Benimki erkek ama çok önemli değil:)De
Demek senin kızda biberonla oynuyor bende bitek benimkimi diyordum resmen oyun oynuyor damaklari ile sıkıyor ben memeyi unutmasını biberonun kolay akışına alışmasın diye 0+ biberon başlığı ile devam ediyorum ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama acaba ondanmı diyorum bende
canm cunku sinira yaklasti doktor obozite olur cocuk dedi ilerde . ondan. kemik olarakta iri oldugu icn kilo almaya musait veremeyede bilir ondan mama yerine ek gidayi vermwye calisiom bolece kilo alimi yavasladi sukur .. mama sisirio nisastali oldugu icin hemde ici bos bi sisme . saglikli degil yani.edsofi neden kilo alımı yasaklandı? Biraz bahseder misin?
C
Canım mama derken devam sütünümü kastediyorsun kaşık mamasını mı ?
canm amamalarin hepsi ayni nisasta . devam sutude kasik mamasida ellediginde anlarsin zatenC
Canım mama derken devam sütünümü kastediyorsun kaşık mamasını mı ?
Kaç aylık ve kaç kilo?canm cunku sinira yaklasti doktor obozite olur cocuk dedi ilerde . ondan. kemik olarakta iri oldugu icn kilo almaya musait veremeyede bilir ondan mama yerine ek gidayi vermwye calisiom bolece kilo alimi yavasladi sukur .. mama sisirio nisastali oldugu icin hemde ici bos bi sisme . saglikli degil yani.
6 aylik 1 eylul .9 kilo sinir kilo 9Kaç aylık ve kaç kilo?
Benim oğlumda 6 ay 10 günlükken 9 kilonun üzerindeydi ama dr diyet vermedi, anne sütü birde ufak ufak ek gıdalar6 aylik 1 eylul .9 kilo sinir kilo 9
benim kızım 5 aylık kontrolünde 9.200 kg idi. sadece anne sütü verdim. dr istediği kadar şişko desin istiyorsa veriyorum danama, zaten işe başlayacağımdan bu kadar ilgilenemeyeceğim için şimdiden üzülüyorum. yesin danam :) bizede ek gıda için 6. ayda başla dedi. işe başlayacağımı belirtince alıştırmama müsaade etti. aslında esnek olunabiliyor... elimden geldiğince işe dönüşümü geciktiriyorum, ne kadar emzirme izni olsa da , kamuda çalışmama rağmen işim şehir dışı, yani şehir dışına çıkınca süt izninin bir anlamı olmuyor6 aylik 1 eylul .9 kilo sinir kilo 9
Aaaa gerçekten mi ama bizim doktor tavsiye etmişti labneyi. Uyardığın için tesekkurler canım.Canım benim doktor labneyi tavsiye etmiyoruz dedi akşamdan kullanacağın kadar peyniri suya koy sabaha kadar tuzunu bırakır onu kullan dedi. Ben evde yapmayı deniycem labneyi bakalım güzel olursa paylaşırım
Yani labne verebilirsin evde kendin yapman koşuluyla hazırları tavsiye etmiyoruz demişti.her doktor başka konuşuyo insanın kafası karışıyo wallaAaaa gerçekten mi ama bizim doktor tavsiye etmişti labneyi. Uyardığın için tesekkurler canım.
Maşallah kuzucuğa. Bende dün akşam kabak haşlayıp yoğurtlar karıştırıp verdim 2 yemek kaşığı kadar yedi gözlerim yaşardıKızlar meraba 5. Ay kontrolü olduk şükür 5 ay bi haftalık kilo 8100 boy 70 cm 600 gr almış şükür doktor ek gıdaya alistirmaya devam dedi doyacak kadar değil ama tadimlik verin sevmiyorsa zorlamayin dedi ben dün bi tatlı kaşığı yoğurt verdim çok sevdi bugün iki tatlı kaşığı vereyim diyorum
bizim ki fazla obur yiyip yiyip kusuyor :)Maşallah kuzucuğa. Bende dün akşam kabak haşlayıp yoğurtlar karıştırıp verdim 2 yemek kaşığı kadar yedi gözlerim yaşardı2 saat aç kalırsa yer tabi
ayyyy sakin canm sakin onlar aciz ve yardima muhtac sakin kizma cok pisman olursun. konusamio anlayamio herseydn habetsiz kiyamaman lazim . ben rahatina duskun hep uyuyan biriydim allah bana bana mukemmel gazli bi evlat vetsi ve ben 22 saat uyumadim tam 5 ay hep alayan uyumayan aglamada yok aglamada ole bi aglamaki ciglik cigliga . ama hrrzamn aklima sunu kazimistim bastan beri aciz ve anneye muhtac olduginu untmadim ... daha sonra uzulucegn seyler yapma canm
kendini suçlama canım hepimiz geçiyoruz aynı zorlu yoldan arasıra sinirlenmen normal önemli olan bunu bebişe fiziksel olarak yansıtmamak böyle daralınca ben eşimden çıkarıyorum hıncımı :)))) o da diyor bana kız rahatla diye
canım herkes yanlış anlamış heralde beni
bebeğime sinirleniyorum derken, fiziksel şiddet mi daha neler
sadece şunu anlatmaya çalıştım
"allahım sen bana sabır ver, ölmek istiyorum..." gibi çıkışlarım oluyor
sonuçta o bebeğe ne diyebilirimki, savunmasız ve aciz olduğunu tabiki bende biliyorum.
bunu zaman zaman sizlerde yapıyorsunuzdur heralde
sonuçta bende çok sabırlı bir insanım ama zaman zaman böyle çıkışlarımızda olmuyor değil
bunları bile yapmamak lazım belki ama insanız sonuçta, yenik düşüyoruz malesef
Arkadasim yukarıda yazdigin yaziyi alintiladim bebeğim e kotu davrandigimi farkediyorum demişsin o yüzden yanlış anlasildin benceaynı benim oğlan
diş döneminden beri gece dalması 1 saati buluyor
önceden emzirip koyduğum çocuk artık dalamıyor uykuya
öyle böyle derken 1 saat geçiyor
bazen sabrıma yenik düşüyorum
kendime de çok kızıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
bu kadar büyütme tek sorunumuz uykusuzluk olsun diyorum ama gece uyku siniriyle yavruma kötü davrandığımı farkediyorum. bu yüzden de kendime kızıyorum. oysaki ne kadar sabırlı bir insanımdır.
bi geçseydi şu uyku sorunu
Bizimki emerek uyuyo ya memeyi yada emziğiBebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar ayakta mı sallıyor sunuz. Şimdi ben kundagi açınca uyumazsa nasil uyutsam acaba
Amaaannn onu bende yapıyorum canım uyu artık yaa ye artık yaaa 24 saat öpüp kokluyorum ama bazen sabır taşı çatlıyo iştecanım herkes yanlış anlamış heralde beni
bebeğime sinirleniyorum derken, fiziksel şiddet mi daha neler
sadece şunu anlatmaya çalıştım
"allahım sen bana sabır ver, ölmek istiyorum..." gibi çıkışlarım oluyor
sonuçta o bebeğe ne diyebilirimki, savunmasız ve aciz olduğunu tabiki bende biliyorum.
bunu zaman zaman sizlerde yapıyorsunuzdur heralde
sonuçta bende çok sabırlı bir insanım ama zaman zaman böyle çıkışlarımızda olmuyor değil
bunları bile yapmamak lazım belki ama insanız sonuçta, yenik düşüyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?