2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben gözlemledim bir fark huysuzluk oluyor mu diye benim kızda yok canım hatta ben kahve içerken gözümün içine bakıyor şapşal :)

ben sağlık ocağının veediğini kullanmıyorum canım doktorun önerdiğini aldım. aklına kötü şeyler getirme canım altıncı ayda bakılacak zaten kan değerlerine. ama küçük doğan bebişler daha çabuk toparlıyor kendini benim 37+5 te 3400 doğdu. daha dursaydım dört kiloyu geçerdi diyor doktor ama ben panik oldum son haftalarda :)

Masaj dediğin soyup bebe yağıyla ovuyomusun vücudunu?bide 8de yatınca benimki em faxla 2saat uyur kalktığında da uyanık kalmak ister. En uzun uykusu kırk yılda bir üç saat.
Evet canım ama bi yarım saat önce isitiyorum odayı ayrıca.hepsi masaj emme falan 1 saati buluyo uyumasi. Bazen uyaniyo dediğin gibi sessizlik ve karanlıkta emziriyorum uyuyana dek. Çok uzun zaman sürdüğü de olabiliyo.ama istikrar olunca devam ediyo. 2 saatte bi hatta saatte 1 uyaniyo benimki bu ara. Ama dalana kadar bekliyorum emziriyorum. Gerçi bu gece 3.5 ta dayanamadim artık öyle şeker sesler bakışlar 1 saat oynayıp öyle uyuttum:)) tamamen uyanmamiz 8 oldu

Canim yaa belki bi şeye alerjisi var toz belki halidaki tüyler ne bileyim hersey olabilir. Alerji testleri var ama onun için daha çok küçük. Serum fizyoyla açmaya devam et tatlım böyle böyle buyucekler

Kizlarr şimdi emzirip uyutmaya çalışıyorum ama aralıksız 15 dakika homur homur sesler. söylenip duruyo. Tadını mi beğenmedi anlamıyorum Bi de emerken çok terliyo yaa sizde de öyle mi kafası ensesi su gibi
Benimki de öyle canım, ben erkek olduğu için çok terliyordur diyorum

canım çok teşekkür ederim verdiğin öneri için
uygulamaya çalışcam inşallah
mamayı biberonla mı veriyorsun kaşıkla mı

Canım kaleidion probiyotik nedir ilaç mı
Ben de kullandim canım ondan. bizim yediğimiz activia yogurdun içindeki o yararlı bakteriler o damlada bağırsakları duzenliyo. Bi ay kullanmıştık Dr gaz için verdi ondan mi bilmem ama benim kızın maşallah bağırsakları iyi calisiyo günde en az 3 kaka

Canlar kizimib burun hiriltisi gecniyo surekli serun fiz. Damlatiyorum ama gecmio. Baska bi care varmi
Canım Ömer'in burun delikleri bir tanesi diğerinden daha dar, o yüzden denemedigimiz şey kalmadı, bi bitkisel bi damla var xlear diye Dr sor onu da bir dene bakalim

4 aylık bebek destekle oturtulur mu? herkez oturtulmaz diyor ama kaynak nedir acaba? adam akıllı bi çalışma var mı bununla ilgili? benim kızım oturmak için çok çabalıyor. oturmak isteyip de oturtmadığım zaman ağlıyor. çok ciddi bir ihtiyaç gibi adım atmak istiyor. yere hafifçe ayağını koyduğum zaman gülerek adım atıyor. ama ananeler babaneler ay yere bastırma çocuğu diyor ama hakikaten zararlı mı? zararlı olduğuna dair bilimsel bir kaynak biliyor musunuz? zararlı olduğuna dair bir çalışma yapmış profesör var mı?

ben demir damlasını 4 gün kullandım bıraktım çocuğumu huzursuz ettiğine inanıyorum
biraz araştırdım nette uyku sorunu huzursuzluk vs. yaparmış
ayrıca burda kan değerine bakılmadan verdiler
demirin eksikliği de fazlalığıda zararlı
2 hafta sonra ankarada çocuk doktoruna götürcem orda kan sayımı yapıldıktan sonra doktorun tavsiye ettiği bir demiri kullancam. vegaferon kullandık memnun kalmadık.

Canlar kizimib burun hiriltisi gecniyo surekli serun fiz. Damlatiyorum ama gecmio. Baska bi care varmi
canım nurse harveys in nasal mix diye bir damlası var. vicks gibi kokuyor. onu buhar makinesinin suyuna ve çarşafına giysisine damlatmanı tavsiye ederim uyurken. yatak odasında bizim bile burnumuza iyi geliyor. bir araştır istersen

bir de sağlık ocağı demir damlası verdi ama içinde paraben var sakkaroz var hergün 9 damla çocuğuma paraben mi vericem şimdi? ben kendi kremlerimde bile bu madde olsa sürmüyorum. çocuğum k.çını bile parabensiz mendillerle siliyorum. sakkarozun minnacık bebeğime nasıl bir etki edeceğini bilmiyorum. o demir damlası şu an engerek yılanından zerkedilmiş şişelenmiş zehir gibi görünüyor gözüme :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…