2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım moralini bozma. Hem bebişinde cuma ya kadar iyice büyümüş olursun. Sağsalim görürsün. İnşallah

Canım moralini bozma. Hem bebişinde cuma ya kadar iyice büyümüş olur.Sağsalim görürsün. İnşallah

canım benim de geç döllenme, 6 gün ileri attı satımı. doktorum keseyi gördüğünde kaç haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyduğumuzda da satı belirlemişti. keseye göre hafta söylemedi mi?eğer foto verdiyse orda kaç mm olduğu yazıyordur, ben ilk gittiğimde 5+2 dedi 13 mm di kese.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Benim de kasiklarimda agri çok var ayakta durmak iyi gelmiyo doktor bana rapor verdi yatıyorum daha iyiyim yatıp dinlemene bak aklini da ferah tut bebisi görürsün hele sonra bi kalp atisini duy mükemmel bi duygu onları hayal et zaman cabuk gecer surda cumaya ne kaldi

arkadaşlar ben bugün ne öğrendim:)Mutlaka içinizde bilen vardır,ben de her şeyi araştırmama rağmen bunu atlamışım
Hani sağ tarafa yatmak iyi olur diye biliyorduk ya iştee bu gebelikte tam tersiymiş.sol tarafa yatmak gerekiyormuş.ben yüzüstü yatmayı çok severim kaç gündür düşünüyordum acaba zaralı mı diye bugün baktım, ilk dönemlerinde belli başlı zararı olmasa da kan akışının yavaşlamadığı ve plasentaya akışın en üst seviyede olduğu yatma şekli sol yan yatışmış:)

Yatarak geciyor...
Ben de goremedim canim bebegimi ve cok fazla stres icindeyim bu yuzden.
Devlet hastanesi diye mi ilgilenmiyotlar anlamadim ki!
Bana ne kesenin olcusu ne bebegin kalp atisi soylenmedi. Benden sonra hamile kalanlar duyduk diyorlar ben strese giriyorum bir terslik varmis gibime geliyor.

Çok sevindim canım bak boş yere stres yapma artık rahatla Bebişin iyi ve iyi olacak Allah kucağına almağında nasip etsin inş

Yoookk bundan sonra stres falan yok mutlu mutlu gecirecegiz kalan gunlerimizi Allahim hepimize nasip etsin o guzel gunleri gormeyi

Ahhh ahhh bi duysam iyi dese yeticek 2 gundur yatiyorum canim esim sagolsun suyumu bile getiriyor.yazik bugun evi dip kose temizlemis yemek bile yapmis sanki yerimden kalkarsam hemen bisey olcak gibi davraniyor o benden dikkatli:13:
Sana ne olduki neden rapor verdi dr.

Canim devlet hastaesi oldugu icin ilgilenmezler.eger musaitsen ozele git muayne olmak icin testlerini devlette yaptir.ben oyle yapicam cunku gittigim hastanede tesler cok pahali bosuna vermek istemiyorum bedavaya yaptirmak varken.sonucta ayni test.dr.istedigin yerde yaptirabilirsin dedi.terslik yoktur sikilma sende benim gibisin goremedikya sinir oluyorum. neyseki cumaya az kaldi.sali gunu kan idrar tahlili yaptircam cumaya hazir olsun gosteririm die dusundum.

Usuyen varmi kizlar kombi son ayarda ustum kat kat battaniye yorgan var ama donuyorum .isinamiyorum titriyorum yuzum bile buz gibi ...benim gibi olan varmi normalmi acaba

Kasık agrimdan dolayi.ayakta çalışıyorum bi süre sonra ayakta durmami engelliyor agri.o yüzden rapor verdi ama bitti:-( çarşamba başlıyorum bakalim nolcak.gerci yarin tekrar gidicem kontrole canim

Canim ozele de para yetistiremiyorum. Tek bir doktorla muhatap olayim istedim doguma kadar ama carsamba tahlilleri gostermek icin gittigimde konusacagim baska hastane arastiracagim.

Usuyen varmi kizlar kombi son ayarda ustum kat kat battaniye yorgan var ama donuyorum .isinamiyorum titriyorum yuzum bile buz gibi ...benim gibi olan varmi normalmi acaba

Senin kadar olmasada bende üşüyorum arkadaşım kalorifer yanıyo ama bende kat kat giyersem anca ısınıyorum vücut fazla enerji kaybediyor sanırım onun için normaldir diye düşünüyorum

Kasık agrimdan dolayi.ayakta çalışıyorum bi süre sonra ayakta durmami engelliyor agri.o yüzden rapor verdi ama bitti:-( çarşamba başlıyorum bakalim nolcak.gerci yarin tekrar gidicem kontrole canim

Ahh canim kiyamam ya nasil dayaniyosun allah yardimxin olsun yetkili biri ile gorustunmu hamile oldugunu bilirlerse falan belki bolumunu degistirir cunku 9 ay cok zor hele ilk 3 ay ve son 4 ay cok zor oluor .ben kizimda calismadigim halde adim aticak halim olmuyordu.bundada ole aksama kadar yerimden kalkamiyorum.

Sat neydi ki senin.bence baska hastaneye bi kez git en azından icin rahat eder.

Biliyorlar hamile oldugumu sagolsunlar idare etmeye calisiyorlar ama nereye kadar. Magazadaym kasadayim cok yogun oluyor o da beni yoruyor.bakalim çarşamba gunu gideyim calisamazsam birakmak zorunda kalirim

Canim ozele de para yetistiremiyorum. Tek bir doktorla muhatap olayim istedim doguma kadar ama carsamba tahlilleri gostermek icin gittigimde konusacagim baska hastane arastiracagim.
Canim anliyorum seni ozele para dayanmiyor valla tahlil vs bisey yaptirmayinca ozelde sadece muayne ucreti vericen ayda bir gidiior zaten. 10 gun istedigin kadar gidebiliyorsun bebisi gormek icin .testleride devlette yaptirdinmi tamam bizim muayne ucreti 40 tl o kadar testlerde bedava zaten .cok ilgileniyorlar ozelde istedigin kadar soru sor sallamiyorlar basindan.tabi senin icin hangisi uygunsa insan drun ilgilenmesini istiyor

Sat 6 aralik ve zaten 3 ayri hastaneye gittim. Hicbirsey soylemedi hicbir diktor da gecen hafta da dra sordum haftaya kalp atislarini duyariz dedi. Bu kadar uzamasi ve bilgi verilmemesi geriyor beni. 2 ay olmus hala kalo atisi yok adam gibi bilgilrndiren doktor yok. Ozele de gittim ne ultrason ciktisi verdi ne baska birsey.

Biliyorlar hamile oldugumu sagolsunlar idare etmeye calisiyorlar ama nereye kadar. Magazadaym kasadayim cok yogun oluyor o da beni yoruyor.bakalim çarşamba gunu gideyim calisamazsam birakmak zorunda kalirim

İsin cok zormus allah yardimcin olsun bebegin icin nparsin ara verirsin hamilelik is stresi seni mahfeder.haklisin ne kadar idare edebilirler 2 gun deilki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…