Canim yaa gelmiş geçmiş olsun. Iyi sabırlı davrammissin ben oyle yapamazdim. Ama degistirmenin bi yolunu bul. Her ay bu stres çekilmezCanlar asidan geldik simdi. Sinirimden aglicam simdi. Yok boyle bi insan ya ne kadar acimqsiz sanki karsindaki odun. Nasil sert davranio oyle. Biseyde diyemedim asiyi yapwrken gicikligina canini.cok yakar diye bide okadat yagcilik yaptim kadina ozenli davransin diye. Neyse allah havale ediyorum artik. Kendi cocuklari olsa boyle yaparlarmi acaba.
merhaba arkadaşlar.kısmetse bende 2015 eylül annesi olucam. size sormak istediğim hamilelik boyunca kullandığınız jüz temizleme jeli,tonik ve gece gündüz kremi markası.organik bişeyler arıyorum tam olarak karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba hayırlı olsun :) ben hamileliğimde neutragena yüz temizleyici kullandım. tonik kullanmadım. nemlendirici olarak da bepanten kullandım ama her zaman değil. çünkü benim cildim kuru değil. özellikle bahardan sonra güneş kremsiz çıkmamanı tavsiye ederim. ben solante pregna kullandım ve çok memnun kaldım. bir de çatlak kremi için erken ama elbet zamanı gelecek onu da söyleyeyim :) lierac sürdüm 4. aydan sonra her gün. hiç çatlağım olmadı. sana hamilelere en çok söylenen ve benim şimdi kıymetini anladığım son tavsiyem çok uyu çoookkk hep uyumerhaba arkadaşlar.kısmetse bende 2015 eylül annesi olucam. size sormak istediğim hamilelik boyunca kullandığınız jüz temizleme jeli,tonik ve gece gündüz kremi markası.organik bişeyler arıyorum tam olarak karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
geçmiş olsun canımCanlar asidan geldik simdi. Sinirimden aglicam simdi. Yok boyle bi insan ya ne kadar acimqsiz sanki karsindaki odun. Nasil sert davranio oyle. Biseyde diyemedim asiyi yapwrken gicikligina canini.cok yakar diye bide okadat yagcilik yaptim kadina ozenli davransin diye. Neyse allah havale ediyorum artik. Kendi cocuklari olsa boyle yaparlarmi acaba.
benimki ferro zinc içinde paraben yok. ebe değil doktor yazdı. ebe ferrum verecekti.Kizlar bize ferrum damla verdiler ama ixericeriine baktim paraben var. SiLer hangu kan ilacini kullaniyorsunuz.
Canim biz de kanka gibi olduk eşimlemerhaba kızlar bu konu daha önce konuşuldu mu ya da burada bunu konuşmak doğru mu hiç bilmiyorum ama aklımı çok kurcalıyor size de bi danışayım istiyorum. doğumdan sonra eşinizle cinsel anlamda bi soğukluk girdi mi aranıza? ben bu durumdan muzdaribim artık beni beğenmiyor sanki aralar cokk uzadı ben bi adım atmak istiyorum ama biraz da gurur yapıyorum.neyse var mı bu problemi yaşayan aranızda bi dertleşsek :)
dönence bizim park yatağın var ama çok çabuk sıkılıyor ondan bizimki. hafif oyuncaklar ve diş kaşıyıcılar bu ara favorimiz :)kizlar bebelrri oyalamak icin donence inanlmaz yario hatta baska hafif oyuncaklarda gene takabiliosunuz cok oyalio bi oneri size.
Canlar asidan geldik simdi. Sinirimden aglicam simdi. Yok boyle bi insan ya ne kadar acimqsiz sanki karsindaki odun. Nasil sert davranio oyle. Biseyde diyemedim asiyi yapwrken gicikligina canini.cok yakar diye bide okadat yagcilik yaptim kadina ozenli davransin diye. Neyse allah havale ediyorum artik. Kendi cocuklari olsa boyle yaparlarmi acaba.
