2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
iyi aksamlar anne adaylari sizlere bi sorum olacakti sekiz hafatlik hamileligim yuzumde sivilcelenme oluyor benim gibi olan varmi

canmduydum son adetime göre hesaplama yanlış mış son adetime göre 9 haftadayım ultrasonda 7 hafta 2 ğünlük :):):):) kalbini duydum :))))))))))) canm erken döllenmede 6 haftalık duyulur döllenme zamanına bağlı :)

ne güzel çogu arkadaşımız kalp atışını duymuş,
bende bugun doktoraydım,kesemizi gördk sonunda
geç döllenme oldugu için arkadan takip ediyoruz sizii

doktor 10 gün sonra gel kalp atşını duyarz dedii.....
bişey sorcam size,doktora geç döllenme olduguna göre şimdi ben kaç haftalık oluyorum dedim....
doktor bu ancak kalp atımına geldiğinde söyleyebilirim dedi
sizde nası oldu acaba:44:

Kizlar demeki ben bayaa bayaa gec yumurtladim..
SAT 6 aralikti.. ama suan degerim 15 gun once yumurtlamayi gosteriyo.. yani yeni sat 19/12/2013 oluyor.. :44::44::44:
Ona gore yaptim tablomu.. :44::44: 4 haftalik diyor.. :44::44:
cancazım en geç yumurtlayan benmmmmmm ve buğün kalp atışına gitttiiiiimmmmmmm :):):) tam tamına 7 hafta 2 ğünlük :) ben adetime bi kaç günkala kalmışım çünkü yumurtlama sistemim bozuk hep sonda oluomuş bende akıllı yok 14 16 18 20 falan yapardım son hafta yapmazdıkkkk seninki biraz daha büyüktürbence benm de 6 aralıktı çünklü

Gunaydin kizlar ben de eylul annesi olacagim nasipse en son geçen hafta gittim doktora bebisim gayet normaldi bi sıkıntı yoktu Allaha sukur.kalp atislarini da duydum.ama benim aşırı derecede kasik agrim var kistim varmış ondan agriyabilecegini soyledi.normal mi sizce.yarin baska bi doktora daha randevu aldim bakalım o ne dicek.suan 8.Haftadayim.bu arada beni de listeye eklerseniZ sevinirim.yas 28 ilk gebelik kocaeli sat 04.12.2013 muhtemel dogum tarihi 10.09.2014

Günaydın güzel anneler,
Aramıza yeni katılan eylül anneleri olmuş, bebeğinin kesesini görenler olmuş, kalp atışını duyanlar olmuş... Hepinize hayırlı olsun. :)

Cnm bende geç döllenmeyim hep geriden gelioduk ki bian bebiş arayı kapatıverdi sat la uyumlu gidiorm şuanda

iyi aksamlar anne adaylari sizlere bi sorum olacakti sekiz hafatlik hamileligim yuzumde sivilcelenme oluyor benim gibi olan varmi

Merhabalar arkadaşım. Bende de çok sivilce çıktı. Daha önce böyle bi problemim yoktu. Dr a sorduğumda büyük hormon değişikliklerinden dolayı olabiliyor demişti.

Günaydın herkese.. iyi hafta sonları olsun hepimize..

Dün kvnjn evini temizledik beraber haşet olmuşumm bacaklarım falan nasıl ağrıyor... sabahta bulantı vardı yoksa bulantım başlıyor mu

Bende de minik minik sivilceler olutor, bugüne kadar 5-6 tane çıktı toplamda. Ki benim hiç sivilcem olmazdı.

Günaydın herkese.. iyi hafta sonları olsun hepimize..

Dün kvnjn evini temizledik beraber haşet olmuşumm bacaklarım falan nasıl ağrıyor... sabahta bulantı vardı yoksa bulantım başlıyor mu

Ben de 8+4 de falanim kalp atislarini duyana kadar hamile oldugumdan supheliydim mide bulantim sadece sabahları cok az oluyor kasık agrim olmasa herseyim normal.insallah olmaz yaa

Merhabalarr biz geldiiikkk bugün bebişimin kalp atışını duydum ve minik fasulyemi gördüm hersey yolundaymis icim rahatladi :)))

Çok sevindim canım bak boş yere stres yapma artık rahatla Bebişin iyi ve iyi olacak Allah kucağına almağında nasip etsin inş

Slm kizlar nasilsiniz nasil geciyor haftsonunuz bebisler nasil? Geceden beri kasiklarim agriyor midemde xok kotu moralimde bozuk daha bebegimi goremedim .pazrtesi gidicek dr yurtdisina gitmis cuma gunune kaldi kac haftalik oldum daha goremedim kuzumubaska dr gitmakte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…