2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İnanamıyorum bugün ben işlerimi bitirdim üstüne kahve içiyorum bunuda yaşadımya kendimi 4 aylık bakımına girmiş gibi hissettim :)

ben hergün kendime kahve içimlik zaman yaratıyorum cnm iş beklesin diyorum çünkü insan sıkılıyor kahvede içemezsem çıldırırım :)

Kizlarr şimdi emzirip uyutmaya çalışıyorum ama aralıksız 15 dakika homur homur sesler. söylenip duruyo. Tadını mi beğenmedi anlamıyorum Bi de emerken çok terliyo yaa sizde de öyle mi kafası ensesi su gibi
Benim kiziminda oyle enaeai xok terluyi

aynı canım ya eşim inanmıyor bana yahuu

Kan ilacinin yaninda kaleidon probiyotik veriyorum probiyotigin hic zarari olmaz dedi doktor bagirsaklari duzenler dedi ise yariyor sanirim

ben hergün kendime kahve içimlik zaman yaratıyorum cnm iş beklesin diyorum çünkü insan sıkılıyor kahvede içemezsem çıldırırım :)
Canim kahvenin zarari olmuyormu sute. Ben.ne zamandir ixmesimi fark ettim bi senedir kahveye haaretim. Caydaicmiosum ama bu ara torpik gecrim kendine cok acik iciyirum

cnm emdikten sonra sağmak için süt kalıyo mu sağmanın nedeni sütün artması mı?
benimki tek memeden emiyo maalesef
Canim sut iki damla bisey cikiyor sut ciksin diye degil sagma islemi devam edince gogus diyor ki aaa ihtiyac daha fazla daha cok sut uretmeliyim boyle 3 gun sonra sutun daha da artiyor

Canim kahvenin zarari olmuyormu sute. Ben.ne zamandir ixmesimi fark ettim bi senedir kahveye haaretim. Caydaicmiosum ama bu ara torpik gecrim kendine cok acik iciyirum

bi zararı olmuyor cnm zaten bi fincan çok değil. çayda içiyorum ben kahvede. çok şükür sütü etkilemedi tabi rezene humana falanda hep içiyorum su da.

bebeğine huzursuzluk yapmıyorsa bir fincanın sakıncası olmaz canım. ben çayı hamileliğimde bile tamamen kesmedim. çay içmeyen öğretmen mi olur :)

Canim sut iki damla bisey cikiyor sut ciksin diye degil sagma islemi devam edince gogus diyor ki aaa ihtiyac daha fazla daha cok sut uretmeliyim boyle 3 gun sonra sutun daha da artiyor

çok mantıklı bende yapayım ozaman bazen az emip bırakıyor çünkü
tek meme emzirmekte çok zor oluyo

cnm emdikten sonra sağmak için süt kalıyo mu sağmanın nedeni sütün artması mı?
benimki tek memeden emiyo maalesef
Neden tek meme kaldi canim benim bi gogsum cokuk ve onu zor emziriyorum vazgecsem o da gidecek ama ben onuda hep daha cok sagiyorum dengeleniyor zor tabi ama yaz gelipte ince giyinince ne yapacagiz bugun kizlar bana biri dahs kucuk duruyor sanki dediler

cnm ben memeye çok zor alıştırdım oğlumu başta hiç emmedi sonrada sağ memeden daha çok emdi solda ağlıyodu bende emsin die zorlamadım sola alıştı tabi sağdan emdi hep benimde hatam keşke üstüne düşseydim üzünüm.
ve acayip fark var çok küçük sol.
ne yapcam bilmiyorum tatile fln gidince bikini giyemicekmiyim
herduş alışımda üzülüyorum valla

İste o az emdi deyip biraktigimizda gogusde diyorki ihtigyac yok demekki .....sen diger gogsunu 3 gun sag oyle bos bos bak o da baslar sut vermeye

İste o az emdi deyip biraktigimizda gogusde diyorki ihtigyac yok demekki .....sen diger gogsunu 3 gun sag oyle bos bos bak o da baslar sut vermeye

gerçekten sağsam işe yararmı süt gelmeyen memeyi umudu kestim o yüzden uğraşmıyodum ama bi umut oldu şimdi

Himm cok mu oldu sut vermeyeli ?? Bende o gogsum icin pes edersem o tarafa ggogus pedi koyarim digerine koymam digerim bikinide de birine destek koyarim digerine koymam donrs da diyorum ki kim bakarsa baksin bebek emxiriyorum gurur duyuyorum kendimle esim de begenmezse kendi bilir bebegi anne sutu aldi sonucta ayrica seneye gececek hepsi gobek kilo kendimixe cok baski yspiyorux diyorum bebegimixe anne sutu vermenin gururunu yasayalim vardin bu yil kotu gozukelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…