2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim yaa gelmiş geçmiş olsun. Iyi sabırlı davrammissin ben oyle yapamazdim. Ama degistirmenin bi yolunu bul. Her ay bu stres çekilmez

merhaba hayırlı olsun :) ben hamileliğimde neutragena yüz temizleyici kullandım. tonik kullanmadım. nemlendirici olarak da bepanten kullandım ama her zaman değil. çünkü benim cildim kuru değil. özellikle bahardan sonra güneş kremsiz çıkmamanı tavsiye ederim. ben solante pregna kullandım ve çok memnun kaldım. bir de çatlak kremi için erken ama elbet zamanı gelecek onu da söyleyeyim :) lierac sürdüm 4. aydan sonra her gün. hiç çatlağım olmadı. sana hamilelere en çok söylenen ve benim şimdi kıymetini anladığım son tavsiyem çok uyu çoookkk hep uyu

geçmiş olsun canım

Canim biz de kanka gibi olduk eşimle o beni begeniyo da ben kendimi beğenmiyorum canım ya da yorgun ya da kaygılı olduğum için canım hiç seks istemiyo

kizlar bebelrri oyalamak icin donence inanlmaz yario hatta baska hafif oyuncaklarda gene takabiliosunuz cok oyalio bi oneri size.
dönence bizim park yatağın var ama çok çabuk sıkılıyor ondan bizimki. hafif oyuncaklar ve diş kaşıyıcılar bu ara favorimiz :)

Canm , bizde sabah asimizi olduk. Bizim hemsire hemn yapiverdi seve seve. Allahtan kizim cok aglamadi biraz durup uyudu. Kilo alimi hosuma gitmedi saglikli cok sukur . Sende skma canini oluyor hemsireler doktor bazen boyle duyarsiz olabiliyorlar. Ama bu gibi durumlarda lafini esirgeme ayni hatayi ne senin kuzuna nede baskasinin kuzusuna yapmasin. Gelisimi nasil minnosun ?

Canim brnde zor tuttum kendimi ama igneyi yapmamisti henuz. Simdi bisey dersem gicikligina canini cok acitir diye diyemedim

Kizimin boyunu hast. Doktor 61 cm olctu. Hemsire 59 cm.dedi iki kez olctu hemde. Anlamadim doktor tam olcemedi heralde. 6200 kilosuda massallah.
MasAllah kuzuna.. Bence boylari tam ayarlamadan olcuorlar bir iki cm lik oynama oluor. Benik kizim gecen aya gore az almis ama hemsire norml dedi. Ben alismistim ayda bir kilolara. Allaha sukur saglikli o yuzden takmamaya calisiyorum.

MasAllah kuzuna.. Bence boylari tam ayarlamadan olcuorlar bir iki cm lik oynama oluor. Benik kizim gecen aya gore az almis ama hemsire norml dedi. Ben alismistim ayda bir kilolara. Allaha sukur saglikli o yuzden takmamaya calisiyorum.
canım senin kızının nasıl boyu kilosu
bizde geçen ay 650 gr almıştık doktor az dedi

kızlar bu kan ilacını 5 doktora telefon actım sordum. aldıgım cevaplar soyle:
* içinde paraben olmayan kan ilacı yok azda olsa mutlaka var. bizim içinde zor bi durum ama yapacak bişi yok.
gerekli bişi vermek lazım.
*6. ayda kan tahlili yapar ona gore veririz. ancak verilecek ilan gene aynı. mecbur kalırsan kullanmak zorundasın bebek için
* ferro zinc içinde çinkosu fazlaymış. bebek için daha zararlıymış.
aldıgım cevaplar böyle kızlar.

Canim biz de kanka gibi olduk eşimle o beni begeniyo da ben kendimi beğenmiyorum canım ya da yorgun ya da kaygılı olduğum için canım hiç seks istemiyo
Kizimin boyunu hast. Doktor 61 cm olctu. Hemsire 59 cm.dedi iki kez olctu hemde. Anlamadim doktor tam olcemedi heralde. 6200 kilosuda massallah.
maşallah canım bizim de hep farklı ölçüyor ebe ve doktor. hatta merak edip evde bir de ben ölçüyorum. benimki de farklı çıkıyor

artık bir kilo almazlar canım hiç dert etme :) benimki hiçbir zaman almadı bir kilo oyy ben ölemmm

e bizim doktor özellikle çinko var diye verdi onu hayret bişey kafam karıştı. bir de bizimki bir ay tedbir amaçlı kullanalım. beş aylık olunca ara verelim. altıncı ay ölçüp bakarız dedi. bir ay vereceğim şimdilik damlayı.

Allah allah bu diktorlar niye boyle anlamadim. Bende kullanmayakarar verdim. Bizimki hast. De yatarken kani dusuk ciknisti. Bi ay kullamacambende.

Kizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…