Canım ya benim bi göğüs ucu çökük onu zor alıyordu minikken şimdi de o tarafa yatırımca çığlık atıyor hemen anlıyor diğer tarafta öyle yapmiyorCanım benmkide oleydi . bende sagmayla ugrasmadm isim yok önünü yapicam AC kaldı bak nasıl yiyo . zorla vericen zorla kafasını gömucen memeye onların iyiliği için . onla arandakj tek bağlantıyı koparma bence canim en fazla 2gun ugrasirsin 3u gün alışır emin ol. Memeyi 3 gün almaz ise 4cu gün unutur asla da daha almaz
Canim başı hafif yüksek uzanır gibi tutuyorum hiç yastık kullanmadim ben şimdi de öyle.EN ONEMLİ SOru bebeği yanlış mi tutuyorum acaba öyle bağırıyor ki kızlar siz nasıl yerleştiriyorsunuz kucağınıza??? Küçükken tutması kolaydı şimdi kilolu tabi...ben altına büyük bir yastık alıyorum onun üzerine bebeği yatırıyorum öyle emziriyorum siz yastıklardan kurtuldunuz mu??? Oturtuyor musunuz emzirirken???
Canim sakin ol ateşi 37 yi geçerse üstünü biraz hafiflet. Kısa kollu ve alt pijamasiyla kalsın. Baktın düşmüyo yarım ölçek calpol verirsin. Ben 2. Ay aşılarında öyle yaptım. Bu aykiler ateş yapmamısti. Seninki de yapmaz inşallahKizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.
Canım sizin denediginiz şekilde oluyor doktorun kabul etmesi lazım bir arkadaş öneride bulunmuş çok güzel taktik sizin methinizi duydum diye egosuna hitap etmek mantıklı geldiCanim nasil degistircezki . Bi ara denedik ama kabul etmedi baska doktor. Bizde yogunuz dedi. Ne yapmak lazi bu konuda. Bilgin varsa canim bi aydinlatsan beni. Bi haftadir asi stresi cekiyorum. Kizimin canini yakacak diye. Hayir tamam ilka agkayacak bebis ama bu hemsirede umursuz . Aci vermek hosuna gidiyor kadinin. Her kan alisinda benim kolumu morartiyor damar yokunu bulamiyor. Ki benim kolum morarmaz ve damar yolum cok iyidir. Hast. Okadar serum yedim kan aldilar bi gr bisi olmadi. Dogumdan sonra bu hemsire bi kan almaya kalkti kirk yeri deldi ve morartti. Bide kizimi emanet edecem. Hic guvenmiyoum. İns. Vardir bi cozumu
Canim emzirirken benimki de kuduruyo bazen öyle. en olmadı fön açıp emziriyorum. Kuzu kuzu emiyo o zamanEN ONEMLİ SOru bebeği yanlış mi tutuyorum acaba öyle bağırıyor ki kızlar siz nasıl yerleştiriyorsunuz kucağınıza??? Küçükken tutması kolaydı şimdi kilolu tabi...ben altına büyük bir yastık alıyorum onun üzerine bebeği yatırıyorum öyle emziriyorum siz yastıklardan kurtuldunuz mu??? Oturtuyor musunuz emzirirken???
artık bir kilo almazlar canım hiç dert etme :) benimki hiçbir zaman almadı bir kilo oyy ben ölemmm
calpol verdim ben aşıdan sonra yarım ölçek canım o zaman zaten çıkmıyor ateşi çok şükürKizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.
Kizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.
ilk gece nasıldı canım neler yaptın?
canım yanlış tutma değil ekstra birseyler yapmanı istiyor sallanmak yurumek vs gibi benimde öyleyfi çünkü son iki haftadır. Yıpratıcı olmaya baslıyor sonraEN ONEMLİ SOru bebeği yanlış mi tutuyorum acaba öyle bağırıyor ki kızlar siz nasıl yerleştiriyorsunuz kucağınıza??? Küçükken tutması kolaydı şimdi kilolu tabi...ben altına büyük bir yastık alıyorum onun üzerine bebeği yatırıyorum öyle emziriyorum siz yastıklardan kurtuldunuz mu??? Oturtuyor musunuz emzirirken???
biz weewell kullanıyoruz memnunuz canım suyun içine de nurse harveys nasal mix damlatıyoruz ohhhKixlar buhar makinesi alacam tavsiyeniz varmi. Kizimin burnu hep hiriltili faudasi okur diyorlat
aramıza hoşgeldinMerhaba herkese selamlar çooooook uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmis benim kizimda 16 eylül dogumlu bugun 4. Ay asimizi olduk istanbuldayım bu arada ayyy heycan yaptim
yok canm ya link atamadm fotoda atamafm beceremedm 2 saatte. sen intrnette yaz fisherpruce donence benmki o oyuncaklari ustnde . ben 10 tlye donence almistm ilk onlaarida ustune takiorym heosni sevio baya bakinio incelio bagrio onlara arada :canım hangilerini aldın bir link atarmısın ? Ben bir kaç oyuncak aldım ama işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?