Canim brnde zor tuttum kendimi ama igneyi yapmamisti henuz. Simdi bisey dersem gicikligina canini cok acitir diye diyemedimCanm , bizde sabah asimizi olduk. Bizim hemsire hemn yapiverdi seve seve. Allahtan kizim cok aglamadi biraz durup uyudu. Kilo alimi hosuma gitmedi saglikli cok sukur . Sende skma canini oluyor hemsireler doktor bazen boyle duyarsiz olabiliyorlar. Ama bu gibi durumlarda lafini esirgeme ayni hatayi ne senin kuzuna nede baskasinin kuzusuna yapmasin. Gelisimi nasil minnosun ?
MasAllah kuzuna.. Bence boylari tam ayarlamadan olcuorlar bir iki cm lik oynama oluor. Benik kizim gecen aya gore az almis ama hemsire norml dedi. Ben alismistim ayda bir kilolara. Allaha sukur saglikli o yuzden takmamaya calisiyorum.Kizimin boyunu hast. Doktor 61 cm olctu. Hemsire 59 cm.dedi iki kez olctu hemde. Anlamadim doktor tam olcemedi heralde. 6200 kilosuda massallah.
canım senin kızının nasıl boyu kilosuMasAllah kuzuna.. Bence boylari tam ayarlamadan olcuorlar bir iki cm lik oynama oluor. Benik kizim gecen aya gore az almis ama hemsire norml dedi. Ben alismistim ayda bir kilolara. Allaha sukur saglikli o yuzden takmamaya calisiyorum.
canım senin kızının nasıl boyu kilosu
bizde geçen ay 650 gr almıştık doktor az dedi
Canim biz de kanka gibi olduk eşimleo beni begeniyo da ben kendimi beğenmiyorum canım ya da yorgun ya da kaygılı olduğum için canım hiç seks istemiyo
maşallah canım bizim de hep farklı ölçüyor ebe ve doktor. hatta merak edip evde bir de ben ölçüyorum. benimki de farklı çıkıyorKizimin boyunu hast. Doktor 61 cm olctu. Hemsire 59 cm.dedi iki kez olctu hemde. Anlamadim doktor tam olcemedi heralde. 6200 kilosuda massallah.
artık bir kilo almazlar canım hiç dert etme :) benimki hiçbir zaman almadı bir kilo oyy ben ölemmmMasAllah kuzuna.. Bence boylari tam ayarlamadan olcuorlar bir iki cm lik oynama oluor. Benik kizim gecen aya gore az almis ama hemsire norml dedi. Ben alismistim ayda bir kilolara. Allaha sukur saglikli o yuzden takmamaya calisiyorum.
ilk gece nasıldı canım neler yaptın?Kızlar ben uyku eğitimine başladım dun akşam bakalım neler bekliyor bizi...
e bizim doktor özellikle çinko var diye verdi onu hayret bişey kafam karıştı. bir de bizimki bir ay tedbir amaçlı kullanalım. beş aylık olunca ara verelim. altıncı ay ölçüp bakarız dedi. bir ay vereceğim şimdilik damlayı.kızlar bu kan ilacını 5 doktora telefon actım sordum. aldıgım cevaplar soyle:
* içinde paraben olmayan kan ilacı yok azda olsa mutlaka var. bizim içinde zor bi durum ama yapacak bişi yok.
gerekli bişi vermek lazım.
*6. ayda kan tahlili yapar ona gore veririz. ancak verilecek ilan gene aynı. mecbur kalırsan kullanmak zorundasın bebek için
* ferro zinc içinde çinkosu fazlaymış. bebek için daha zararlıymış.
aldıgım cevaplar böyle kızlar.
Allah allah bu diktorlar niye boyle anlamadim. Bende kullanmayakarar verdim. Bizimki hast. De yatarken kani dusuk ciknisti. Bi ay kullamacambende.e bizim doktor özellikle çinko var diye verdi onu hayret bişey kafam karıştı. bir de bizimki bir ay tedbir amaçlı kullanalım. beş aylık olunca ara verelim. altıncı ay ölçüp bakarız dedi. bir ay vereceğim şimdilik damlayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?