2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar ben yarın kalp atışı için gidicem bol dua edin bana nolur :) çokbekledim çok heycanlıyım :26:

Canım belki okumuşssundur bende merak ediyordum. Bir çok 5-6 haftalık hamieleler kalp atışını duyduk diye yazdıkları için, ben de geçen hafta duyulmayınca paniklemiştim. Ama 9-10. haftalarda duyuluyormuş genelde. Bir kaç çocuklu arkadaşıma sordum ve içim rahatladım.
Umarım duyarsın ama duymasan da, doktorsor iyice, çünkü bazen yanlış yönlendirmeler olabiliyor

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 6+4 günlük hamileyim. bebeğimin kalp atışlarını dün duydum. beni de listeye eklerseniz sevinirim. Sat :16 Aralık yaş:28 Antalya ilk bebeğim. bundan 2,5 ay önce bir bebeğimi kaybetmiştim, ama meleğim hemen geri geldi, hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah

hoş geldin aramıza canım

günaydın kızlar,
aşırı bulantı kusma halsizlik ve mide yanması şikayetlerimden dramamine ve gaviscon kullanıyorum doktor bişey olmaz dedi ama sağlık ocağı güvenebilir miyi sizce kullanan var mı

günaydın kızlar,
aşırı bulantı kusma halsizlik ve mide yanması şikayetlerimden dramamine ve gaviscon kullanıyorum doktor bişey olmaz dedi ama sağlık ocağı güvenebilir miyi sizce kullanan var mı

Bende ayniyim malesef cok zor geciyor.kullanabilirsin bir zarari yok onların kizimda da kullanmistim ben ama hic bir ilac işe yaramiyor beni biraz naneli seker rahatlatiyo inan ilac dan daha iyi dene istersen..

Bende ayniyim malesef cok zor geciyor.kullanabilirsin bir zarari yok onların kizimda da kullanmistim ben ama hic bir ilac işe yaramiyor beni biraz naneli seker rahatlatiyo inan ilac dan daha iyi dene istersen..

bana fayda etmiyor herşeyi denedim öğretmenim tatil biince ne yapcağım bilmiyorum :18:

Kızlar bir şey soracağım bebeğinin kalp atışını duyanlar, dakikada kaç atıyordu ve kaçıncı haftaydı yazabilir misiniz ??

bana fayda etmiyor herşeyi denedim öğretmenim tatil biince ne yapcağım bilmiyorum :18:

Calisirken daha zor bende simdi ucretsiz izindeyim bir ay sonra bende basliycam 1 yaşına girecek bide kizim var onla bile ilgilenemiyorum cok uzuluyorum senin ilk gebelik mi kizimda 15 - 16 haftada bitmisti umarim bunda daha cabuk biter..bebisler iyi olsun da yapacak bisey yok...

Kızlar bir şey soracağım bebeğinin kalp atışını duyanlar, dakikada kaç atıyordu ve kaçıncı haftaydı yazabilir misiniz ??

canım ben 6 haftamda duymuştum 109 du ozaman.
8. haftamda bir daha ölçtü doktorum 171.
gayet iyi dedi doktorum.

canım ben 6 haftamda duymuştum 109 du ozaman.
8. haftamda bir daha ölçtü doktorum 171.
gayet iyi dedi doktorum.

Benimde 6. haftada 108 çıktı bana düşük gibi geldi korktum doktorda bu hafta böyle olur haftaya hızlanır dedi, merak ettim demek ki haklıymış doktor sevindim

slm eylül 2014 anneleri bende , ikinci bebeğime sizinle birlikte sahip olacağım inşallah.....gurubunuza katılıp listenize eklenmek isterim....teşekkürler.....

Kizlar dun findik tanemi gordum :) 11mm kendisi..cok sukur hersey yolunda, haftaya crtesi kalp atisi icin gidicez insallah.
Hepinize saglikli ve mutlu bir hsonu gecirmenizi dilerim. Opuyorum

Kızlar ben 10+1 günlük hamileyim ya şimdi hiç aşermiyorum iştahım çok açık daha erken mi ? kızımda 6 aya kadar çıkarmıştım 10 kilo vermiştim acaba bunun cinsiyeti farklı olabilir mi ? :26: herşeyin hayırlısı kız erkek farketmez merak işte

Maşallah ne kadar sanslisin benim kizimda da bunda var bulantim kiziminki kadar cok olmasada cinsiyeti de dedegin gibi fark etmez saglikla gelsinlerde ama erkek cocukta bulanti daha az oluyormus diye duydum bende hayirlisi olsun

Maşallah ne kadar sanslisin benim kizimda da bunda var bulantim kiziminki kadar cok olmasada cinsiyeti de dedegin gibi fark etmez saglikla gelsinlerde ama erkek cocukta bulanti daha az oluyormus diye duydum bende hayirlisi olsun

kızımda aşerirken çok dua ettim bir daha böle aşermim diye belki de kabul oldu Sürekli burnuma bişeyler kokuyo eşim zavallı hergün bişey çıkartıyorum elimde değil afedersin ağzımda bir su birikiyor canım herşey istiyo çok edepsizim ilk hamileliğimde tadını çkaramadım bunda çıkarmaya çalışıyom

Valla kizima hamileyken hic aklima gelmemişti dua etmek keske bende etseymisim...rahat hamillik gecirenlere imrenir oldum tadini cikar cnm bosver canin ne istiyosa yre ic oh ne güzel iste...benede insallah bulantilarim gectikten sonra basliycam tatdini cikarmaya.....

Allah bağışlasın kızını rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah.. Biz ne güne duruyoruz kız dua ederiz hemen inşallah bulantıların biran önce geçer gerçekden çekmeyen bilemiyo bütün kardeşlerime dua ediyorum sürekli allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…