Ay hep mi ayni olunur bende etrsftakileri dinlesem coktaaaaan baslamistik ek gidayaaynen benim annemde doymuyo diyo arada tamam desem hemen mama ek gıda geçmiştik bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hep mi ayni olunur bende etrsftakileri dinlesem coktaaaaan baslamistik ek gidayaaynen benim annemde doymuyo diyo arada tamam desem hemen mama ek gıda geçmiştik bile
Elin ağzını buzemiyorsun, bana da söylüyorlar haklısınız deyip kendi bildiğimi okuyorumkızlar sizinde başınıza geliyo mu ben geçenlerde annemde kaldım orda bi tanıdık(ufak bebeği olan) mama vermemi ek gıdaya geçmemi söylüyor yok bebek açmış rtık süt yetmzemiş doymazmış sinir oluyorum ben sadece anne sütü vermek istiyorum oğlumda yüzümü falan yemeye çalışıyor aç diyorlar falan. ben sık sık emziriyorum zaten verelim desem annemde hemen ek gıda vs. vericek ama benden çekiniyor.
çok kızıyorum oğluma aç muamelesi yapmalarına ben onu besliyorum çok şükür
Ay pardon canım ben mama da vermiyorsun sandım:)) diyorum bu çocuk nasıl duruyor 2-3 kere emmeyle:)))Canım emmiyor artık o yüzden sağıyorım mecbur öyle olunca da üç anca, mama veriyorum kalan öğünlerde ama zorla uykuda dört ölçek ancak içiyor
Canım benim kızımda ağzına ne gelirse emmeye çalışıyor o açlıktan değil dişleri sürüyor onu kaşımak içinmiş emin ol aç olsa ağlamasını durduramazsın çevreye kulaklarını tıka banada söyleyen oluyor şükür kayinvalidem hemen kestiriyor sözlerini daha var ek gıdaya annesi anlar aç olsa herkesden daha iyi bilir anne kendisi der çokta hoşuma gider :)
Ay hep mi ayni olunur bende etrsftakileri dinlesem coktaaaaan baslamistik ek gidaya
Elin ağzını buzemiyorsun, bana da söylüyorlar haklısınız deyip kendi bildiğimi okuyorum
Allah razı olsun canım çok sağolYok hastanede yatırmadılar hem testis ameliyatı hem sünnet aynı anda oldu ameliyattan sonra hemen yolladılar eve ağrısı pek olmadı genel olarak mızmızdı çünkü 1.5 yaşındaydı sürekli hareket etmek emeklemek istiyordu sonda takmışlardı sondayı çekmek istiyordu başetmek çok zor oldu yoksa ameliyatta bir şey yok genel anestezi yaptılar zaten sen rica et senin kucağında yapsınlar anesteziyi ne olduğunu oda anlamaz hem seninki küçük daha kolay olur sıkma canını
biz en son 5 aya 3 gün kala gitmiştik yani 4 ay 27 günlük felandı, 6850 idi doktorumuz normal dedi, ondan 20 gün önce de sağlık ocağında 6500 çıkmıştı onlar da normal demişti. ben takmıyorum kafama çünkü bebeğim sağlıklı, fındık gibi bebek diyor gören yani sağlıksız olsa kilosu az olsa belli ederdi diye düşünüyorum. bizimki iki saatte bir emiyor bu ay meyve püresi ve yoğurda da başladık yiyebildiği kadarını veriyorum birkaç çorba kaşığı miktarında, zaten doyunca ağzını açmıyor ııhh yapıyor bırakıyorumKızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor
ben bu duruma alıştım artıj. Haftada bir iki kez yaşıyorum. Pompanın da faydasını gördük. En azından bir kaç damarı açıyor. Ama her seferinde tam açılmayı oğlum yapıyor. Hadi anneciğine yardım et diyorum başlıyoruz emmeye. ama epey emiyor o gün. Haliyle de kusuyor. Bıktım artık bunla uğraşnaktan ama yapcak bişy yok.Kizlaaarr sol gogsum cok fena agriyor. Benim minnos bu iki haftadir emmeleri oyuna cevirdi tam emmiyor sut kaliyor haliyle. 3 gundur cok canm aciyor. Manuel bi pompami alsam kararsizim. Oglumda bu kadar goguslerimden cekmedim. Ama kizimda her ay bir agri yasarim. Sizde durumlar nasil ?
Rica ederim canım inşallah göz açıp kapayana kadar atlatırsın :)Allah razı olsun canım çok sağol
Bu kusmalardan bana da gına geldi 3 aydan sonra geçer diyorlardı hala devam ediyor ne zaman geçecek acaba?ben bu duruma alıştım artıj. Haftada bir iki kez yaşıyorum. Pompanın da faydasını gördük. En azından bir kaç damarı açıyor. Ama her seferinde tam açılmayı oğlum yapıyor. Hadi anneciğine yardım et diyorum başlıyoruz emmeye. ama epey emiyor o gün. Haliyle de kusuyor. Bıktım artık bunla uğraşnaktan ama yapcak bişy yok.
elllerini alt pijamasının içine sıkıştır canımgünaydın kızlar benim oğlan gece el emmeyi öğrendi kundağı açıp elini emiyor tabii ki de uyanıyor offf uyku haram oldu napsam acaba yaw
çıkarıyo hınzır :)elllerini alt pijamasının içine sıkıştır canım![]()
valla benimki o kadar kusuyorki hergün en az on defa kıyafet değiştiriyoruz hemde her kusmada bi çay bardağı boşaltıyor malesef hiç de azalma olmadı aynen kusmaya devamBu kusmalardan bana da gına geldi 3 aydan sonra geçer diyorlardı hala devam ediyor ne zaman geçecek acaba?
ben bu duruma alıştım artıj. Haftada bir iki kez yaşıyorum. Pompanın da faydasını gördük. En azından bir kaç damarı açıyor. Ama her seferinde tam açılmayı oğlum yapıyor. Hadi anneciğine yardım et diyorum başlıyoruz emmeye. ama epey emiyor o gün. Haliyle de kusuyor. Bıktım artık bunla uğraşnaktan ama yapcak bişy yok.