2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benim oğlanın 4 aylık kilosu 7
gelişim tablosuna baktığım zaman hep 75lik persantildeydi
onun bunun lafını boşverin
gelişim tablosundan takip edin
bireysel farklılık diye birşey vardır,
kalıtım,genetik,çevre hepsi belirler.
bence senin kız çokçok iyi
maşallah
Canim camasir suyunu ben bitek banyida kullaniyirum. Parkeleri silerken kovanin icine sire damlatiom

ah canım onlar kullanırken ovmak lazım
lojmanda 24 yıllık bir evde oturuyoruz öyle temizliği gösteren yerler lavabolar küvetler yok yani
kaldıki bende ovacak bilek de yok
hamilelikten kaldı tendon sıkışması
ince motor becerilerini yapamıyorum

ay yarın istanbul yolcusuyuz. bacak kadar gökçe nin bizden çok eşyası var. bagaj yerleştirirken eşimle yine dalaşacağız kesin :) ay allahım inşallah yolda sıkıntı çıkarmaz

bizde çarşamda ayvalık-bursa-ankara yolcusuyuz
valizleri yaptık oğlanınkileri son ana bırakıyorum
ama puseti zaten bagajın yarısını kaplıyor
bakalım nasıl sığcaz.
herkese iyi tatiller, güzel yolculuklar olsun inşallah
hava değişimi bebişlere olumlu yansısın inşalllaaaaahhhhhhhhhh

Bencede boşverelim kiloları normal sınırda olsunlar yeter.yolculuk yapacaklara iyi tatiller soğuklar geliyo aman dikkat.

Gece kaka yapmıyorsa ben de açmıyorum, uykusunu bölmek daha kötü bence. Bezler zaten çekiyor sorun olmuyor.

Senin gibi göbekli olmasın derdim ben olsam:))) ona neymiş canım Allah Allah ya

Canm tşklürler yorum için.. benim minnoşum iki gündür yapmaya başladı çok şükür. bakalım yarında yapacakmı ama yaptı ya bu iki gün nasıl mutlu oldum halada demir ilacına geçmedim korkumdan. şu bir kaç gün daha gidişata bakıcam ona göre ilacı vercem..

Canm bence yavaştan ek gıdalara geç.. minnoşlar ama türlü türlü huyları oluyor minik kuzularımızın.. ayrıca yediklerine daha dikkat et.. et tavuk ve bol yeşillikli salatalar vs.. umarım bir sonraki kontrolünüzde hersey yoluna girmiş olur..

Canlar bebegini tek basina yikayan varmi. Varsa nasil yikiyorsunuz. Bebisi yikiycam annemi cagirdim gelmedi zaten kirk nazka geliodu buseferde yirgunum dedi. Pzt. Asi vuruldu diye bi hafta olacak banyi yapmadi . Tek basima nasil yaprirabilirim

Ben tek yıkıyorum canm. hatta tek yıkamak daha kolay kimse işine karışmıyor. küvetine koyuyorum ohh mis gibi. maşAllah kızımda suyu seviyor. kızımın küvetinde kavis var aparatını koyuyorum üzerine ana kucağında oturur gibi egimli duruyor yatıor yani. sonra bıcı bıcı başlıyor :) sudan çıkınca bazen ağlıyor :) ama artık büyüdüler bir kaç aya artık kucağımda yıkıycam.

kızlar iyi geceler bir sorunum var ve sorum olacak sizlere.. şimdi benim bıdık tam 5 aylık oldu bugün şimdiye kadar anne sütü ile besledim sütüm yetiyordu bi sorun yoktu iki gecedir uyuturken çok zorlanıyoum çünkü geceye kadar sütüm kalmıyor gündüz var ama gece yok ve açlıktan ağlıyor yavrum iki gecedir buzluğa attığım sütlerden verdim ama orada da 4-5 paket bişey kaldı vermek istemiyorum artık kii zaten geçici bi çözüm olacak. soruma gelince geceleri ne verebilirim ben bu yavruya mama olmaz artık heralde ek besin zamanı geldi zaten.. gündüz meyve suyu veriyorum 3 gündür elma suyu ama gece nasıl doyurmalıyım bu yavruyu bana bi yol gösterin hele..

Canm sütünle sil.. benim kızımda doğduğunda vardı doktor göz damlası yazdı sonra bir arkadaş sütünle sil dedi sürdüm belki ilacında etkisi olmuştur ama sütüm baya iyi geldi. daha da tekrarlamadı.. dene sende..

kızlar ben yavaş yavaş mama sandalyesi bakmaya başladım
normal mama sandalyesi dışında,
kendi kullandimiz sandalyeye sabitlenebilen mama sandalye leri var
siz ne almayi düşünüyoruz ,öneriniz nedir

kızlar ben yavaş yavaş mama sandalyesi bakmaya başladım
normal mama sandalyesi dışında,
kendi kullandimiz sandalyeye sabitlenebilen mama sandalye leri var
siz ne almayi düşünüyoruz ,öneriniz nedir
ebbekete indirimde var genel o tip kullanior

arkadaşlar konu açtım kimse yazmadı oğlum 4 aylık olmak üzere, 40 günlükten beri 4-5 günde bir kaka yapıyor, zorlanıyor ve ağrısı oluyor tabiki, bu durumda ne yapabilirim yardım lütfen

Canımmm ayni durum bizde de var inan gunde iki defa camasir makinesini calistiriyorum. Ama biz ilac kullaniyoru motilium ve gaviscon azaltiyo yoksa bir gunde yirmi defa kusuyoduE="adi_sevda, post: 39065209, member: 184349"]Canim bizimkininde reflusu var emerken bile kusuyor. 30 tane agiz bezi var . Boynuna koyuyorum iki gunde bitiyor bez. Kusa kusa bi hal aliyo. Cok kustugu icinde kilo alamiyor fazla[/QUOTE]
Canim

cnm bende gece altını açmıyorum uyanmasın diye sabah kalkınca açıyorum
pişik olmadı

Canim bende 7 gibi degistiriyorum sonra sabaha kadar degistirmiom. Kakasini yaparsa degistiriom gebeldede yapmio ama bende prima kullaniom islaklik olmuyo.

ben de açmıyorum gece altını. şimdiki bezler pişik falsn yapmıyor çok şükür.

Gece kaka yapmıyorsa ben de açmıyorum, uykusunu bölmek daha kötü bence. Bezler zaten çekiyor sorun olmuyor.
Çoook teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız

Bugün 4.ay aşıları var 2. ayda çok şükür bi sıkıntı olmamıştı işallah bu sefer de öyle olur yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar iyi tatiller

Kizlar bugun kizimi hast. Goturcem burun hiriltisi gecmedi vede ojdurugu artti. İns. Onemli bisi cikmaz. İki aydir surekli hasta kizim yanina benden baskasi yaklasmio cok dikkat ediom hetseyine ama genedr hasta okuyir. Kendimi yetersiz hissediom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…