dun 00.45te uyudu.12 olmadan uyumaz benımkı de.11de emmıştı,saatı kurmuştum uyuyakalmışım bı uyandım saat 4. tam 5 saat uyumuş öylece.
ben gogsumu sagıyorum,ilk kısım basınclı gelıyor yutamıyor,tıkanıyor. kalorılı kısmı emıyor hep. o da onu tok tutuyordur dıyor doktor da ama madem tok bu cocuk nıye kılo almıyor ay
Canim daha 3. Ayda doktorum artik bebegin gece 5 6 saat acikmadan uyuyabilir demisti seninki ne guzel iste sabah iyi beslenmis ki gece uyuyor sen niye saat kuruyorsun bebeginin uykusunu bölüyorsun birak uyusun da büyüsün bebegin kilo alma isi genetik biraz biraz da hareket edince bu aylarda 400 600 gr almali zaten ....aslinda onlar yine 1 kilo aliyorlarda hareketli olunca geriye yarisi kaliyor iste... kizlar bebeginiz alt sinirda kilo aliyorsa normal iste sadece alt sinirin altinda kilo alirsa takilin ki o zamanda ebe ve doktor soyler zaten...ebe dediki kiloya takilma o cok onemli degil , eğer boyu uzamazsa sorun var dedi yani bebeklerimizin gelisim sorunu olsa boyu uzamaz zaten ben artik takmayi biraktim en kötü 2 ay sonra kati gidalarla doyar karni ac olan cocuk zaten ortaligi yirtiyor onlara guvenelim ortaligi yirtmiyotlarsa demekki toklar cunku onlar ne zaman aciktiklarini cok iyi bilirlermiş ve doyana kadar da rahat birakmazlarmis bizi.
Kizlar bebehi 4 gunde kaka yapan var mi ????? Benim ki bep 4 5 gunde yapiyor... kan damlasina atiyoruz olayi hemen ama ben bu aralar vermedim damlayi yine de ayni sizinkiler kaç günde yapıyor
Kızlar size bi sorum olacaktı kızım gece 12 gibi uyuyor 4 ya da 5 gibi kalkıp emiyor ve ben uykusu bölünmesin diye altını açmıyorm sonra sabah 8 gibi uyanıyor siz gece altını değiştiriyormusunuz? Pişik olmasın diye endişeleniyorum gerçi gece kaka yapmıyor ama genede bezi çişli
Canlar nedir bu kizimin basina gelenler. Gece emzireyim diye kaldirdim bi baktim tek gozunun tamami sari capak olmus yavrum gozunu acamadi. Doktor mikrop kapmistir dedi damla verfi. Okadar dikkar ediyorum herseyine neden boyle oluyor biri bitmeden biri basliyor. Cok uxuluyorum. Annem kendu sutunu damlat dedi. İyi gelurmi acaba bilemedim
Kızlar size bi sorum olacaktı kızım gece 12 gibi uyuyor 4 ya da 5 gibi kalkıp emiyor ve ben uykusu bölünmesin diye altını açmıyorm sonra sabah 8 gibi uyanıyor siz gece altını değiştiriyormusunuz? Pişik olmasın diye endişeleniyorum gerçi gece kaka yapmıyor ama genede bezi çişli
Canlar nedir bu kizimin basina gelenler. Gece emzireyim diye kaldirdim bi baktim tek gozunun tamami sari capak olmus yavrum gozunu acamadi. Doktor mikrop kapmistir dedi damla verfi. Okadar dikkar ediyorum herseyine neden boyle oluyor biri bitmeden biri basliyor. Cok uxuluyorum. Annem kendu sutunu damlat dedi. İyi gelurmi acaba bilemedim
bizim düzende seninki gibi gece 10 gibi altını değiştiriyorum taki sabah 10 a kadar kaka yapmadıysa değiştirmiyorum
e prima kullanıyorum pişik yapmıyor poposu da ıslak olmuyor
hem reklamda demiyor mu 12 saate kadar kuruluk diye
hakkaten kuru kalıyor, o yüzden çocuğun uykusunu bölmüyorum
canım 10-15 dakika yeterli zaten
hem büyüdüler artık daha güçlü çekiyorlar
bende ilk 2 ay en az 20 dk emzirirdim ama şimdi 10-15 dk yetiyor
zaten 7. dakikadan sonra son süte ulaşırlarmış diye okumuştum biyerden
kafama ne takılırsa netten okuyorum sonrada unutuyorum nerde ne okudum diye
canım 10-15 dakika yeterli zaten
hem büyüdüler artık daha güçlü çekiyorlar
bende ilk 2 ay en az 20 dk emzirirdim ama şimdi 10-15 dk yetiyor
zaten 7. dakikadan sonra son süte ulaşırlarmış diye okumuştum biyerden
kafama ne takılırsa netten okuyorum sonrada unutuyorum nerde ne okudum diye
Bizimde basimiza bela oldu uc gun verdim kustu istah yok iki gundur emmek istemiyo resmen aglicam onsallah toplar kendini benim bebegim reflusu var ama emzirdikten bir saonra verdim ona ragmen acayip kustu