Canım belki okumuşssundur bende merak ediyordum. Bir çok 5-6 haftalık hamieleler kalp atışını duyduk diye yazdıkları için, ben de geçen hafta duyulmayınca paniklemiştim. Ama 9-10. haftalarda duyuluyormuş genelde. Bir kaç çocuklu arkadaşıma sordum ve içim rahatladım.
Umarım duyarsın ama duymasan da, doktorsor iyice, çünkü bazen yanlış yönlendirmeler olabiliyor
canmduydum son adetime göre hesaplama yanlış mış son adetime göre 9 haftadayım ultrasonda 7 hafta 2 ğünlük :):):):) kalbini duydum :))))))))))) canm erken döllenmede 6 haftalık duyulur döllenme zamanına bağlı :)
ne güzel çogu arkadaşımız kalp atışını duymuş,
bende bugun doktoraydım,kesemizi gördk sonunda
geç döllenme oldugu için arkadan takip ediyoruz sizii
doktor 10 gün sonra gel kalp atşını duyarz dedii.....
bişey sorcam size,doktora geç döllenme olduguna göre şimdi ben kaç haftalık oluyorum dedim....
doktor bu ancak kalp atımına geldiğinde söyleyebilirim dedi
sizde nası oldu acaba:44:
Kizlar demeki ben bayaa bayaa gec yumurtladim..
SAT 6 aralikti.. ama suan degerim 15 gun once yumurtlamayi gosteriyo.. yani yeni sat 19/12/2013 oluyor.. :44::44::44:
Ona gore yaptim tablomu.. :44::44: 4 haftalik diyor.. :44::44:
cancazım en geç yumurtlayan benmmmmmm ve buğün kalp atışına gitttiiiiimmmmmmm :):):) tam tamına 7 hafta 2 ğünlük :) ben adetime bi kaç günkala kalmışım çünkü yumurtlama sistemim bozuk hep sonda oluomuş bende akıllı yok 14 16 18 20 falan yapardım son hafta yapmazdıkkkk seninki biraz daha büyüktürbence benm de 6 aralıktı çünklü
Gunaydin kizlar ben de eylul annesi olacagim nasipse en son geçen hafta gittim doktora bebisim gayet normaldi bi sıkıntı yoktu Allaha sukur.kalp atislarini da duydum.ama benim aşırı derecede kasik agrim var kistim varmış ondan agriyabilecegini soyledi.normal mi sizce.yarin baska bi doktora daha randevu aldim bakalım o ne dicek.suan 8.Haftadayim.bu arada beni de listeye eklerseniZ sevinirim.yas 28 ilk gebelik kocaeli sat 04.12.2013 muhtemel dogum tarihi 10.09.2014
Günaydın güzel anneler,
Aramıza yeni katılan eylül anneleri olmuş, bebeğinin kesesini görenler olmuş, kalp atışını duyanlar olmuş... Hepinize hayırlı olsun. :)
ne güzel çogu arkadaşımız kalp atışını duymuş,
bende bugun doktoraydım,kesemizi gördk sonunda
geç döllenme oldugu için arkadan takip ediyoruz sizii
doktor 10 gün sonra gel kalp atşını duyarz dedii.....
bişey sorcam size,doktora geç döllenme olduguna göre şimdi ben kaç haftalık oluyorum dedim....
doktor bu ancak kalp atımına geldiğinde söyleyebilirim dedi
sizde nası oldu acaba:44:
Merhabalar arkadaşım. Bende de çok sivilce çıktı. Daha önce böyle bi problemim yoktu. Dr a sorduğumda büyük hormon değişikliklerinden dolayı olabiliyor demişti.
Ben de 8+4 de falanim kalp atislarini duyana kadar hamile oldugumdan supheliydim mide bulantim sadece sabahları cok az oluyor kasık agrim olmasa herseyim normal.insallah olmaz yaa