- 8 Ocak 2015
- 125
- 62
- 38
- 46
Tam 4 ayını doldurduğu gün doktor kontrolü vardı 6.150 kğ.çıktı .Doktor gayet iyi 4.ayın sonunda ortalama 6 kilo olmasını bekleriz fazlasını bile almış dedi merak etme sen :)benim oğlum geçen hafta 20 sinde 6500 dü 4ay 1 haftalık.
zayıf mı benim oğlum
Dün dışarı çıktık kızımlaa taksici kaç aylık dedi 5 dedim (1 hafta var 5 i doldurmasına)zayıfmış dedi.bende oralı olmadım kız çocuğu çıtı piti olsun dedim ama bozuldum sanırım20 gün önce 7900 dü neresi zayıf delimi ne
Canim camasir suyunu ben bitek banyida kullaniyirum. Parkeleri silerken kovanin icine sire damlatiom
E
canım bende sadece banyoda kullanıyorum
çok zor kalırsam mutfakta
ama mutfakta kullandığım krem detarjanlarda çamaşır suyu etkili
yok ben amwaye geçecem sanırım
En güzel temizlik deterjanı sıcak su- sirke - limon - karbonat
ay yarın istanbul yolcusuyuz. bacak kadar gökçe nin bizden çok eşyası var. bagaj yerleştirirken eşimle yine dalaşacağız kesin :) ay allahım inşallah yolda sıkıntı çıkarmaz
Bence doymuyo yoksa kiko alimi iyi olmazmiydi diyorm. Bi yandanda ac olsa aglamazmi emmezmi doyorum.5 dk da doyuyomudur acaba
Gece kaka yapmıyorsa ben de açmıyorum, uykusunu bölmek daha kötü bence. Bezler zaten çekiyor sorun olmuyor.Kızlar size bi sorum olacaktı kızım gece 12 gibi uyuyor 4 ya da 5 gibi kalkıp emiyor ve ben uykusu bölünmesin diye altını açmıyorm sonra sabah 8 gibi uyanıyor siz gece altını değiştiriyormusunuz? Pişik olmasın diye endişeleniyorum gerçi gece kaka yapmıyor ama genede bezi çişli
Senin gibi göbekli olmasın derdim ben olsam:))) ona neymiş canım Allah Allah yaDün dışarı çıktık kızımlaa taksici kaç aylık dedi 5 dedim (1 hafta var 5 i doldurmasına)zayıfmış dedi.bende oralı olmadım kız çocuğu çıtı piti olsun dedim ama bozuldum sanırım20 gün önce 7900 dü neresi zayıf delimi ne
AlemsinSenin gibi göbekli olmasın derdim ben olsam:))) ona neymiş canım Allah Allah ya
Kabızlık uzmanıolarak bu konu hakkında bir fikir verebilirim galiba. Biz bir ay çektik de. Aslında bebeğim kabiz değildi sadece 3-4 günde bir yapmaya başladı anne sütü almasına ragmen. Ben de kabiz olduğunu düşünerek yeni mezun doktora kabiz dedim o da bana fitil verdi. Bir iki kere kullandım, herkesle kullanma tembellik yapar dediler çünkü. Kullanmadım ama hala duzelmedi. Baska bir doktora gittik. Bu arada zeytinyağı, poposunu uyarma gibi yolları da denedik. Dr çatlak oluşmuş ıkınmaktan dolayi dedi. Krem ve surup verdi şimdi yaklaşık bir aydır da onu kullanıyorum. Kremi poposuna sürücü yapıyor, bazen günde iki defa bile yapıyor. Ama yaparken ikiniyor. Ve ben acaba krem mi alıştı acaba diyorum. Benim Hikayem bu, umarım yardimci olabilmisimdir umarım bizimki gibi uzun sürmez, sen bir hafta daha sabret. Hala 3-4 güne bir yaparsa Dr götür derim ben.
veee korktugum başıma geldı, 50gunde toplam 800 gr almış kızım.
son 3 haftadır sanırım hıc kılo almadı hesabımıza gore. cunku aşıya gıttıgımızde 7ocaktı 5700dü kılosu,dun doktora gıttık ve kılo 5700 yıne
çok uzgunum, gunduzlerı emmıyor 4 saate kadar beklıyor, bazen 3bucuk. sadece uyurken emıyor. uyumadıgı zaman almıyor memeyı. Alsa da 2 dakıka sokup sokup cıkarıyor ve sonuc hıc kılo alımı yok. anca 4 saat gececek de cok acıkacak oyle alacak memeyı.
Sütüm yeterlı dıye doktor mamaya başlamayın 2 hafta sonra tekrar gorelım dedı.
2 saatte bır sağıp bıberonla vermemı onerdı, bu sefer de bıberonu almıyor.2 tane denedım. kaşıkla denedım yarım saatte 20ml anca o da döke saça.
Ne yapacağımı şaşırdım. Çok uzuluyorum. Zaten erken doğdu. 2,5 kıloydu kucucuk kollarımda. Hala küçük.
Sanırım sütüm de yaramıyor
Bugun esımden lactamıl almasını ıstedım, yedıklerıme dıkkat edıyorum ama yetmıyor demek kı
Canlar bebegini tek basina yikayan varmi. Varsa nasil yikiyorsunuz. Bebisi yikiycam annemi cagirdim gelmedi zaten kirk nazka geliodu buseferde yirgunum dedi. Pzt. Asi vuruldu diye bi hafta olacak banyi yapmadi . Tek basima nasil yaprirabilirim
Canlar nedir bu kizimin basina gelenler. Gece emzireyim diye kaldirdim bi baktim tek gozunun tamami sari capak olmus yavrum gozunu acamadi. Doktor mikrop kapmistir dedi damla verfi. Okadar dikkar ediyorum herseyine neden boyle oluyor biri bitmeden biri basliyor. Cok uxuluyorum. Annem kendu sutunu damlat dedi. İyi gelurmi acaba bilemedim
ebbekete indirimde var genel o tip kullaniorkızlar ben yavaş yavaş mama sandalyesi bakmaya başladım
normal mama sandalyesi dışında,
kendi kullandimiz sandalyeye sabitlenebilen mama sandalye leri var
siz ne almayi düşünüyoruz ,öneriniz nedir
cnm bende gece altını açmıyorum uyanmasın diye sabah kalkınca açıyorum
pişik olmadı
bizim düzende seninki gibi gece 10 gibi altını değiştiriyorum taki sabah 10 a kadar kaka yapmadıysa değiştirmiyorum
e prima kullanıyorum pişik yapmıyor poposu da ıslak olmuyor
hem reklamda demiyor mu 12 saate kadar kuruluk diye
hakkaten kuru kalıyor, o yüzden çocuğun uykusunu bölmüyorum
Canim bende 7 gibi degistiriyorum sonra sabaha kadar degistirmiom. Kakasini yaparsa degistiriom gebeldede yapmio ama bende prima kullaniom islaklik olmuyo.
ben de açmıyorum gece altını. şimdiki bezler pişik falsn yapmıyor çok şükür.
Çoook teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızGece kaka yapmıyorsa ben de açmıyorum, uykusunu bölmek daha kötü bence. Bezler zaten çekiyor sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?