2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim daha 3. Ayda doktorum artik bebegin gece 5 6 saat acikmadan uyuyabilir demisti seninki ne guzel iste sabah iyi beslenmis ki gece uyuyor sen niye saat kuruyorsun bebeginin uykusunu bölüyorsun birak uyusun da büyüsün bebegin kilo alma isi genetik biraz biraz da hareket edince bu aylarda 400 600 gr almali zaten ....aslinda onlar yine 1 kilo aliyorlarda hareketli olunca geriye yarisi kaliyor iste... kizlar bebeginiz alt sinirda kilo aliyorsa normal iste sadece alt sinirin altinda kilo alirsa takilin ki o zamanda ebe ve doktor soyler zaten...ebe dediki kiloya takilma o cok onemli degil , eğer boyu uzamazsa sorun var dedi yani bebeklerimizin gelisim sorunu olsa boyu uzamaz zaten ben artik takmayi biraktim en kötü 2 ay sonra kati gidalarla doyar karni ac olan cocuk zaten ortaligi yirtiyor onlara guvenelim ortaligi yirtmiyotlarsa demekki toklar cunku onlar ne zaman aciktiklarini cok iyi bilirlermiş ve doyana kadar da rahat birakmazlarmis bizi.

Kizlar bebehi 4 gunde kaka yapan var mi ????? Benim ki bep 4 5 gunde yapiyor... kan damlasina atiyoruz olayi hemen ama ben bu aralar vermedim damlayi yine de ayni sizinkiler kaç günde yapıyor

Kızlar size bi sorum olacaktı kızım gece 12 gibi uyuyor 4 ya da 5 gibi kalkıp emiyor ve ben uykusu bölünmesin diye altını açmıyorm sonra sabah 8 gibi uyanıyor siz gece altını değiştiriyormusunuz? Pişik olmasın diye endişeleniyorum gerçi gece kaka yapmıyor ama genede bezi çişli

ayyy canm ilaca hiiccc gerek yok inan sutunle sil brnmki de bir kere oldu sutumle sildim daha olmadi

Kizlar sanirsam bende sifayi kaptimm basim agriyor burnum tikali bagazim aciyorr amannn yaa basimmmm off

Ben eskiden gece degistirirdim bezini.kaka yapmis olurdu.ama artik gece degistirmiyirum.dedigin gibi cis oluyo sadece.

cnm bende gece altını açmıyorum uyanmasın diye sabah kalkınca açıyorum
pişik olmadı

evet bende kendi sütümden sürmüştüm ilk günlerde bir daha da öyle çapaklanmadı

bizim düzende seninki gibi gece 10 gibi altını değiştiriyorum taki sabah 10 a kadar kaka yapmadıysa değiştirmiyorum
e prima kullanıyorum pişik yapmıyor poposu da ıslak olmuyor
hem reklamda demiyor mu 12 saate kadar kuruluk diye
hakkaten kuru kalıyor, o yüzden çocuğun uykusunu bölmüyorum

kızlar oğlum bu aralar 10 15 dk emip bırakıyor sütüm mü yetmiyor çok üzülüyorum
sizde de öyle mi

kızlar oğlum bu aralar 10 15 dk emip bırakıyor sütüm mü yetmiyor çok üzülüyorum
sizde de öyle mi
canım 10-15 dakika yeterli zaten
hem büyüdüler artık daha güçlü çekiyorlar
bende ilk 2 ay en az 20 dk emzirirdim ama şimdi 10-15 dk yetiyor
zaten 7. dakikadan sonra son süte ulaşırlarmış diye okumuştum biyerden

kafama ne takılırsa netten okuyorum sonrada unutuyorum nerde ne okudum diye

öyleyse çok iyi bende yetmiyor diye üzülüyordum eskiden yarım saat emerdi çüknkü
doysunda az emsin sütüm az geliyo korkusu sardı beni

Ayyy
Canim bu kqn damlasi basimiA bela oldu. Bizimkide cok.rahatsiz oldu bende biraktim.
Bizimde basimiza bela oldu uc gun verdim kustu istah yok iki gundur emmek istemiyo resmen aglicam onsallah toplar kendini benim bebegim reflusu var ama emzirdikten bir saonra verdim ona ragmen acayip kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…