Himm cok mu oldu sut vermeyeli ?? Bende o gogsum icin pes edersem o tarafa ggogus pedi koyarim digerine koymam digerim bikinide de birine destek koyarim digerine koymam donrs da diyorum ki kim bakarsa baksin bebek emxiriyorum gurur duyuyorum kendimle esim de begenmezse kendi bilir bebegi anne sutu aldi sonucta ayrica seneye gececek hepsi gobek kilo kendimixe cok baski yspiyorux diyorum bebegimixe anne sutu vermenin gururunu yasayalim vardin bu yil kotu gozukelim
Benim gençliğimden beri çok çoooook ağrılı olurdu ama doğumdan sonra 40ım biter bitmez oldum. Çok şükür hissetmiyorum bile.kızlar ben bugün regl oldum oyy ne ağrılıymış ilk sefer. inşallah hep böyle olmaz.
İçinde kafein var ama sonuçta. Ben hamileliğiminden önce günde 2-3 tane içerdim americano ya da Türk kahvesi, artık çay bile içmiyorum zaten çok hareketli uykusuz. İyice uykusu kaçmasın diye:) ama çook özledim kahveyiiiibi zararı olmuyor cnm zaten bi fincan çok değil. çayda içiyorum ben kahvede. çok şükür sütü etkilemedi tabi rezene humana falanda hep içiyorum su da.
Bi alarm kur kendine 3 gun boyunca 3 saatte bir sag gelir sonucta su an vucudun da sut yapici hormon var cok zorlanacaksan zamanin azsa da boyle devam et... ben herseye cok takildim once ay du ay bu donra bu aralar diyorum ki neyse ney bebeklere anne sutu veriyoruz iste bu sene ne olursa nasil gozukursek gorulelim bide ona takmayacagim seneye uzulurum onlarada3 aydır fln hiç emmiyo ordan cnm
haklısın anne sütü vermenin gururunu yaşayalım
İçinde kafein var ama sonuçta. Ben hamileliğiminden önce günde 2-3 tane içerdim americano ya da Türk kahvesi, artık çay bile içmiyorum zaten çok hareketli uykusuz. İyice uykusu kaçmasın diye:) ama çook özledim kahveyiiii
Bi alarm kur kendine 3 gun boyunca 3 saatte bir sag gelir sonucta su an vucudun da sut yapici hormon var cok zorlanacaksan zamanin azsa da boyle devam et... ben herseye cok takildim once ay du ay bu donra bu aralar diyorum ki neyse ney bebeklere anne sutu veriyoruz iste bu sene ne olursa nasil gozukursek gorulelim bide ona takmayacagim seneye uzulurum onlaradabu sene kendime daha yuklenirsem şalterlerim atacak yoksa
Kizlar bakin ben ne yasadim bebegim 38. Haftanin basinda dogdu biraz erken alinmasi gerekti...2. Ayda bebegim cok agliyorfu mikrop mu var kanida diye kan aldilar orda bi baktik kansizmis biraz erkendogunca demir depolari hemen bosalmis. Yani ben 2 . Aydan beri kan damlasi kullaniyorum gecen yine bakildi 8.4 idi 11.2 ye cikmis ama hala 12 degil tabi halen azda olsa eksik
canım kan değerinin yükselmesine çok sevindim. içime şüphe düştü ben de 37+5 te doğum yaptım. ama dediğin gibi ağlamalar olmadı. neyse şimdi de demir damlası veriyorum zaten. bebişlerimiz iyi olsun :)
Hayir canim farkliBu demir damlası ile devit3 aynı sey deyil dimi
bebeğine huzursuzluk yapmıyorsa bir fincanın sakıncası olmaz canım. ben çayı hamileliğimde bile tamamen kesmedim. çay içmeyen öğretmen mi olur :)
Canim makinede nasil yapiyirsun. Kac saaye ayarliyirsunKizlar acik sutu kaynatip yogurt yspinca sutun kalsiyumu kalmiyor pastorize sutte sok seklinde isitip sogutunca zarar gormuyor vitamini kaliyor.... ben ne yapiyorum tefal yogurt makinesinde sut yaparken kaynatmaya gerek yok az yogurtla karistirip koyuyorsun makineye sabah hazir
Canim evin nemi kaç çok mu kuru acabaCanlar kizimib burun hiriltisi gecniyo surekli serun fiz. Damlatiyorum ama gecmio. Baska bi care varmi
EbOn2010 .!.:çok uzun zamandır giremiyorum oğlan yoruyor çünkü gece en erken 11 buçukta uyuyor.
akşam 10-10.30 gibi uyuyor ama 15 dk sonra uyanıyor uykularımız hep 12-12 buçuk-1
4 buçuk aylık oğlum bu sorunu yaşayanlar varmı
anne sütü alıyor sadece
ve uyandıktan 2 saat sonra uyumak istiyor
uykudan önce kesinlikle emmiyor
kısacası gece uykusuna geçerken zorlanıyor
sadece akşamları mama mı versem diyorum? hem anne sütü hem mama birlikte götüren varmı?
lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Canim 8 de uyuyo ama 12 den sonra saat başı uyanıyo. Uyku rutinin yoksa ona başla. Benimki ciyaklayarak ağlarken bile gece lambasini açıp bizim yatağa yatirdigim an susar. Çünkü masaj ve uyku saatinin geldigini anlarBu gece uykularına ne oldu bilmem. 11 de uyuttum gece. Öyle güzel daldı ki ama dedim şüküe bu gece erken uyudu. Sonra birden pırt diye açıverdi gözlerini. Bidaha emzirdim yok uyumuyo. 12de eşim aldı uyuttu yatağına koyduk uyandı. Haydeee bidaha ben aldım yine biraz emzirdim. Dalınca salladım biraz uyudu . Tabi saat 1 oldu bu arada. İyice sarktı uyku saatleri. Ben onbire geç diyodum. Şu 8de uyuyor diyenlere hayranım..
Buhar makinesi aldim 51 derece suan . Ama gecmii hiril hiril. Sabahta serum fiz. Damlattim otri bebenin agiDan cekilen aspiratoruyke cektim. Hic bisi gelmedi. Burnuna bakiom bisi yok. Bide cekerken ucu etine geldi kamadi biraz. Of cok uxuluyorum surekli hiril hiril.burnunda bi proplemde yok sukur. Geniz eti felanmi var dedik yok. Bi ara gecmisti. İki haftadir gene var gecmioCanim evin nemi kaç çok mu kuru acaba
Canim gunduz uykusu nasil gunduz uyuyorsa gecede uyumaz.Masaj dediğin soyup bebe yağıyla ovuyomusun vücudunu?bide 8de yatınca benimki em faxla 2saat uyur kalktığında da uyanık kalmak ister. En uzun uykusu kırk yılda bir üç saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?