2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Beni
Benimki erkek ama çok önemli değil:)
Tuttuğu şeyi ısırma halinde bizimki, el omuz, yüz... Yakında dikkat oğlum ısırabilir yazcam bu gidişle :)

edsofi neden kilo alımı yasaklandı? Biraz bahseder misin?
canm cunku sinira yaklasti doktor obozite olur cocuk dedi ilerde . ondan. kemik olarakta iri oldugu icn kilo almaya musait veremeyede bilir ondan mama yerine ek gidayi vermwye calisiom bolece kilo alimi yavasladi sukur .. mama sisirio nisastali oldugu icin hemde ici bos bi sisme . saglikli degil yani.

benm oglanda istahi cok acikti ek gidaya gecmeden . o yuzdende ek gidada hiiicccc sikinti cekmedim .

Kaç aylık ve kaç kilo?

6 aylik 1 eylul .9 kilo sinir kilo 9
benim kızım 5 aylık kontrolünde 9.200 kg idi. sadece anne sütü verdim. dr istediği kadar şişko desin istiyorsa veriyorum danama, zaten işe başlayacağımdan bu kadar ilgilenemeyeceğim için şimdiden üzülüyorum. yesin danam :) bizede ek gıda için 6. ayda başla dedi. işe başlayacağımı belirtince alıştırmama müsaade etti. aslında esnek olunabiliyor... elimden geldiğince işe dönüşümü geciktiriyorum, ne kadar emzirme izni olsa da , kamuda çalışmama rağmen işim şehir dışı, yani şehir dışına çıkınca süt izninin bir anlamı olmuyor ya da bebişi de kendimle götürecem

Canım benim doktor labneyi tavsiye etmiyoruz dedi akşamdan kullanacağın kadar peyniri suya koy sabaha kadar tuzunu bırakır onu kullan dedi. Ben evde yapmayı deniycem labneyi bakalım güzel olursa paylaşırım
Aaaa gerçekten mi ama bizim doktor tavsiye etmişti labneyi. Uyardığın için tesekkurler canım.

Kızlar meraba 5. Ay kontrolü olduk şükür 5 ay bi haftalık kilo 8100 boy 70 cm 600 gr almış şükür doktor ek gıdaya alistirmaya devam dedi doyacak kadar değil ama tadimlik verin sevmiyorsa zorlamayin dedi ben dün bi tatlı kaşığı yoğurt verdim çok sevdi bugün iki tatlı kaşığı vereyim diyorum

Maşallah kuzucuğa. Bende dün akşam kabak haşlayıp yoğurtlar karıştırıp verdim 2 yemek kaşığı kadar yedi gözlerim yaşardı2 saat aç kalırsa yer tabi

Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar ayakta mı sallıyor sunuz. Şimdi ben kundagi açınca uyumazsa nasil uyutsam acaba

canım herkes yanlış anlamış heralde beni
bebeğime sinirleniyorum derken, fiziksel şiddet mi daha neler
sadece şunu anlatmaya çalıştım
"allahım sen bana sabır ver, ölmek istiyorum..." gibi çıkışlarım oluyor
sonuçta o bebeğe ne diyebilirimki, savunmasız ve aciz olduğunu tabiki bende biliyorum.
bunu zaman zaman sizlerde yapıyorsunuzdur heralde
sonuçta bende çok sabırlı bir insanım ama zaman zaman böyle çıkışlarımızda olmuyor değil
bunları bile yapmamak lazım belki ama insanız sonuçta, yenik düşüyoruz malesef

Arkadasim yukarıda yazdigin yaziyi alintiladim bebeğim e kotu davrandigimi farkediyorum demişsin o yüzden yanlış anlasildin bence

Amaaannn onu bende yapıyorum canım uyu artık yaa ye artık yaaa 24 saat öpüp kokluyorum ama bazen sabır taşı çatlıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…