2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım bekle bakalım pazartesiyi sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olsun üzülme ne olur

şu an tek ihtiyacım bu cnm mucizeyi verende alanda o benım kucuk mucızemdı yuce rabbım mucızesını gostersın bana dıye dua edıyorum sureklı sızde eksık etmeyın benı dualrınızdan

İnşallah canım verende Allah alanda ondan gelen herşey kabulümüz, bu bir sınav da olabilir senın için , hepmiz dua edelim senın için pazartesi güzel haberlerini bekliycem nolur yaz burayada merak ederiz .

İnşallah tutunur bebişin rabbim yardımcın olsun .

ya arkadaşlar benim kafa bi dünya 41 yasin dağıtan bir arkadaş vardı sürmeli senmiydin yoksa sümeyye mıydı hatırlayamıyorum hatırlayan varmı

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Ebruli canim hemen karamsAr olma biraz daha bekle.. Rabbim hayirliysa verrsin hepimize...

ya cnm ılk basta ısmını hatırlayamadım da sonradan aklıma geldı 41 yasın topiğini bulamadım ben toplamda 3 tane okudum ve bağışladım sana 1 dıye bıldırmıstım dun aksamda 2 tane okudum daha fazla okumak ısterdım ama baska dualarımda vardı

M

Merhaba canim cok uzuldum dualarim seninle herseyin hayirlisi ins duzelir gonlunu ferah tut hayirlisini iste
Allah gonlune gore versin

Benimde oğlum yiğitim şefaatçim olacak cennette yine dunyada oldugu gibi 5 aylik haliyle annesini babasini yanina alacak inş. Allah bize zulmetmedi, tam tersi bizi cennetiyle mukafatlandiracak..

ya arkadaşlar benim kafa bi dünya 41 yasin dağıtan bir arkadaş vardı sürmeli senmiydin yoksa sümeyye mıydı hatırlayamıyorum hatırlayan varmı

Allah razi olsun ebrulim..Rabbim gonlunde ne varsa nasip etsin..hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin..

6 ay oldu yigitim melek olali.. yastiginda boguldu yavrum.. bunu yazarken inan damarlarimdaki kan çekiliyor sanki.. rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmee......
amin canım amin. Rabbim benimkini de bir gecede hem aldı hem verdi. epilepsi krizi geçirdi emzirdiğim yede bekim ayında. kucağımda nefesiz kaldı. hastaneye koştuk kalp masajlarıyla zor döndürmüşler ( bilirim az buçuk hala o anları hatırladığımda içim yanıyor. o gece anladım Allahtan emanetmiş evlat.. O veriyor, O alıyor.. Rabbim bir daha acılarını göstermesin..

benim de eşim 35 yaşında. biz de geç kalmayalım dedik ben de pek genç sayılmam 28 oldum bile.. genç ana benim de hayalimdi... bi de 30 ların sonunda bi de 40 ların başında doğurdum mu yeter bana :))

inş ii haberler alırsın kuzum.. bulantıyla sağlık doğru orantılıysa benimki de sağlıklı demektir :)
şu an tek ihtiyacım bu cnm mucizeyi verende alanda o benım kucuk mucızemdı yuce rabbım mucızesını gostersın bana dıye dua edıyorum sureklı sızde eksık etmeyın benı dualrınızdan
canım Allah yrdcın olsun.. inş ii haberler alırsın ya kasmamaya çalış. çok aklında kaldıysa yarın da başka dr a gitt derim endişeyle 2 gün beklemekten iyidir.. belki moralini boşuna bozuyorsundur..

çok duygulandım msjını okuyunca.. Rabbim sabırlar versin. ecrinizi arttırsın. Cennette birbirinize kavuştursun inş...

sağol canım bu ne içten ne güzel msj böyle.. umarım randevunuz iyi geçmiştir. haberlerinizi bekliyoruz..

canım olanları okuyunca üzüldüm.. hepimiz hassasız ondandır bu yaşananlar.. 1 hafta madem işin varmış tamam.. ama sonra gözlerimiz arar sni canımcım.. yapma böyle tamm mı??

aşağıdaki 6 üye 6 ziyaretçi napiyonuz kızzzz??
bebelere alışveriş mi yapıyonuz yoksa???

yeni katıldım aranıza az evvel yazınızı okudum çok üzüldüm. Ama Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim seni Meleğine kavuştursun inşallah. Bol bol süt iç bebeğin gelişimini etkiliyormuş.

amin cnm ınsallah cumlemıze yuce rabbım uzun omurlu evlatlar nasıp etsın

yeni katıldım aranıza az evvel yazınızı okudum çok üzüldüm. Ama Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim seni Meleğine kavuştursun inşallah. Bol bol süt iç bebeğin gelişimini etkiliyormuş.

amin cnm inşallah içiyorum cnm sabah kalvaltıda ve aksam yatarkende ıcıyorum

tesekkur ederım cnm kasmamak ıcın çok ugrasıyorum ama olmuyor ıste nasıp artık dua etmekten baska çarem yok

çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah pazartesi güzel haberler alırsın ...

yeni geldim arkadaşlar eve hemn sevinçli haberi vereyim öncelikle dualarınız için teşekkür ederim ..bebişimin kalp atışlarını duydum kendisini gördüm kımıldanıp duruyo fasülye ama tabiki hissetmiyorum dr um herşeyin çokiyi gittiğini söyledikendimi boşu boşuna strese sokmamam gerektiğini ve sorunlu dönemi atlattığımızı söyledi içim çok rahatladı kızlar darısı başınıza inşallah bebişlerinizi ve bebişimi Allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…