2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;


  • Ankete Katılan
    431
Canım ya benim bi göğüs ucu çökük onu zor alıyordu minikken şimdi de o tarafa yatırımca çığlık atıyor hemen anlıyor diğer tarafta öyle yapmiyor
 
EN ONEMLİ SOru bebeği yanlış mi tutuyorum acaba öyle bağırıyor ki kızlar siz nasıl yerleştiriyorsunuz kucağınıza??? Küçükken tutması kolaydı şimdi kilolu tabi...ben altına büyük bir yastık alıyorum onun üzerine bebeği yatırıyorum öyle emziriyorum siz yastıklardan kurtuldunuz mu??? Oturtuyor musunuz emzirirken???
 
Canim başı hafif yüksek uzanır gibi tutuyorum hiç yastık kullanmadim ben şimdi de öyle.
 
Kizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.
Canim sakin ol ateşi 37 yi geçerse üstünü biraz hafiflet. Kısa kollu ve alt pijamasiyla kalsın. Baktın düşmüyo yarım ölçek calpol verirsin. Ben 2. Ay aşılarında öyle yaptım. Bu aykiler ateş yapmamısti. Seninki de yapmaz inşallah
 
Canım sizin denediginiz şekilde oluyor doktorun kabul etmesi lazım bir arkadaş öneride bulunmuş çok güzel taktik sizin methinizi duydum diye egosuna hitap etmek mantıklı geldi
 
Canim emzirirken benimki de kuduruyo bazen öyle. en olmadı fön açıp emziriyorum. Kuzu kuzu emiyo o zaman
 
Kizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.
calpol verdim ben aşıdan sonra yarım ölçek canım o zaman zaten çıkmıyor ateşi çok şükür
 
Kizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.

Canm, yarim olcek calpol verirsin. Hemn uzerini hafifletirsin. Cok kalin giydirme bugun. Panik yapma iyi dusun bu geceyi kolay atlatsin.
 
lveg, post: 38959062, member: 378094"]EN ONEMLİ SOru bebeği yanlış mi tutuyorum acaba öyle bağırıyor ki kızlar siz nasıl yerleştiriyorsunuz kucağınıza??? Küçükken tutması kolaydı şimdi kilolu tabi...ben altına büyük bir yastık alıyorum onun üzerine bebeği yatırıyorum öyle emziriyorum siz yastıklardan kurtuldunuz mu??? Oturtuyor musunuz emzirirken???[/QUOTE]
Ben bastan beri emzirme yastigi kullanıyorum.yoksa belim, sirtim eğik oluyordu rahat edemiyordum.simdi bazen kullanmadigim oluyor.yatirarak, basi daha yüksekte emziriyorum canim.
 
Kixlar buhar makinesi alacam tavsiyeniz varmi. Kizimin burnu hep hiriltili faudasi okur diyorlat
 
Merhaba herkese selamlar çooooook uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmis benim kizimda 16 eylül dogumlu bugun 4. Ay asimizi olduk istanbuldayım bu arada ayyy heycan yaptim
 
ilk gece nasıldı canım neler yaptın?

Dün gece önce 5 sonra 7 sonra 10 dakika gibi artan sürelerde beşiğinde bırakıp aralarda 2 dk sakinleştirmeyi planladım ama 4 dk 5 dk ve 6 dk tutabildim donra babasıyla baktık dayanamıyoruz çığlıklarına sürekli yatır kaldır yapmaya başladık bıktı ve uyudu. Hepsi 30-35 dk sürdü. Bu akşamda 7 de başladım yatır kaldır yaptım 4 ya da beşinci yayırmamda uyudu. Süre olarak daha kısaydı ama ağlamasında biazalma yok henüz kabullenmedi kendi kendine uyumayı. Ben aslında emzirirken uyutmaya alıştırdım hiç farkında olmadan yoksa uyku sorunumuz yok ama hem emzirip hep tempolu sallayarak yurumemi istiyordu son iki hsftadır. Bu yuzden gec kalmak istemedim daha faxla.
 
C
canım yanlış tutma değil ekstra birseyler yapmanı istiyor sallanmak yurumek vs gibi benimde öyleyfi çünkü son iki haftadır. Yıpratıcı olmaya baslıyor sonra
 
Canım ya ne olur yardim edin NASİl EMZİrEYİM ne yapayım siz anlamışsınız ben hiç anlayamıyorum ne istediğini böyle sütüm gidiyor ya
 
Arkadaslar ATeSİ DUSURMEYE. Çalışmayın hemen ateş vücudun o adıyla verilenlerle savaşma şekli savaşarak bağışıklık kazanacak öncesinde de ateş dusurucu vermek çok zararli...çok yükseldiğinde ateş önce ıslak bezlerle sonra ilaçla düşürülür ama az ateşe müdahale yapilmamali... ayrıca bebegin ateşinin hızlı şekilde düşmesi de yanlış yavaş yavaş düşmeli bi araştırın
 
15 gün önce ve 1 hafta önce kanlı kaka yapmıştı. Bugün de 3 kere yaptı. Süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum bir haftadır oysaki. İki doktordan biri endoskopi diğeri ise 1 hafta daha beklememi bu sırada günlük tutmamı istedi ne yediğimi ve kakanın nasıl olduğuyla ilgili. Küçücük bebeğe endoskopi mi yapılır ya aklım almıyor. Sabahtan beri ağlıyorum, sinirlerim yıprandı iyice. Yaptırmayacağım sanırım başka doktor da istemedikçe. Var mı aranızda bebeğine endoskopi yaptıran?
 
canım hangilerini aldın bir link atarmısın ? Ben bir kaç oyuncak aldım ama işe yaramadı
yok canm ya link atamadm fotoda atamafm beceremedm 2 saatte. sen intrnette yaz fisherpruce donence benmki o oyuncaklari ustnde . ben 10 tlye donence almistm ilk onlaarida ustune takiorym heosni sevio baya bakinio incelio bagrio onlara arada :
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…