2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Yooo, farklı olarak odada ben de üşümeye başlarsam yelek giydirdiler bence ince değil iyi, daha fazla kalın giydirmek hem dışarı çıktığında ne yapacaksın, hemde terler canim

Canim hisgeldin. Bizde bir hafta hast. Yattik. Kizimda bi hafta sadecr dil cijardi . Guluyordu ama sesi cikmiyordu. Sonra duzeldi. Belli bi donem olabiliyor bence korkukacak bisi oldugunu sanmiyorum. Bende surekli kizinla ugrasiyirum ev isi yemek yapmats pek firsatim olmuyor. Genelde iki gunluk yemek yapmaya calisiyorum. Bugun yemek yaptiysam. Yarin temuzlikle ugrasiyirum. Tabi bizim cadi cok firsat vermiio. Temizlik sayilmazda etrafi topluyorum iste

geçmiş olsun canım iyi çıkacak inşallah

kızlar ben hem meme hem mama veriyorum ve kızım memeyi almamaya başladı. Biberondan olduğunu düşünüyorum. memnun kaldığınız biberon markalrı neler? Hatta link verirseniz sevinirim.

hosbulduk cnm :) ben birazda tembelim galiba ev işleri falan kalıo işte bebekler iyi olsunda geçmiş olsun bu arada ... bakalım nerdeyse 2 haftadır konuşmuyo bizimkide inş başlar dönemsel bişeydir :))

ben üç gün oluyor başlayalı dün kaka yapmadı bugün yaptı çok şükür damla etkileyecek galiba

pazartesi başlıcaktım bende ama 1 hafta ertelemeyi düşünüyorum aşılarımız da olsun da hepsi birden olmasın bari ağlayınca hasta olunca dayanamıyorum ya oturup bende ağlıyorum sakin olamuyorum hele ki ateş olunca (

kızlar ben bebedor ıslak mendil kullanıyorum. fakat bi arkadaşım paraben var içinde dedi. anlamadım . netten baktım içeriği söyle ;
  • Bebedor ıslak mendil Yenidoğan bebeğin cildini, onu koruyan verniks tabakasına zarar vermeden temizler
  • Bebedor sadece saf su ve pamuğun mükemmel birleşimidir.
  • Bebedor İlk Günler Islak Pamuklu Mendil, alkol, boya maddesi, kimyasal ajan, parfüm ve sentetik lif içermez.
  • Bebedor İlk Günler Islak Pamuklu Mendili bebeğin hem vücut hem de alt temizliğinde ilk günden itibaren kullanılabilir.
parabenle ilgili bişi yazmıyor anlamadım. bilginiz varmı

kızlar ben hem meme hem mama veriyorum ve kızım memeyi almamaya başladı. Biberondan olduğunu düşünüyorum. memnun kaldığınız biberon markalrı neler? Hatta link verirseniz sevinirim.
Chicco nun 0+ tavsiye ederim. Deliği en küçük olanını kullanıyorum ben hala

Canim içindekiler kısmı yok mu paketin üstünde. Ben prima Yenidoğan hassas ciltler için onu kullanıyorum da.

Canm ben bastan beri hem meme hem mama veriyorum ole istemem durumu hiç olmadı . öncelik meme veriyorum duymadığını hissedersem ararsa veriyorum . artı günde 4 defayi buluo gece bazen yiyo bazen yemio gerek kalmio. Ama 6 ay dolmak üzere DİE memeden soğutma canım öncelik hep memeyi ver son cagre mamayi ver bence . doktorlar aksini iddaa eden se olmadı doktorlardan kamu reklamlarında TVde ve bi kaç farklı denk geldgmz doktor 20 cc bile olsa 2 yaşına kadar verin Dior diğer çocuklara nazaran hastalıkları çok hafif geciriolarmis

phillips avent in natural biberonları var anne memesi formunda ve gaz yapmayan. ben gayet memnunum

Kizlar yarin asimizvar . Korkuyoum bide saglik ocagindako hemsiremizin elide agir ya. Baska hemsireninde yapmasina izin.vermiolqr her doktorun kendi hemsiresi var diye. Od of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…