2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

3 aydır fln hiç emmiyo ordan cnm
haklısın anne sütü vermenin gururunu yaşayalım

bi zararı olmuyor cnm zaten bi fincan çok değil. çayda içiyorum ben kahvede. çok şükür sütü etkilemedi tabi rezene humana falanda hep içiyorum su da.
İçinde kafein var ama sonuçta. Ben hamileliğiminden önce günde 2-3 tane içerdim americano ya da Türk kahvesi, artık çay bile içmiyorum zaten çok hareketli uykusuz. İyice uykusu kaçmasın diye:) ama çook özledim kahveyiiii

3 aydır fln hiç emmiyo ordan cnm
haklısın anne sütü vermenin gururunu yaşayalım
Bi alarm kur kendine 3 gun boyunca 3 saatte bir sag gelir sonucta su an vucudun da sut yapici hormon var cok zorlanacaksan zamanin azsa da boyle devam et... ben herseye cok takildim once ay du ay bu donra bu aralar diyorum ki neyse ney bebeklere anne sutu veriyoruz iste bu sene ne olursa nasil gozukursek gorulelim bide ona takmayacagim seneye uzulurum onlarada bu sene kendime daha yuklenirsem şalterlerim atacak yoksa

istersen bi doktoruna danış cnm ben zararı yok die biliyorum
için rahat eder
oğlumunu uykusunu hiç etkilemiyor

şimdi sağsam boş boş gelicek ama y,nede devam edeyim dimi yarım saat sağayım ozaman3 saatte bir
heveslendim. şimdi idare ediyorumda işe başlayımca yetmez gibi geliyo tek meme

bende erken doğum yaptım 37+5 hamileligimdede demir eksikliği vardı
doktor 6 ay demişti ama kafama takıldı şimdi
siz sağlık ocağına verdiği damlaları mi kullanıyorsunuz
nacak ben şimdi zaten küçük doğdu
bide gelişim geriliği yaşamasını istemem

bebeğine huzursuzluk yapmıyorsa bir fincanın sakıncası olmaz canım. ben çayı hamileliğimde bile tamamen kesmedim. çay içmeyen öğretmen mi olur :)

Birileri caymi dedi :))) ben hic kisitlamadim bu konuda kendimi. Cayimi demlerim tadini cikartirim :) turk kahvesine duskun degilim ama caysiz olmaz.. Oglumda yeme icme konusunda asiri titizdim. Kizimda daha rahat davraniyorum.

Canim makinede nasil yapiyirsun. Kac saaye ayarliyirsun

Canlar kizimib burun hiriltisi gecniyo surekli serun fiz. Damlatiyorum ama gecmio. Baska bi care varmi

Bu gece uykularına ne oldu bilmem. 11 de uyuttum gece. Öyle güzel daldı ki ama dedim şüküe bu gece erken uyudu. Sonra birden pırt diye açıverdi gözlerini. Bidaha emzirdim yok uyumuyo. 12de eşim aldı uyuttu yatağına koyduk uyandı. Haydeee bidaha ben aldım yine biraz emzirdim. Dalınca salladım biraz uyudu . Tabi saat 1 oldu bu arada. İyice sarktı uyku saatleri. Ben onbire geç diyodum. Şu 8de uyuyor diyenlere hayranım..

Günaydın kızlar
kahvesiz bi sabah düşünemiyorum:) sadece hamileligin ilk 3 ayında icmedim. En keyifli an yorucu az uykulu bi gecenin sabahında kızımı donencesine yatırıp balkonda ictigim kahve

Canim ben sadece anne sutu veriyorum.kilo alimi iyi ise gece uykusuna geçmekte zorlaniyor diye mamaya başlama bence.ben ilk alti ay sadece anne sutu alsin derim.uyku için de erkenden banyo, masaj vs. Gibi rutin oluşturmaya calissan, los isikta tutsan hep aksamlari öne cekebilirsin belki uyku saatlerini.

Canim 8 de uyuyo ama 12 den sonra saat başı uyanıyo. Uyku rutinin yoksa ona başla. Benimki ciyaklayarak ağlarken bile gece lambasini açıp bizim yatağa yatirdigim an susar. Çünkü masaj ve uyku saatinin geldigini anlar 1 ayliktan beri her akşam aynı rutin gece lambası ışığında ninni masaj ve emerek uyku. Bunun gibi bi rutin oluşturmani tavsiye ederim.

Masaj dediğin soyup bebe yağıyla ovuyomusun vücudunu?bide 8de yatınca benimki em faxla 2saat uyur kalktığında da uyanık kalmak ister. En uzun uykusu kırk yılda bir üç saat.

Canim evin nemi kaç çok mu kuru acaba
Buhar makinesi aldim 51 derece suan . Ama gecmii hiril hiril. Sabahta serum fiz. Damlattim otri bebenin agiDan cekilen aspiratoruyke cektim. Hic bisi gelmedi. Burnuna bakiom bisi yok. Bide cekerken ucu etine geldi kamadi biraz. Of cok uxuluyorum surekli hiril hiril.burnunda bi proplemde yok sukur. Geniz eti felanmi var dedik yok. Bi ara gecmisti. İki haftadir gene var gecmio

Masaj dediğin soyup bebe yağıyla ovuyomusun vücudunu?bide 8de yatınca benimki em faxla 2saat uyur kalktığında da uyanık kalmak ister. En uzun uykusu kırk yılda bir üç saat.
Canim gunduz uykusu nasil gunduz uyuyorsa gecede uyumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…