2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bu arada bacaktan yapılan 4. ay aşılarından sol bacağa yaptıkları aşı yeri hala sert bizim. on gün geçti halbuki. sizin bebiklerin de öyle mi?

Canım istersen aile hekimini degistirebiliyorsun o zaman hemsirende değişiyor.
Canim nasil degistircezki . Bi ara denedik ama kabul etmedi baska doktor. Bizde yogunuz dedi. Ne yapmak lazi bu konuda. Bilgin varsa canim bi aydinlatsan beni. Bi haftadir asi stresi cekiyorum. Kizimin canini yakacak diye. Hayir tamam ilka agkayacak bebis ama bu hemsirede umursuz . Aci vermek hosuna gidiyor kadinin. Her kan alisinda benim kolumu morartiyor damar yokunu bulamiyor. Ki benim kolum morarmaz ve damar yolum cok iyidir. Hast. Okadar serum yedim kan aldilar bi gr bisi olmadi. Dogumdan sonra bu hemsire bi kan almaya kalkti kirk yeri deldi ve morartti. Bide kizimi emanet edecem. Hic guvenmiyoum. İns. Vardir bi cozumu

Bizim.cani bugun 5 te uyandi. Kizlar donence almisik fisherin ama besige takilmiyor. Bide guya tavana yansima yapiyor ama yok oyle bisi kendini isitmiyo bide 120 tl para verdik

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Bizim.cani bugun 5 te uyandi. Kizlar donence almisik fisherin ama besige takilmiyor. Bide guya tavana yansima yapiyor ama yok oyle bisi kendini isitmiyo bide 120 tl para verdik
Hep öyle tatlım cadı bu kizlar yorumları okusaydin keşke ışığının zayıf olduğu yazıyodu ondan almamistim ondan. Projektör alicam ben ninnili. Memnun kalırsam yazarım. Bizim donence güzel ama isiksiz. Bi sağlık Bakanlığını ara sor canım. Bizim ebenin eli de çok ağır ama başka dr yok saglikocaaginda ondan mecburuz yani. Ama çok da sıkma kendini can yaksa da profesyonel sonuçta bi zararı olmaz minige. Acısız geçer inşallah. Biri aşırı yakıyor ama korkma benimki nefes alamadı bi 5saniye öyle Canı acidi yavrumun. Eve gidene kadar ağladı sonra sustu neyse ki.

Canim ikinci ay asisini bizim jemsire izinliymis baska bi hemsire yapti. Kizim massallah hic aglamadu desem yeri . Kucagima alinca sustu. Bu hemsirenin eli cok hafif igne yaparken cok ozeniyor besmeleyle yapiyo. Daha once bana tetaboz asisi yapmisti hic hissetmemistim. Bide bizim hemsire kapali olmasina ragmen acimasizca yapiyor. Dogumdan sonraki tetanozumu yapti birden basyirdi igneyi sanki bicak sapliyo. Ben canim yandi diye ah oh yaparken kafin guluyor. Of ya ins. Bugunde yokturda gene baska hemsire yapar

Aa yok artık cani mi bu yaa! Inşallah yoktur canım.

merhaba kızlar bu konu daha önce konuşuldu mu ya da burada bunu konuşmak doğru mu hiç bilmiyorum ama aklımı çok kurcalıyor size de bi danışayım istiyorum. doğumdan sonra eşinizle cinsel anlamda bi soğukluk girdi mi aranıza? ben bu durumdan muzdaribim artık beni beğenmiyor sanki aralar cokk uzadı ben bi adım atmak istiyorum ama biraz da gurur yapıyorum.neyse var mı bu problemi yaşayan aranızda bi dertleşsek :)

ne piskopat insanlar var ya sinir oldum

bebişler tabi her şeyden önce geliyor ve bazı şeyleri biraz geri plana atmak zorunda kalıyoruz ama yine de arayı çok soğutmamakta fayda var diye düşünüyorum canım

merhaba arkadaşlar.kısmetse bende 2015 eylül annesi olucam. size sormak istediğim hamilelik boyunca kullandığınız jüz temizleme jeli,tonik ve gece gündüz kremi markası.organik bişeyler arıyorum tam olarak karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.

Canlar asidan geldik simdi. Sinirimden aglicam simdi. Yok boyle bi insan ya ne kadar acimqsiz sanki karsindaki odun. Nasil sert davranio oyle. Biseyde diyemedim asiyi yapwrken gicikligina canini.cok yakar diye bide okadat yagcilik yaptim kadina ozenli davransin diye. Neyse allah havale ediyorum artik. Kendi cocuklari olsa boyle yaparlarmi acaba.

Kizlar bize ferrum damla verdiler ama ixericeriine baktim paraben var. SiLer hangu kan ilacini kullaniyorsunuz.

ben olsam o saglik ocagini yikarim ne demek cicugumun canini yakmak. degstiremuisan canim malesef sempati yapican mumkunse genc doktor. ben ole yaptim . benm doktor. saka giniydi. hasta oluodum cok kotu. ilac vermiodu. ihlamur kaynat ic diodu hmsiresinide sevmezdm. yeni bi doktor gelmisti.bende indim ona dedmki cok metninizi duydum birileri tavsie etti sizde kabul ederseniz size kaydolmak istiorum die cok memnun oldu hosuna gtti aldi

bnde ferrum kullaniyorum hic kabizlik ishal hicbisi yapmior memnunum canm. bu arada gececegi ek gidasa hazirlicagmz yiyecekler %de 90 da hormon var yapacak bisi yok artik butur seylere hazirlanmalari lazim. gic bisi orjinal degl. ama tabi herkes kendi bilir. doktoruna sor parabensizde varmis ama sorgulamak kazim nie parabensuz var ken bunu veriolar onlarda blmiomu sabki demi ama .sma ben doktorruma gidip mutlaka bunu sorucam saglik ocagndaki degil ozel doktoruma

canim ya cok uzldm hemsire durumuna kbakma alinti yapamadm ama cvp yazdm bende donece aldim ben 200 tl verdm park yataga taklmadi bnm tahta besigmde vardi oraya taktim çiviyle cakti esim burda beceri devreye girio artik sen bana int. varsa benzerini fotosunu buraya atsana bi bakim besiginde benzerini at bakalim fikir veririz belkide

kizlar bebelrri oyalamak icin donence inanlmaz yario hatta baska hafif oyuncaklarda gene takabiliosunuz cok oyalio bi oneri size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…