2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar morelim bozuk..oglum oksuruyor ..dun gece hafif atesi vardi ..elma.kabugunu kaynatip versemmi acaba bu ayin 24 de 4.cu ayi bitirecek

Canim bebek icin hangi sutten mayaliyosunuz ben kapidan aliyodum sutu
sakin xanim ne kadar kaynasada bakteri var icinde aman hazir gunluk sutler var markette onlardan al . bende bugun su gunluk deglde normal sutten bi denicem nasil tutuo bakayim die deneme. ayyy coookkk eskiden camda sut satilirdi nasil tadi vardi nasil yagliydi ben cok kucktum bakkallarda sabahtan taze taze gelirde akmekmek gibi taze sicak

Kizlar ben anneme giderken de goturmwk icin bi parkvyatak almak istiyorum uygun fiyatli bisey tavsoye edebileceginiz bi urun var mi

Kizlar ben anneme giderken de goturmwk icin bi parkvyatak almak istiyorum uygun fiyatli bisey tavsoye edebileceginiz bi urun var mi
canm kullanrmisin bilmem ama cok az kullanilmis cok iii markalar var 100 tl 150 tl bence gayt temz ve yenisahibinde

cnm kapıda satılan sütler en doğalı ama günlük sütte olsa raf ömrü olduğu için hep katkı maddesi var onlarda

Cnm nasil ulasicam onlara temizse olabilir belki
canim ben baktim senin icin sahibinden.com da var temiz urunler sende goz at park yatak yaz cikar inan bende pusati aldim . eee napim iii marka almam lazimki cocuk duser falan allah korusun ee 300 400 veremicegime gore bi pusete bende temz cok az kullanlmis kraf in bulduk netten 50 tlye aldim oohhh cok ta guzel ve inanlmaz saglam . sende ole yap bence

cnm kapıda satılan sütler en doğalı ama günlük sütte olsa raf ömrü olduğu için hep katkı maddesi var onlarda
bakterimi dersin katki maddesimi bana digeri daha mantikli gelio herseyde katki maddesi var zaten ister istemez onu yiyecek zaten hicmi bakkaldan marketten bi urun yemicek keske hayel ettigimiz gibi cocuklarimizi bu tur seylerden koruyablsek. ama sartlar malsef bole ve hayvan pisligi bana daha xararli gelio mantik ve saglik olarak herksn kndi dusncesi oneri benden uygulama kisie kalms

onlar kadar olamaz tabi ama cam şişedeki günlük sütlerin tadı yine güzel canım

Cnm cok tesekkur ederim bi goz atiym bakiym

Tünaydın güzel anneler kac gündür okuyup yazamiyordum hepsine tek cvp vereyim :) benim kızımın adı Sena ek olarak doktorumuz mama önerilmişti kızım ne kaşıkla ne biberonla almadı bende ustelmedim doymasa ağlar kiloya fazla takılıyorum oglumda zayıftı o zamanki doktorumuz sen nasilsinki çocuğun kilolu olsun hem kilolu olunca kucağında nasıl tasiycaksin diye beni rahatlatmisti şimdide öyle polyannacilik yapıyorum yoğurt işine gelince marketten günlük sütle yapacağım bu arada benden bir yogurt tiyosu bemde başka yerden öğrendim yogurt mayalarken içine ufacık bir parca muz atın muzlu yoğurt oluyor bebeği yogurt yemeyenler olursa deneyebilir...

ben paylastim bile bu tiyoyu canm kacirdin :)

Merhaba kızlar benim oğluşumut adı da ömer Eymen, demir damlası konusunu kapatan Allah razı olsun. Konu biraz sıktı. Bu arada 27snde 5 bitiyor ama hala dönmesi tembel sıpa, acaba normal midir 19119778 Dr randevusu var ancak o zaman sorabilir da. Bazen ben dönerim ki öğrensin ama tık yok. Sadece yüzüstü daha fazla yatıyor, önceden 1 dakika yatarım şimdi 2 dakika yüzüstü yatabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…