2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar bugün temizlik yaptım ve bu çamaşır suyuna yeter artık dedim
herkes de bir amway bir ersağdır gidiyor
biraz araştırdım hangisini kullanayım diye kafam karıştı tam ikna olamadım
artık yavrumla yaşıyorsak bu evde bu konuya biraz daha dikkat etmeliyim diye düşünüyorum.
sizin kullandığınız yada çevrenizde bunlardan kullananlar varmı?
hangisini alsam bilemedim

Dün dışarı çıktık kızımlaa taksici kaç aylık dedi 5 dedim (1 hafta var 5 i doldurmasına)zayıfmış dedi.bende oralı olmadım kız çocuğu çıtı piti olsun dedim ama bozuldum sanırım20 gün önce 7900 dü neresi zayıf delimi ne

Canim camasir suyunu ben bitek banyida kullaniyirum. Parkeleri silerken kovanin icine sire damlatiom

Massallah canim seninkine zayif dediyse benimkini gorse ne der allah bikir

Canim bende 7 gibi degistiriyorum sonra sabaha kadar degistirmiom. Kakasini yaparsa degistiriom gebeldede yapmio ama bende prima kullaniom islaklik olmuyo.

Ayyy

Bizimde basimiza bela oldu uc gun verdim kustu istah yok iki gundur emmek istemiyo resmen aglicam onsallah toplar kendini benim bebegim reflusu var ama emzirdikten bir saonra verdim ona ragmen acayip kustu
Canim bizimkininde reflusu var emerken bile kusuyor. 30 tane agiz bezi var . Boynuna koyuyorum iki gunde bitiyor bez. Kusa kusa bi hal aliyo. Cok kustugu icinde kilo alamiyor fazla

Massallah canim seninkine zayif dediyse benimkini gorse ne der allah bikir
Boşvercen şekerim en önemlisi sağlık.haberlere falan çıkıyor bazı bebekler topaç gibi ama ciddi sağlık sıkıntıları var insanın içi parçalanıyo şükredelim halimize ufak tefek sıkıntılar bizimkiler

Tabi canim en onemlisi saglij. Allah tum bebeklere saglik versin. Hasta olablarada axil sifa vetsin ins. Amin

Aman canım bosversene maşallah nerdeyse 6 aylık bebek kilosunda. Taksici ne anlar allah aşkına. Mazot fiyatina futbola falan yorum yapsın o

benim oğlum geçen hafta 20 sinde 6500 dü 4ay 1 haftalık.
zayıf mı benim oğlum

ben de açmıyorum gece altını. şimdiki bezler pişik falsn yapmıyor çok şükür.

E
En güzel temizlik deterjanı sıcak su- sirke - limon - karbonat

ay yarın istanbul yolcusuyuz. bacak kadar gökçe nin bizden çok eşyası var. bagaj yerleştirirken eşimle yine dalaşacağız kesin :) ay allahım inşallah yolda sıkıntı çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…