2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlarr şimdi emzirip uyutmaya çalışıyorum ama aralıksız 15 dakika homur homur sesler. söylenip duruyo. Tadını mi beğenmedi anlamıyorum Bi de emerken çok terliyo yaa sizde de öyle mi kafası ensesi su gibi

Kizlarr şimdi emzirip uyutmaya çalışıyorum ama aralıksız 15 dakika homur homur sesler. söylenip duruyo. Tadını mi beğenmedi anlamıyorum Bi de emerken çok terliyo yaa sizde de öyle mi kafası ensesi su gibi
son günlerde bizimkinin de kafası terliyor. yoktu oysa şimdiye kadar

çok uzun zamandır giremiyorum oğlan yoruyor çünkü gece en erken 11 buçukta uyuyor.
akşam 10-10.30 gibi uyuyor ama 15 dk sonra uyanıyor uykularımız hep 12-12 buçuk-1
4 buçuk aylık oğlum bu sorunu yaşayanlar varmı
anne sütü alıyor sadece
ve uyandıktan 2 saat sonra uyumak istiyor
uykudan önce kesinlikle emmiyor
kısacası gece uykusuna geçerken zorlanıyor
sadece akşamları mama mı versem diyorum? hem anne sütü hem mama birlikte götüren varmı?
lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?

Canim bebis emdikten sonra sagiyorum devamli sende oyle yap sutumuz cok aslinda duzgun emmedigi icin azaliyor iman mama verdikce daha az emecek daha cok azalacak sutun sen gogsunu sagdikca ihtiyac var der goguslerin süt artar
benimki daha kotu dun cildirdim gece 3 te uukulu uykulu emerken yine agladi ters yay gibi yapti yine :-(((((((

Canim benimkide 4.5 aylik ayni gece cok gec yatiyo ben hem mama hem meme birlikte gidiyorum ikisini bi yurutmek zor oldu ama anliyosun zaten memeden sogumaya basladigini hissettigim an ogun mama vermiyodum memeyi diretiyorum birakmasin diye sen hic mama vermedin galiba sadece gece vereceksen hicde bisey olmaz artik buyuduler ikisini ayirt edebiliyolar memeyide birakmiyolar mamayida aliyolar en azindan benimki oyle

Kizlar bakin ben ne yasadim bebegim 38. Haftanin basinda dogdu biraz erken alinmasi gerekti...2. Ayda bebegim cok agliyorfu mikrop mu var kanida diye kan aldilar orda bi baktik kansizmis biraz erkendogunca demir depolari hemen bosalmis. Yani ben 2 . Aydan beri kan damlasi kullaniyorum gecen yine bakildi 8.4 idi 11.2 ye cikmis ama hala 12 degil tabi halen azda olsa eksik

canım kan değerinin yükselmesine çok sevindim. içime şüphe düştü ben de 37+5 te doğum yaptım. ama dediğin gibi ağlamalar olmadı. neyse şimdi de demir damlası veriyorum zaten. bebişlerimiz iyi olsun :)

evet haklısın cnm herkesin kendi düşüncesi o dönem gelsin doktoruna sorarım ben ama bana açık satılan inek sütleri daha mantıklı geliyor.
ona güveniyorum daha çok.

Slm kizlar. Benim cadi kizom varya beni hep yalanci cikarttiyor. Babasi evde oldugu zaman ne kadar uslu massallah bide lgec kalkiyo bugun babamiz evdeydi 12 de kalktuk. Hafta sonlarida 10-11 de kalkiyoruz. Babamiz olmayonca sabah 5-6 da kalkiyoruz. Bene herife diyorum bugin 6 da kalktik cok uykusuzum. İste bugun hic uyumadi yordu beni diye sikayet ediyo. Haliyle adam inanmiyo bana.

Bu kan ilaci cik faxla gaz yapti bide kakasi kan ilacinin renginde. Zor yapiyor kakasinida. Bi duzene giremedik.

Kizlar acik sutu kaynatip yogurt yspinca sutun kalsiyumu kalmiyor pastorize sutte sok seklinde isitip sogutunca zarar gormuyor vitamini kaliyor.... ben ne yapiyorum tefal yogurt makinesinde sut yaparken kaynatmaya gerek yok az yogurtla karistirip koyuyorsun makineye sabah hazir

cnm emdikten sonra sağmak için süt kalıyo mu sağmanın nedeni sütün artması mı?
benimki tek memeden emiyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…