Slm kizlar nasilsiniz nasil geciyor haftsonunuz bebisler nasil? Geceden beri kasiklarim agriyor midemde xok kotu moralimde bozuk daha bebegimi goremedim .pazrtesi gidicek dr yurtdisina gitmis cuma gunune kaldi kac haftalik oldum daha goremedim kuzumubaska dr gitmakte istemiyorum
Slm kizlar nasilsiniz nasil geciyor haftsonunuz bebisler nasil? Geceden beri kasiklarim agriyor midemde xok kotu moralimde bozuk daha bebegimi goremedim .pazrtesi gidicek dr yurtdisina gitmis cuma gunune kaldi kac haftalik oldum daha goremedim kuzumubaska dr gitmakte istemiyorum
ne güzel çogu arkadaşımız kalp atışını duymuş,
bende bugun doktoraydım,kesemizi gördk sonunda
geç döllenme oldugu için arkadan takip ediyoruz sizii
doktor 10 gün sonra gel kalp atşını duyarz dedii.....
bişey sorcam size,doktora geç döllenme olduguna göre şimdi ben kaç haftalık oluyorum dedim....
doktor bu ancak kalp atımına geldiğinde söyleyebilirim dedi
sizde nası oldu acaba:44:
.Canım moralini bozma. Hem bebişinde cuma ya kadar iyice büyümüş olur.Sağsalim görürsün. İnşallah
Çok sevindim canım bak boş yere stres yapma artık rahatla Bebişin iyi ve iyi olacak Allah kucağına almağında nasip etsin inş
Ahhh ahhh bi duysam iyi dese yeticek 2 gundur yatiyorum canim esim sagolsun suyumu bile getiriyor.yazik bugun evi dip kose temizlemis yemek bile yapmis sanki yerimden kalkarsam hemen bisey olcak gibi davraniyor o benden dikkatli:13:Benim de kasiklarimda agri çok var ayakta durmak iyi gelmiyo doktor bana rapor verdi yatıyorum daha iyiyim yatıp dinlemene bak aklini da ferah tut bebisi görürsün hele sonra bi kalp atisini duy mükemmel bi duygu onları hayal et zaman cabuk gecer surda cumaya ne kaldi
Canim devlet hastaesi oldugu icin ilgilenmezler.eger musaitsen ozele git muayne olmak icin testlerini devlette yaptir.ben oyle yapicam cunku gittigim hastanede tesler cok pahali bosuna vermek istemiyorum bedavaya yaptirmak varken.sonucta ayni test.dr.istedigin yerde yaptirabilirsin dedi.terslik yoktur sikilma sende benim gibisin goremedikya sinir oluyorum. neyseki cumaya az kaldi.sali gunu kan idrar tahlili yaptircam cumaya hazir olsun gosteririm die dusundum.Yatarak geciyor...
Ben de goremedim canim bebegimi ve cok fazla stres icindeyim bu yuzden.
Devlet hastanesi diye mi ilgilenmiyotlar anlamadim ki!
Bana ne kesenin olcusu ne bebegin kalp atisi soylenmedi. Benden sonra hamile kalanlar duyduk diyorlar ben strese giriyorum bir terslik varmis gibime geliyor.
Ahhh ahhh bi duysam iyi dese yeticek 2 gundur yatiyorum canim esim sagolsun suyumu bile getiriyor.yazik bugun evi dip kose temizlemis yemek bile yapmis sanki yerimden kalkarsam hemen bisey olcak gibi davraniyor o benden dikkatli:13:
Sana ne olduki neden rapor verdi dr.
Canim devlet hastaesi oldugu icin ilgilenmezler.eger musaitsen ozele git muayne olmak icin testlerini devlette yaptir.ben oyle yapicam cunku gittigim hastanede tesler cok pahali bosuna vermek istemiyorum bedavaya yaptirmak varken.sonucta ayni test.dr.istedigin yerde yaptirabilirsin dedi.terslik yoktur sikilma sende benim gibisin goremedikya sinir oluyorum. neyseki cumaya az kaldi.sali gunu kan idrar tahlili yaptircam cumaya hazir olsun gosteririm die dusundum.
Usuyen varmi kizlar kombi son ayarda ustum kat kat battaniye yorgan var ama donuyorum .isinamiyorum titriyorum yuzum bile buz gibi ...benim gibi olan varmi normalmi acaba
Kasık agrimdan dolayi.ayakta çalışıyorum bi süre sonra ayakta durmami engelliyor agri.o yüzden rapor verdi ama bitti:-( çarşamba başlıyorum bakalim nolcak.gerci yarin tekrar gidicem kontrole canim
Yatarak geciyor...
Ben de goremedim canim bebegimi ve cok fazla stres icindeyim bu yuzden.
Devlet hastanesi diye mi ilgilenmiyotlar anlamadim ki!
Bana ne kesenin olcusu ne bebegin kalp atisi soylenmedi. Benden sonra hamile kalanlar duyduk diyorlar ben strese giriyorum bir terslik varmis gibime geliyor.
Ahh canim kiyamam ya nasil dayaniyosunallah yardimxin olsun yetkili biri ile gorustunmu hamile oldugunu bilirlerse falan belki bolumunu degistirir cunku 9 ay cok zor hele ilk 3 ay ve son 4 ay cok zor oluor .ben kizimda calismadigim halde adim aticak halim olmuyordu.bundada ole aksama kadar yerimden kalkamiyorum.
Canim anliyorum seni ozele para dayanmiyor valla tahlil vs bisey yaptirmayinca ozelde sadece muayne ucreti vericen ayda bir gidiior zaten. 10 gun istedigin kadar gidebiliyorsun bebisi gormek icin .testleride devlette yaptirdinmi tamam bizim muayne ucreti 40 tl o kadar testlerde bedava zaten .cok ilgileniyorlar ozelde istedigin kadar soru sor sallamiyorlar basindan.tabi senin icin hangisi uygunsa insan drun ilgilenmesini istiyorCanim ozele de para yetistiremiyorum. Tek bir doktorla muhatap olayim istedim doguma kadar ama carsamba tahlilleri gostermek icin gittigimde konusacagim baska hastane arastiracagim.
Biliyorlar hamile oldugumu sagolsunlar idare etmeye calisiyorlar ama nereye kadar. Magazadaym kasadayim cok yogun oluyor o da beni yoruyor.bakalim çarşamba gunu gideyim calisamazsam birakmak zorunda kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?