bile odadan cıkar cıkmaz uyanıyo ev işleri falan yapamıyorum kahvaltı yemek o kadar kendime zaman ayırma zaten yokgebelikte 16 kilo aldım 9 u gitti gerisi kaldı zaten napıcam bilmiyorum yemeden süt olduğu yok bende:) su tüketmekle süt olmadı malesef bende :) geçen ay agu ummu guv vb. konuşan bebeğim son iki haftadır sadece dil çıkarıyor sanırım dil çıkararak iletişim kurduğunu sanıyor konuşması birden kesildi nedense sizinkiler nasıl ... demir damlasına başlamamız gerekiyor ama bebeğim zaten gunde 1 defa zorlanarak kakasını yapıyor kabızlık yaşamaktan çok korkuyorum başlayan annelere sorum sorun yaşadılar mı acaba ???
2. ay aşımızda ateşimiz olmuştu 4. ay aşılarımız ayın 23 de olacak yine olur diye çok endişeleniyrouz geçen sefer acilde düşürmüşlerdi ateşini şimdiden aklım hep aşılarda((( rota virüs aşımızı cuma günü yaptırdık ne kabızlık ne ishal bir sorun yaşamadık bu arada bende bebeğimi destekli oturtuyorum yavaş yavaş doktorumuz izin verdi bebeğimizde kendi istiyor .... bizde durumlar böyle umarım sağlıklı bir şekilde büyür bebeklerimiz gunduzleri annemlerde olduğumdan telden sizi takip ediyorum fakat yazacak zaman pek bulamıyordum evdeyim artık görüşürüzzz....
geçmiş olsun canım iyi çıkacak inşallahGünaydın canım. Sen iyisin yine benimki 5 te uyandiarada oksuruyo da off çok canım sıkkın. Yarın dra goturcem. Inşallah geçmiştir idrar yolu enfeksiyonu. Yarın tahlil ister kesin. Inşallah iyi çıkar. Dua edin lütfen
ben üç gün oluyor başlayalı dün kaka yapmadı bugün yaptı çok şükür damla etkileyecek galibacnm bizde aynı durumdayız demir damlasına başladınız mı korkuyorum ben daha da etkilerse diye ?
rahatladım sizler böyle deyince gerçektenYooo, farklı olarak odada ben de üşümeye başlarsam yelek giydirdiler bence ince değil iyi, daha fazla kalın giydirmek hem dışarı çıktığında ne yapacaksın, hemde terler canim
Canim hisgeldin. Bizde bir hafta hast. Yattik. Kizimda bi hafta sadecr dil cijardi . Guluyordu ama sesi cikmiyordu. Sonra duzeldi. Belli bi donem olabiliyor bence korkukacak bisi oldugunu sanmiyorum. Bende surekli kizinla ugrasiyirum ev isi yemek yapmats pek firsatim olmuyor. Genelde iki gunluk yemek yapmaya calisiyorum. Bugun yemek yaptiysam. Yarin temuzlikle ugrasiyirum. Tabi bizim cadi cok firsat vermiio. Temizlik sayilmazda etrafi topluyorum iste
ben üç gün oluyor başlayalı dün kaka yapmadı bugün yaptı çok şükür damla etkileyecek galiba
Chicco nun 0+ tavsiye ederim. Deliği en küçük olanını kullanıyorum ben halakızlar ben hem meme hem mama veriyorum ve kızım memeyi almamaya başladı. Biberondan olduğunu düşünüyorum. memnun kaldığınız biberon markalrı neler? Hatta link verirseniz sevinirim.
Canim içindekiler kısmı yok mu paketin üstünde. Ben prima Yenidoğan hassas ciltler için onu kullanıyorum da.kızlar ben bebedor ıslak mendil kullanıyorum. fakat bi arkadaşım paraben var içinde dedi. anlamadım . netten baktım içeriği söyle ;
parabenle ilgili bişi yazmıyor anlamadım. bilginiz varmı
- Bebedor ıslak mendil Yenidoğan bebeğin cildini, onu koruyan verniks tabakasına zarar vermeden temizler
- Bebedor sadece saf su ve pamuğun mükemmel birleşimidir.
- Bebedor İlk Günler Islak Pamuklu Mendil, alkol, boya maddesi, kimyasal ajan, parfüm ve sentetik lif içermez.
- Bebedor İlk Günler Islak Pamuklu Mendili bebeğin hem vücut hem de alt temizliğinde ilk günden itibaren kullanılabilir.
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00060035000000/Default.aspxChicco nun 0+ tavsiye ederim. Deliği en küçük olanını kullanıyorum ben hala
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00060035000000/Default.aspx
canım bahsettiğin biberon bu mu. Ben bunu kullanıyorum da.
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00060035000000/Default.aspx
canım bahsettiğin biberon bu mu. Ben bunu kullanıyorum da.
Canm ben bastan beri hem meme hem mama veriyorum ole istemem durumu hiç olmadı . öncelik meme veriyorum duymadığını hissedersem ararsa veriyorum . artı günde 4 defayi buluo gece bazen yiyo bazen yemio gerek kalmio. Ama 6 ay dolmak üzere DİE memeden soğutma canım öncelik hep memeyi ver son cagre mamayi ver bence . doktorlar aksini iddaa eden se olmadı doktorlardan kamu reklamlarında TVde ve bi kaç farklı denk geldgmz doktor 20 cc bile olsa 2 yaşına kadar verin Dior diğer çocuklara nazaran hastalıkları çok hafif geciriolarmiskızlar ben hem meme hem mama veriyorum ve kızım memeyi almamaya başladı. Biberondan olduğunu düşünüyorum. memnun kaldığınız biberon markalrı neler? Hatta link verirseniz sevinirim.
http://mobil.e-bebek.com/dr-browns-0-bpa-pp-biberon-genis-agizli-120-ml_DRB-DB555kızlar ben hem meme hem mama veriyorum ve kızım memeyi almamaya başladı. Biberondan olduğunu düşünüyorum. memnun kaldığınız biberon markalrı neler? Hatta link verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?