2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;


  • Ankete Katılan
    431

Sagol cnm Rabbim hepimizkini koruyup kollasin insallah...dua icinde tsk inşallah biran once biterde bende tadini cikartirim bol bol oh ne guzel. ..
 
Merhabalarr biz geldiiikkk bugün bebişimin kalp atışını duydum ve minik fasulyemi gördüm hersey yolundaymis icim rahatladi :)))
 
Merhabalarr biz geldiiikkk bugün bebişimin kalp atışını duydum ve minik fasulyemi gördüm hersey yolundaymis icim rahatladi :)))

Çok sevindim canım darısı başımıza sağlıkla kucaklarımıza alırız inş. Bende önümüzde ki cuma gidicem inş. dört gözle bebeğimin pıt pıtlaranı duymayı bekliyorum çok heyecanlıyım. bende yorgunluk ve uyku hali çok birde göğüslerim patlıyacak gibi ama bulantı falan yok çok şükür. Ama hiç hamile olduğumu hissetmiyorum ben normalmi acaba
 

Bende ayni senin gibiyim canim sorma kac gundur mahvoldum neden midem bulanmiyo şöyle böyle olmuyo diye gunler gecmek bilmedi ama bugun doktorumuz herseyin normal seyrinde oldugunu soyledi hic takma kafana zaten kalp atisini duyunca herşeyi unutacaksin :))
 
günaydın kızlar,
aşırı bulantı kusma halsizlik ve mide yanması şikayetlerimden dramamine ve gaviscon kullanıyorum doktor bişey olmaz dedi ama sağlık ocağı güvenebilir miyi sizce kullanan var mı

Benim doktorum (medikal park hastanesinde) dramamine vermişti canım. Ben ihtiyaç duymadığım için hiç kullanmadım ama bir arkadaşım her gün kullanıyordu.
 
Kızlaaarr merhaba,
ben 2 gündür inanılmaz halsizim. Özellikle akşamalrı sanki taş taşımış gibi hissediyorum kendimi. Kasıklarım ve göğüslerimde ağrılar var. göğüslerim çok gergin özellikle. benim gibi olan varsa herhangi bir şey kkullanıyor musunuz???
 

inş. canım günler geçmiyo valla... Ama bu bekleyişlerde güzel sağlıklı olsunlar da biz bekleriz
 
Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım sat:27 kasım 2013 bu ikinci hamileliğim maalesef ilk bebeğimi 1,5 sene önce 9 haftalıkken kalp atışları alınamadığı için kaybettim kürtajla alındı şu an sorunsuz gidiyor hamileliğim ama doktorum yine de önceki düşüğü baz alarak iğne yazdı 12. Haftaya kadar haftada bir iğne olucam. Rabbim bütün bebekleri korusun hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…