2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben bu demir damlasini ingilizce de aradim dunyada nasil diye oncelikle bebek erken ve dusuk dogum agirlikli degilse stoklar 6. ayda tukeniyomus neden Turk doktorlari inatla 4. Ay diyor anlamis degilim. 6. Aydan sonrada ben kendi adima corbalara kiyma koyarak bu isi halletmeyi dusunuyorum.Damlanin parabeni kabizlik ve gaz gibi problemleri yasamak istemiyorum.Ayrica fizyolojik anemi hastalik degil ki.

kizlar su demir ilaci gercekten cok konusuldu burda artik vermek ostemeyen vermesi n . kan ilacnin yan etkilerine cozum bulunur fakat kamsizliktan meydana gelecek sorunlara bilunmucak ve bunu ewlatlariniz yasicak oxamnda cok gec olucak .herkes kendi doktoeundan sorumlu dielim. bari burda kimsei etkilemein csnlar.

Kimse 2 cumle okuyup etkilenmez herkes kendince birbirine faydali olmaya calisiyo sunu yazin bunu yazmayin demek de nasil bir tavir anlayamadim o zaman hep ayni fikirdekiler yazsin digerleri tabi tabi desin.

Kimse 2 cumle okuyup etkilenmez herkes kendince birbirine faydali olmaya calisiyo sunu yazin bunu yazmayin demek de nasil bir tavir anlayamadim o zaman hep ayni fikirdekiler yazsin digerleri tabi tabi desin.
Aynen katılıyorum canım. 6. Ayda tahlil yaptiricam gerek varsa kullanicam. Tabi bu benim fikrim

kızlar ben buraya bir aydır girip yazıyorum. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebişlerinizin adını merak ettim :) çok meraklıyım dimi :) benim kızım Ada Gökçe ikinci adını kullanıyoruz.

Aslında Gökçe öne yazılsa da çok guzel olurmuş :) Gökçe Ada. çok sevdim bu ismi. Kardeşimin ismi de Gökçe. Benim kızımın ismi de Zeynep Ela.

Aslında Gökçe öne yazılsa da çok guzel olurmuş :) Gökçe Ada. çok sevdim bu ismi. Kardeşimin ismi de Gökçe. Benim kızımın ismi de Zeynep Ela.
aslında bizim düşüncemiz Gökçe Ada idi. Doktorum dalga geçti. "Ben de Bozcaada" derler hep çocuğuna dedi :) biz de yer değiştirdik zeynep ismi ailede olmasaydı benim düşündüğüm bir isimdi :)

Oğlumun adı Çınar. Çok severek koyduk bu ismi. Hepsinin şansı güzel olsun inşallah. Çınarım çok huysuz bu günlerde. Uyku düzeni tamamen bozuldu. Dün gece uçtü biyeri ağrır gibi ağlıyordu. Kakası da değişik ishal gibi. Emmiyor eskisi gibi ve eller. Ellrini hepppp emmek istiyor.aslında ne bulursa emmek istiyor. Önlüğü parmağım kazağım ne bulursa.. offf dili yok ki derdini anlatsa... diş mi bunaltıyor acaba

aslında bizim düşüncemiz Gökçe Ada idi. Doktorum dalga geçti. "Ben de Bozcaada" derler hep çocuğuna dedi :) biz de yer değiştirdik zeynep ismi ailede olmasaydı benim düşündüğüm bir isimdi :)
evet canım yer değiştimek için haklı bir gerekçe :) ama çok guzel bir isim :)

canım geçmiş olsun diş sıkıntılarına benziyor anlattıkların ama kakasını bilemedim

arkadaşlar demir ilacı kullanımı herkesin kendi isteğine bağlıdır, fakat karar verirken avrupa ve amerika gibi gelişmiş ve hristiyan ülkelerle kıyaslamayın lütfen. zira bu ülkeler maliyeti diğer kırmızı etlere nazaran oldukça düşük olan domuz eti tüketmektedirler ve toplum olarak protein ve demir eksikliği bize göre çok düşüktür. bizim kırmızı et tüketimimiz et fiyatlarının yüksek oluşu sebebiyle düşük olduğu için toplumun genelinde demir eksikliğine bağlı rahatsızlık oranları yüksek ve dolayısıyla devlet politikası haline getirilmiştir demir ilacı kullanımı. yani beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirerek karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…